Home » Materialen » Ervaringen van gebruikers » Horloges

Ervaringen van gebruikers: horloges

Op deze pagina vind je de ervaringen die mensen hebben opgedaan met de verschillende soorten horloges. Het overzicht is op alfabetische volgorde van merk en type weergegeven.

Om dit overzicht meer inhoud te geven is het hard nodig dat iedereen zijn of haar ervaringen ook instuurt. Neem dus even de tijd om het formulier in te sturen en zorg dat anderen kunnen leren van jouw ervaringen.

Toon alleen:

Sorteer op:

Alfex type 5510 (€ 179,00)

Dit horloge werd voor 79,- euro (aanbieding) in 2007 aangeschaft bij de Fa. Kwekkeboom te Enschede. Binnen een jaar ging de kuntststof armband kapot --brak doormidden (ontwerpfout) -- als gevolg van het af- en aandoen. Aanschafprijs nieuwe armband bedroeg 75 euro. In 2012 ging het uurwerk stilstaan. Batterij bleek niet leeg te zijn maar het uurwerk was kapot. Kostprijs nieuw uurwerk bedroeg 79 euro. Willekeurig gebeld met een juwelier aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Zijn reactie was dat hij standaard het uurwerk verving wanneer klanten dit type horloge voor onderhoud (service) brachten. "Dan weet ik zeker dat het goed is" aldus de juwelier. Resumé: Praktisch elk jaar ben je 75 euro kwijt voor een nieuwe kunststof horlogeband en als je pech hebt eens in de zoveel tijd een nieuw uurwerk.
(Paul Sueters / 12-08-2013)


Avocet Vertech Alpine (€ 204,20)

Een prima en zeer (op 5m!) nauwkeurig horloge. Met nomale polsband en elastieke band voor over de jas, multifunctioneel. Enige nadelen: batterij niet zelf te verwisselen en niet waterdicht (wegens barometer).
(Fred Mellink / 01-12-2000)


Avocet Vertech (€ 125,00)

Het batterijtje is plat,en vind nergens iemand die het kan of wil vervangen,dus op het ogenblik is deze waardeloos. Wie weet of het nog mogelijk is deze nog te laten vervangen?
(Barrez Ronny / 01-01-2005)


Avocet Vertech (€ 200,00)

Aangezien er niemand kon zeggen waar of hoe het batterijtje van dit toestel kon vervangen worden;heb ik na een lange zoektocht,en veel bezoekjes aan verschillende horlogemakers en juwelierszaken,de moed gehad om zelf het batterijtje te verwisselen. nu,na 2 maand werkt mijn uurwerk nog altijd perfect. Men moet juist heel voorzichtig te werk gaan ,om de afdichtings rubber niet te beschadigen,en zeker weer goed op zijn plaats te bevestigen.
(Barrez Ronny / 27-03-2006)


Avocet Vertech alpine (€ 204,20)

Fijn horloge, maar batterij verwisselen is waardeloos. na 6 maanden hebben wij ons horloge nog steeds niet terug. opgegeven adres van reparateur bestaat niet. reclameren dus onmogelijk
(truus schreuders / 17-06-2001)


Avocet Vertech Alpine (€ 100,00)

Nee, helaas is dit het niet. Gebruik en nauwkeurigheid is perfect maar te storings gevoelig en is bij mij te vaak stuk gegaan. Dat is eng op momenten dat je hem echt nodig hebt.
(Pjotr / 28-02-2002)


Avocet Vertech Alpine (€ 171,98)

Tijd, Hoogte, Temp. etc. etc. Voor mij teveel features waardoor bediening te complex wordt. Werkt wel goed (behalve temp.) en met handschoenen goed te bedienen. Temp. gecorrigeerd, dus je kan hem over je mouw dragen.
(Fedor de Vries / 07-02-2001)


Avocet Vertech Alpine (€ 150,00)

Voor al diegenen die het batterijtje willen vervangen. Als je voor zichtig de acterkant los schroeft kan je het batterijtje zelf vervangen. Gewoon een nieuwe halen (elke juwelier heeft er wel een van hetzelfde type. Netjes de acherkant weer terug plaatsen en het ding blijft gewoon waterdicht en werkt weer als vanouds.
(Aart / 20-09-2005)


Betalight Militair horloge (€ 230,00)

Super horloge! Klein compact en geeft altijd licht dmv betalight. Word ook in het leger gebruikt!
(Piet kerk / 22-11-2006)


Breitling navitimer +- 5jr oud (€ 2000,00)

Zeer mooie horloge van een zeer hoge kwaliteit die waarschijnlijk ouder word als ik zelf.En mooi om te zien.
(W. Speetjens / 19-03-2002)


Breitling Trans Ocean (€ 1533,78)

Zeer goed horloge, maakt de Breitling traditie, ondanks het quartz uurwerk, volledig waar. Loopt zeer zuiver.
(Rinse Visser / 15-09-2001)


Breitling Wings automatic (€ 2750,00)

Te gek horloge. Gave vormgeving, accuraat. In het begin had hij de neiging om voor te lopen maar na een paar maanden is hij op de seconde nauwkeurig. Nooit meer een battery vervangen zolang je zorgt dat hij niet meer als veertig uur op het nachtkastje ligt. Saffier glas dus nooit geen krassen meer. Als je met dit horloge tegen een deurpost loopt dan kan je alleen maar zeggen: Sorry ik heb je deurpost beschadigd.... Met andere woorden: TOP! Waarschijnlijk wordt dit horloge ouder al ik!
(Patrick van Dijk / 16-06-2003)


Casio alti/depth meter (€ 85,00)

Heel goed product, ik heb de nieuwe versie van meter (1997). Erg nauwkeurig ondanks weersverschillen. Alleen onderhoud aan rubberringen bij vervangen batterij is kostbaar €18.
(Remco / 11-05-2002)


Casio G - Shock (€ 100,00)

Beste horloge wat ik ooit heb gehad.(model DW-6600)9 jaar geleden gekocht, 2 keer de batterij vervangen, en 1 keer het bandje en de waterdichte pakking(uit voorzorg). Enige wat ik zelf heb toegevoegd is een Silva kompasje op de band. Draag hem bijna dagelijks, simpel, sterk, degelijk, niet stuk te krijgen!
(S. J. / 06-05-2004)


Casio Geo Trail met Illuminator (€ 136,13)

Prima horloge, stevig model met o.a ID-memory, stopwatch, terugteller enz. Hij is al een paar keer hard in aanraking geweest met rotsen en nog geen krasje op het klokje te bekennen. Een echte aanrader!!
(R. van Kan / 04-07-2001)


Casio Illumator (€ 59,00)

Twee maal een Casio gekocht met kunstof kast, beide horloges binnen een halfjaar kast defect, gaatje van bandpen uitgescheurd, eerste horloge na reparatie verloren, waarschijnlijk weer kast defect, tweede horloge, na defect een nieuw product mogen kopen en dus geen Casio meer.
(Ton Mens / 27-03-2004)


Casio illuminator, law-20D-7AV (€ 65,00)

het horloge op zich is heel mooi en goed. maar de kunststofrand waar het palletje van de band invalt is uitgescheurd toen mijn zoon bleef haken. erg jammer dat hij het horloge nu niet meer kan gebruiken.
(k.smit / 28-07-2006)


Casio PAW1300T (€ 299,00)

Een zeer licht horloge uit de Casio Pathfinder-serie en dit is tevens een van de kleinere modellen uit die serie, dus draagt comfortabel. Het heeft erg veel functies (o.a. sensoren, solar module en atoomtijd ontvanger) aan boord en ze werken prima. Ik heb hem dagelijks gedragen tijdens een trektocht door de Noorse bergen en ben er erg tevreden over. Maar dat mag ook wel voor deze prijs.
(Nathan Wijnia / 09-11-2011)


Casio PRG 60 (€ 295,00)

Stukken eleganter dan m'n eerste Pro Trek,maar nog steeds een flinke knaap. Solar systeem werkt voorbeeldig en batterij staat steeds in 'full modus' toestand. De gebruikte materialen zijn beduidend steviger dan 10 jaar geleden. Menu is nog steeds even overzichtelijk en relatief makkelijk in gebruik. Amper een half uurtje studie. Enige nadeel:het grafiekje in barometerfunctie is niet meer zo mooi en er is nu maar plaats voor 1 (te stil?) alarm. Bij de eerste pro treks waren dat er 5!De twee pro treks naast elkaar geven quasi gelijke resultaten en dat zegt wat over de nauwkeurigheid van de functies! Conclussie wat mij betreft: Casio is nog steeds marktleider van Out Door watches. There is no substitute!!! By the way: ProTrek van eerste generatie is te koop (eventueel als back up-20euro-werkt perfect).
(guzzio / 13-02-2008)


Casio ProTrek (€ 220,00)

Horloge 7 jaar gebruikt. Zeer functioneel. Heeft een enorm nadeel. Behuizing is kunststof. Ergens achter haken en de band wordt uit de kast getrokken. Veel onkosten gegeven. Drie nieuwe kasten in 7 jaar. Zou dit horloge niet opnieuw kopen. Tenzij de behuizing vergelijkbaar is mbt de SUUNTO explorer. Jammer dat deze niet net zo functioneel is als de Casio. De functionaliteit van de Casio met de kwaliteit van een SUUNTO zou de perfecte mix zijn
(A. Assink / 15-03-2004)


Casio ProTrek PRG-50S-1Ver (€ 270,00)

Prima gear, hoogtemeter functioneert goed. Grafiek erg fijn voor historie indicatie, beter dan de Suunto die hierin beperkt is. Gecontroleerd met kaarten en borden in de bergen. Via mariniers E110,- dat scheelt even een duit! Zonnecel moest ik na 1 jaar laten vervangen, opladen werkte niet goed, nu weer snel opgeladen, in enkele minuten. Energiebesparing slaat snel aan. Lichtgevende functie is wat kort actief (2sec) om 's nachts goed meting af te lezen.
(Rvdkuilen / 14-03-2006)


Casio ProTrek Triplesensor (€ 249,13)

Perfect horloge met als enige nadeel dat je voor accurate temperatuur en hoogtemeting het horloge niet om kan houden.
(Raymond Koome / 01-12-2000)


Casio PRT 40 (€ 250,00)

Na tien jaar dienst nog steeds accuraat en werkt nog als nieuw. Kunststof kas behoorlijk afgesleten. Glas nog mooi krasvrij. Op en top waterdicht, ook na nieuwe batterij. Gaat vier tot vijf jaar mee! Uitgekeken voor een Suunto, maar toch weer Casio Pro Trek! Functies redelijk nauwkeurig. Best outdoor watch ever!
(Guzzio / 11-02-2008)


Casio PRW 1200-3V (€ 229,00)

Nadat ik op de lagere school een Casio horloge had gekregen en die tot vorig jaar heb afgebeuld (30 jaar verder) Was ik zeer tevreden over het merk, maar net als mijn Seiko sports 100 gaat het aldoor mis met de horloges als er nieuwe batterijen in worden gedaan...ze gaan lekken laten water door. Nu dus maar gekozen voor een horloge dat hopenlijk nooit meer open hoeft: hij wordt gevoed door zonne-energie. Veel mogelijkheden en je hoeft niet zoals bij Suunto weer nieuwe batterijen erin te doen. Dat spaart ook weer geld uit. Er zit ook een compas op, alleen jammer dat ze bovenop (Voor en achter) niet twee puntjes maken zodat je er een echt goede peiling mee kan doen.
(Jörgen / 09-02-2009)


Casio prw-1500 (€ 299,00)

Goed waterdicht. Leg hem af en toe in het water om de temp te meten. Hoogte werkt goed. Elke nacht radiografisch op tijd. Goede zonnecel. Ook maan en eb en vloedtijden. Een aanrader.
(martin / 04-02-2009)


Casio Triple Sensor (€ 226,89)

Opgepast...Mijn binnen 1 jaar defecte Casio Triple sensor werd deze gerepareerd onder garantie bij een Casio Dealer in Ermelo. Echter na zwemmen liep mijn Casio vol. het afdichtrubber was niet correct in de sleuf geplaatst! Dezelfde dealer vertelde mij na
(C.Bouwer / 26-12-2001)


Casio Triple Sensor (€ 222,35)

Perfect klokje, alleen bij gebruik van de hoogtemeter eerst even calibreren. Barometer geeft tevens de trend informatie met grafiekje. Het compas is erg goed! Jammer dat er geen 2e tijdzone en count-down timer op zit. Voor de rest erg compleet!
(T. Banis / 20-03-2001)


Casio Twincept Twinsensor (€ 271,81)

Optisch fraai klokje. Onduidelijkheden m.b.t. waterdichtheid. Mijn exemplaar 'berekent' de hoogte aan de hand van de temperatuur. Veel ohhh's en ahhh's van vrienden en kennissen.
(Ron Brouwer / 01-12-2000)


Casio Wave Septor horloge (€ 190,00)

Zeer slecht. Dit horloge is radio controlled (via atoomklok Frankfurt) en hoort de exacte tijd weer te geven, althans...hoort. Die van mij was steeds de verbinding kwijt als ik in de auto zat, achter computer etc. Gewoon klote. Een radio controlled horloge van de Kijkshop van 25 euro is misschien nog beter. Of ik had voor dit geld beter een Junghans kunnen kopen (specialist in radio controlled horloges).
(Paul / 10-07-2003)


Certina DS Nautic (€ 360,00)

Zeer robust stalen horloge met chronochraaf, door de DS-techniek erg stootvast,100m waterdicht,op het glas zit ondanks intensief gebruik geen enkel krasje.
(Vincent / 01-06-2002)


Certina DS Nautic (€ 360,00)

Ik heb mijn bedenkingen bij dit merk. In bijna 2 jaar tijd 2x de batterij leeg en de chronograaf is defect sinds de e X batterij vervangen. Ook de dealer... "wilt u dat hij weer waterdicht is met de nieuwe batterij??" Beetje domme vraag. Voor mij geen Certina meer.
(Patrick / 11-02-2004)


Citizen Aqualand NX (€ 599,00)

PERFECTE duikcomputer tegen een redelijke prijs. Ook in de bergen blijft hij het doen en hij is niet kapot te krijgen. Niet slijtvast maar lijkt behoorlijk shockproof. Na 2 jaar nog steeds zeer accuraat.
(Chi / 07-02-2008)


Citizen Aqualand Pro Divemaster (€ 317,65)

Duikhorloge: paradepaardje van Citizen. NIET KOPEN!!! Duikcomputertje is om de haverklap kapot en de garantie laat ZEER te wensen over (men gaat ervan uit dat het je eigen schuld is...) M.a.w. ROTZOOI
(David Sahar / 22-09-2001)


CITIZEN AQUQLAND PROMASTER (€ 325,00)

#####. Laat je de batterij verwissellen bij Citizen zelf komt het kapot terug, verkoopster ziet dit zelf, stuurt horloge terug, KRIJGT ALS ANTWOORD VAN (####-BEDRIJF)CITIZEN DAT IK HET KAPOT HEBT GEMAAKT EN MAAR FF EEN NIEUW UUR WERK MOET KOPEN A 150 EURO. DUS KOOP GEEN CITIZEN !!!!! wees gewaarschuwd..
(Jean / 03-09-2002)


Citizen automatic WR100 (€ 83,00)

Leuk en goed horloge en zeer nauwkeurig voor een mechanich horloge. Zou hem zo weer kopen
(Detlef Hoff / 08-04-2002)


Citizen BN0000-04H (€ 179,00)

Sinds een half jaar gebruik ik dit horloge voor outdoor. Het is een erg stevig duikhorloge (300m waterdicht) en nauwkeurig (+8 sec per maand), maar niet te groot en ook geschikt voor kleinere polsen. Door de Eco-Drive aandrijving heeft dit horloge de komende decennia in principe geen onderhoud nodig. Hij komt op een rubberen band, maar is ook eenvoudig op een nette leren band te zetten.
(Nathan / 11-03-2011)


Citizen Cyber Aqualand (€ 900,00)

Goed horloge. Helaas werkt het bijgeleverde programma niet onder windows XP.
(alex / 18-06-2003)


Citizen Diver (€ 599,00)

Mooie klok, helaas is de service echt beroerd erkend service bedrijf Citizen, heb hem laatst laten reviseren, kappot terug vervolgens wederom terug dan krijg je een mooi verhaal over gebrekkig onderhoud, daar heb ik hem nu juist voor opgestuurd. Vooral niet mee gaan duiken onbetrouwbaar.
(Sander / 23-05-2012)


Citizen Eco Drive (€ 275,00)

Fantastisch horloge voor mensen die veel in het veld uithangen. Waterdicht, krasvrij en heel betrouwbaar. Geen batterij, maar een accu, die wordt geladen zodra er licht valt op de wijzerplaat. Na een nare ervaring met een toch duur Tissot T Touch klokkie is dit voor mij HET horloge voor mensen die geregeld in barre (tropen) omstandigheden moeten verkeren.
(Peter / 01-02-2009)


Citizen Hyper Aqualand Promaster (€ 725,00)

Buitengewoon plezierig en functioneel horloge. Accuraat, Kras-/stootvast Groot bediengemak ook onder water. Duidelijk leesbaar op grotere diepten(nitrox duiken). Geen slechte ervaringen met verwisselen van batterijen. Goede service. Goede Prijs-/kwaliteit verhouding. Een aanrader, dus.
(Alex Kreijl / 04-09-2007)


Citizen ny0040-09ee (€ 375,00)

Een heel goed en betrouwbaar, robuust horloge. Heeft 10 jaar trouwe dienst bewezen. Altijd laten onderhouden. Het is nu tijd voor revisie. Een aanradertje voor de watersporters (zwemmers en duikers etc.).
(Leendert Cordemans / 27-07-2012)


Citizen Promaster (€ 400,00)

Fijn horloge maar de batterijen gaan niet lang mee het is nu zelfs zo dat na 6mnd de batterijen al aan vervanging toe zijn.
(max / 23-03-2004)


Citizen promaster (€ 453,00)

Ik had dit horloge 2 jaar. Op een geg. moment moesten de batterijen worden vervangen. Na twee duiken lekte het horloge en liep vol. Citizen heeft zonder pardon direct een geheel nieuw horloge geleverd, dus vond ik dat een heel goede service!!!
(Casper den Ouden / 08-02-2006)


Citizen Promaster Sea Automatic (type NY0040-09WE) (€ 140,00)

Fantastisch horloge! Solide, gele luminicerende wijzerplaat is perfect leesbaar in het donker, krasvast glas, geen batterijen nodig. Datum- & dagaanduiding zijn defect (eigen lompheid), benieuwd wat het grapje gaat kosten... Wil hoe dan ook weer dezelfde uitvoering!
(Marco / 07-04-2005)


Citizen Titanium (€ 120,00)

Het horloge werd verkocht bij Siebel juwelier met de garantie van gratis vervanging gedurende zijn hele leven. Dit is ook enige keren gewoon uitgevoerd. Nu met lege baterij aangeboden bij Siebel juweliers te Amersfoort. Dame in de zaak erkent dat deze service geleverd moet worden, maar wil alleen de batterij laten vervangen als ik het kaartje wat bij het horloge geleverd is kan overleggen. Slechte service van de zaak.
(Peter Snijders / 11-11-2011)


Commodoor Radio controlled (€ 30,00)

Ongeveer 10 jaar in bezit. Heeft alle narigheid doorstaan van water, vallen, botsen etc. Nog nooit de batterij vervangen. Loopt tot op de seconde precies. Geeft al jaren aan, dat de batterij leeg is, maar loopt nog steeds braaf door. Mooi horloge met stalen band. Men attendeert me dikwijls wat een interessant horloge ik heb. Enig nadeel is dat het chroom van de kast is verdwenen, maar onder het chroom is ook nog een aardige kast verschenen.
(Anthony / 22-10-2005)


Commodoor Radio Controlled (€ 29,00)

De prijs weet ik niet zeker meer, is eigenlijk een gokje maar zal niet veel schelen. Geweldig horloge: geen knopjes die af kunnen breken, zomer/wintertijd wordt automatisch ingesteld. Batterij verwisselen was even zoeken, uiteindelijk bij een juwelier uitgekomen (niemand kon cq wilde me helpen aan een nieuwe batterij). Loopt inmiddels al weer 4 jaar probleemloos. Kast is versleten, maar niet lelijk geworden.
(Willem Dijkstra / 24-05-2006)


Commodoor Sensor Master (€ 79,00)

Hoewel het ding in de Op Pad van vorig jaar redelijk goed uit de test kwam, heb ik toch alleen maar problemen gehad: hoogtemeter erg langzaam, soms ook onnauwkeurig, niet waterdicht, lcd kan niet tegen kou. Na omruil hield nummer twee er binnen enkele weken al helemaal mee op. Als je echter meer geluk hebt dan ik is het wel een leuk ding voor die prijs.
(Henk-Jan / 01-03-2005)


Dunlop stappenteller (€ 9,99)

Met 2 dukaten bij de blokker. En 9,99 bij betalen.Advies prijs 29,95. Weer een koopje.
(roy / 22-03-2004)


HiTrax hoogtemeter-horloge (€ 99,00)

Hoogtemeter-horloge met logbook (2250 records, voldoende om alle gegevens van een hele maand trekking te bewaren) tot 9 00 m hoogte. Laatst uitgetest in Nepal, zelfde lezing en nauwkeurigheid als de duurdere Suunto's die enkele medereizigers hadden. Licht aan de pols en valt niet te groot uit.
(Luc Van Ballaer / 17-01-2004)


Human Nature 6715 (€ 87,00)

Uurwerk loopt zeer nauwkeurig, polsbandje moest al gauw vervangen worden.
(H.J. van Gelder / 18-02-2007)


Human Nature hoogte meter (€ 70,00)

eigenlijk zeer goed. tijdens het elkaar voor de gek houden met de spullen vergelijken. brengt hij het er helemaal niet slecht vanaf. (vergeleken met een tissot, suunto vector en suunto observer) de meters en barometer drukken komen toch goed overeen. doet het nu al 3 jaar. prima dus.
(jansen / 04-07-2007)


Human Nature Hoogtemeter (€ 21,00)

Prima tweedehandsje.
(Harry / 03-09-2008)


Human Nature hoogtemeter/horloge (€ 70,00)

Wat mij opviel waren de onnauwkeurige metingen van de hoogtemeter en van de thermometer. Bij de hoogtemeter verscheen in een kwartier tijd verschillende hoogtes terwijl ik mijzelf nog steeds op dezelfde verdieping bevond en de thermometer had maar liefst drie graden verschil met andere thermometers in mijn huis. Toen ik hem terugbracht bij de winkelier kwam er toevallig net een tweede klant ook dit hoogtemetertje terugbrengen. Bij zijn klokje werkte het display-tje niet goed. Erg jammer allemaal want het hoogtemeterje wordt aangeboden voor een scherpe prijs
(david / 15-05-2007)


Junghans mechanisch piazza 027/4413.00 (€ 645,00)

Ik heb nogal wat uurwerken,maar deze is mijn favoriet. Niet te dik voor een mechanisch horloge en 39 mm rond. De kunst van het weglaten is hier goed toegepast.
(Holzken / 23-02-2009)


Junghans Spektral Mega Solar Titanium (€ 529,00)

Een prachtig horloge dat altijd de juiste tijd aangeeft dmv radio controlled synchronisatie met de atoomklok in Frankfurt. Veder nooit meer een batterij verwisselen want hij loopt op zonne-energie met een reserve van 4 maanden.
(J. de Kooi / 28-10-2003)


Luminox LU3051 (€ 249,00)

Circa 3 jaar geleden dit horloge gekocht, na 4 maanden scheurde het rubber bandje kapot. Na 1 jaar waren de meeste van 1 t/m 12 cijfers weggesleten door de kledingmouwen en na 2 jaar ging het knopje waar je de datum en tijd mee in kan stellen zeer stroef. Na 2,5 jaar stopte de grote wijzer er mee (gaat niet over de 5 heen) Luminox NL kan niets doen, geen garantie meer na 3 jaar. Dit horloge van 249 euro is dus na 3 jaar normaal gebruik afgeschreven.
(chris / 09-01-2012)


Luminox Navy Seals Dive Watch Series II (€ 200,00)

Perfect horloge! Ik heb hem nu ongeveer twee jaar en er is helemaal niets mis mee. Ik had deze gekocht omdat voorgaande horloges altijd op de een of andere manier stuk gingen. Deze is nog steeds heel. Ik doe er bijvoorbeeld sinds ik hem heb survivalsport mee en hij blijft gewoon heel. Hij heeft een stoffen bandje met klittenband dat nog steeds prima is en nog nooit zonder ik het wilde losgegaan is, verder gewoon de tijd en datum en van die kristallen die altijd licht geven. Kun je dus zonder knopjes altijd de tijd aflezen, eigenlijk best handig gebleken. Ook heeft hij een draairing met zo'n kristal voor evt duiken, looptijden binnen het uur, kooktimer oid! 100% tevreden. ALS hij stuk gaat koop ik een nieuwe.
(Bart Hartzema / 15-05-2007)


Luminox OPS8817 (€ 249,00)

Dit duikershorloge loopt binnen de eerste maand vol met water tijdens het douchen. De verkoper weet te melden dat dit vaker voorkomt bij dit model. Een aanfluiting!
(Hans Ketelaar / 31-05-2012)


Omega Seamaster Professional (€ 1200,00)

Een prachthorloge met saffierglas dat ik reeds 10 jaar in bezit heb. Waterdicht tot 300 meter. Ik beschouw het horloge als een sierraad dat een leven lang mee gaat.
(W. Lawson / 27-12-2003)


Omega Speedmaster Professional (€ 1339,00)

Dit zelfde type horloge is 6 keer op de maan geweest. Goed genoeg dus voor Lapland... Handgewonden, geen stress dus vanwege batterij. Afdoende waterdicht. Gaat een leven mee.
(Peter Coolsma / 31-01-2002)


Huger 200 AT S H (€ 40,00)

Bij bever sport. B keus maar met garantie werkt perfeckt.Meet in nederland idd om de meter. Baro meter werkt perfeckt. Tempratuur werkt ook goed. Zo ben klaar voor 30 april om de bergen in te trekken.
(Roy / 23-02-2004)


Huger AT 200 H (€ 90,30)

Prima hoogtemeter. Erg nauwkeurig ook. Meet om de meter en dat is in Nederland leuk. Temperatuur meter werkt ook goed!
(Sander Langendoen / 01-12-2000)


Huger AT 200 H (€ 77,00)

Perfecte functionaliteit, tot op meter nauwkeurig, ook na vele hoogtemeters. 2x kapot binnen jaar, dus zeer ontevreden.
(Yvo ter Maat / 14-08-2002)


Condor radio controlled (€ 22,69)

De juiste seconde in een grote straal rond Frankfurt. Niet meer te krijgen bij Bestseller maar wel bij die andere gelijkaardige keten. Is niet robuust, zeker bandje niet. Maar gaat al jaren mee en is ideaal om de trein te nemen. Ik mis alarm.
(Philippe casteleyn / 01-12-2000)


Digital watch oc 024 (€ 49,00)

Mooi horloge maar... horloge was ongeijkt en lastig om zelf te doen, de digitale kompas stand werkt maar een paar seconden. Verder was het horloge volgens opdruk 50 meter water resistance, heb er 18 meter mee gedoken en daarmee hield het horloge er mee op. Erg jammer.
(Cas / 16-04-2006)


P600 Traser polshorloge (€ 199,00)

Op zoek naar een no-nonsens horloge,waterdicht,schokvrij, krasbestendig,datumaanwijzing,nauwkeurig,nachts goed lees-baar.En ook betaalbaar! Na enig onderzoek werd het toch militair materieel.De P600 met traser techniek.Een licht en sterk horloge dat gedragen wordt door SF eenheden.In opdracht van het VSleger ontwikkeld (milspecs internet)Geproduceerd in Zwitserland en na 3 jaar gebruik absolute top. Specificaties van een Rolex maar tegen een Timex prijs.
(Robert Groen / 22-07-2004)


Tissot Touch stainless horloge (€ 589,00)

Heb hem nog niet zo lang maar ben zeer onder de indruk! Saffierglas en touch-screen is echt super! Geen krassen meer op je glas, en eenvoudig te bedienen. Geef hem een 10+.
(martijn landzaat / 03-07-2002)


Polar A3 (€ 100,00)

Goede waterdichtheid, gemakkelijk in gebruik, grote display, zeer handig als je je conditie wil trainen.
(Bart Joosen / 19-05-2002)


Polar AXN 500 (€ 300,00)

Voor mij de perfecte buitensport horloge in combinatie met hardlopen. zie voor alle functies www.Polar.fi De communicatie tussen horloge en computer/internet is helemaal top. Met infrarood kunnen complete grafieken weergegeven worden.(oa hoogte en hartslag :-). Met geluid kunnen ook instellingen naar de horloge gedownload worden! Nadeel: glas is niet krasvast. opgelost door aanschaf polar-glasbeschermer. Vergeleken met Suunto HRM-6 ongeveer zelfde functie, maar lager in prijs.
(Maurice Reusen / 25-05-2005)


Polar S210 (€ 199,00)

Niet echt een must bij het lopen, maar geweldig voor het beter trainen. S-serie is voor professionele loop en wielertraining. Instelbare intervaltraining, terugtel-timers, conditietest. Solide horloge. niet extreem krasvast glas, wel stevige band.
(Pieter Bouman / 26-09-2002)


Pulsar Diver (200mtr) horloge (€ 130,00)

Eenvoudig maar zeer goed duikhorloge. Zeer sterk en echt 100% watericht. Goed werkende duikring en uitstekende fluoriserende cijfers/wijzers (zelfs overdag vanuit de zon naar binnen toe!!). Hou je van eenvoud en robuustheid, dan is dit "het" horloge. 100% top!
(Ben / 10-07-2003)


Sea to summit horloge (€ 20,00)

Er staat op tot 30 meter waterdicht maar ik kan er niet eens mee onder de douche.
(jonathan / 29-06-2005)


Suunto Advisor (€ 359,00)

Horloge met veel mogelijkheden. Erg groot maar toch licht. Letters zijn groot maar het display is niet helder. Bij schemer is de verlichting onvoldoende, 's nachts OK. Het glas (plastic) is erg gevoelig voor krassen. Hartslagmeter werkt uitstekend. Thermometer zegt bij normaal gebruik niets. Nauwkeurigheid hoogtemeter (5 m) is voldoende.
(Alexander Koedijk / 26-07-2002)


Suunto advisor (€ 250,00)

Overzichtelijk, divers en gebruiks vriendelijk, scoort op een schaal 1-10, 8,5pt
(Montulet / 06-10-2006)


Suunto Advizor (€ 289,00)

Sinds week(2003) aangeschafd en bevalt mij prima. Positief: Display is erg overzichtelijk en helder. Proffessioneel spul met uitzondering van het bijgeleverde bandje, doet toch wel onder in vergelijking met de rest van het model. Negatief: Glaasje van kunststof, erg krasgevoelig, geen knoppen bedienen onder water. Totaal overzicht: prima spul.
(Jeroen / 17-11-2003)


Suunto Advizor (€ 249,00)

Lichtgewicht horloge. Bij grote inspanningen / zweet partijen niet strak om je arm doen! Allemaal kunststof. Kunststof frame en kunstofglas beschadigen erg snel. Zeker voor een outdoor horloge. Display goed leesbaar van recht boven, van schuin gezien geeft het een onjuiste weergave. Qwa kwaliteit - prijs verhouding... Vergelijk het maar goed met de polar AXN... NB. beschermkap voor het display valt kleiner uit dan de werkelijke grote van het display. Vuil gaat er dan als nog tussen zitten. Met als gevolg, beschadigingen.
(Chris / 10-07-2006)


Suunto Altimax (€ 175,00)

Prachtig apparaat,vele nuttige functies. Echter gebruik em niet onder water. Zelfs op een meter of vijf begeeft de pakking van de batterij het en richt het blijvende schade aan bij het instrument waardoor er constant vocht binnenkomt. Vervang trouwens ook de pakking bij het verwisselen van de batterij ook hierdoor voorkom je lekkage. Verder ben ik er heel tevreden over alleen zou ie wel iets slagvaster mogen zijn
(Dolf Smits / 24-03-2003)


Suunto Altimax (€ 200,00)

Erg fijn horloge: goed afleesbaar, betrouwbaar, waterdicht, nauwkeurige metingen. Nadeel is het krasgevoelige glas (ik heb er boeklon op geplakt) en de zachte alarmtonen (die krijgen mij s'ochtends niet uit mijn tentje!).
(Daan / 01-02-2005)


Suunto Core Light Green (€ 250,00)

Dit is echt TOP!Schitterend menu en eindelijk ook eenvoudig.Niet zo omslachtig als menig Casio ProTrek watch,lekker simpel! Gehard glas,comfortabel rubber strap bandje,zéér aangename en duidelijke display.Licht functie is echt wel o.k. Alle functies zéér accuraat en precies. Na callibratie verlopen de gegevens nauwelijks. Beter dan de X-Lander dankzij extra features zoals strom alarm, snooze functie (wekker) en snorkel diepte. En al zeker beter dan de Casio's en de Tisot (bagger!)SUUNTO: there is no substitute !!!
(guzzio / 16-07-2008)


Suunto Core Light/black (€ 299,00)

Een prachtig horloge, met alle functies die je kunt wensen voor de buitensporter. Ondanks de afmetingen heel draagbaar, en misstaat niet bij dagelijks (kantoor)gebruik. De zelf vervangbare batterij is een plus en doorslaggevend om mijn eerste generatie Casio (ARW 320) na 12 jaar uiteindelijk te vervangen. Die zelf vervangbare batterij bijkt vervolgens bittere noodzaak, omdat een batterij slechts 3 maanden meegaat. Zo wordt deze polscomputer ineens het meest milieuvervuilende horloge dat ik ooit heb aangeschaft.
(Wiger van Beek / 02-10-2008)


Suunto elastische polsband (€ 22,00)

Ik verslijt er zo ongeveer 1 per jaar. De rubberen sleufjes scheuren uiteindelijk. Ze zijn ideaal om in de winter je Suunto op je kleding te dragen in plaats van onder drie lagen kleding en twee paar handschoenen. Zo is hij altijd af te lezen.
(Martin Swinkels jr / 17-10-2002)


Suunto Metron (€ 398,87)

Functioneel gelijk aan de prima Suunto Advizor, dus met hartslagmeter en zo. Echt technisch en ERG fraai juweeltje. Met gehard glas, dus krassen (vrijwel) uitgesloten. Als je een mooi speeltje wilt, dan is dit je van het!
(Ruud van der Ham / 04-03-2001)


Suunto Observer (€ 529,00)

Mooi vormgegeven horloge, veel mogelijkheden. Met op maat maken van de rubber gedeelte van de Titanium versie goed uitkijken de band niet te snel in te korten. Kompas funtie is leuk maar, maar alleen nauwkeurig wanneer horloge perfect waterpas is. Is wat
(Roberto Brugman / 01-04-2002)


Suunto Observer (€ 379,00)

Een top klokje van redelijk klein formaat, op de meter nauwkeurig. Jammer van het nogal zachte alarm? Je kunt niet alles hebben, toch?
(Arjan van Lunteren / 10-07-2002)


Suunto Observer (€ 399,00)

Fantastische "pols-computer" met zeer veel mogelijkheden. Hoogtemeter is tot op de meter nauwkeurig! Logboek werkt meer dan geweldig, ik kan niet meer zonder tijdens mijn tochten. Ook barometer functioneert goed, komt regelmatig van pas. Ten slotte is ook de tijd goed afleesbaar. Goede verlichting voor 's nachts. Al met al leuk speelgoed voor een leuke prijs.
(Marc Janssen / 05-06-2003)


Suunto observer (€ 550,00)

Ik heb dit klokje inmidels zo'n jaar of vier. Het bandje is erg brank ben al aan mij 2de toe. Ook het backlight is al wel 2 jaar stuk. al met al ben ik niet zo te spreken over de prijs kwaliteit verhouding.
(Michiel / 22-05-2007)


Suunto Regatta (€ 190,00)

Gekocht om zijn allround inzet. 1 maal tijdens watersport (windsurfen) gebruikt en daarbij onmiddelijke band gebroken! Terwijl het een watersport horloge is. Horloge was nog maar enkele weken oud. Verder geen enkele coulance van de importeur. Nooit weer een Suunto.
(Andre / 17-05-2005)


Suunto Suunto Core (€ 259,00)

Had eerst de Vector, toen de X-Lander, en nu toch maar de Core (black/yellow) gekocht. Wat een mooi klokkie!! Mooi duidelijke display, gehard glas. Erg fijn menu, wat wel afwijkt van de Vector/X-lander, maar dat je je snel eigen maakt. Strak disign. En wat nieuwe snufjes zoals een (snorkel)diepte meter (tot 10m) en een storm alarm (bij een snelle luchtdruk daling gaat je horloge piepen en knipperen. Al met al een erg mooi en fijn horloge!
(Elmar / 11-01-2008)


Suunto T6 (€ 449,00)

Prijs=T6 BikePOD+RunPOD samen €100 aanschaf april 2005. Een fijne HF-meter. Mooie grafiekjes. Erg nauwkeurig. Digitale verbinding tussen zender en horloge werkt betrouwbaar. Handig en zeer gebruikelijk is de zichtbaarheid van conditieverbetering in de loop der tijd. Prettig als aanvulling zou zijn een 'coach' die je trainingsintensiteit bepaalt. Gebruik van logboekbestanden op verschillende pc's kan nog verbeterd worden (nu importeren en exporteren, en dan de vraag of het goed is...).
(Robertjan Kuijten / 28-11-2006)


Suunto Vector (€ 217,36)

Het perfecte horloge. Eigelijk meer een technospeeltje. Goed afleesbaar.Klachten over de batterij? Neem er een mee. Ze ontladen toch nauwelijks. Een aanrader!
(L.P. van Krimpen / 01-12-2000)


Suunto Vector (€ 203,75)

Enige kleine minpuntje: ik ben bij 5 juweliers langsgeweest toen m'n horloge aangaf dat de batterij bijna leeg was (zelf te vervangen!), terwijl ze bij allemaal dit type niet op voorraad hadden. Desondanks UITSTEKEND horloge!!
(Robertjan Kuijten / 01-12-2000)


Suunto Vector (€ 223,10)

Zeer tevreden, kan tegen een stootje. Alleen moet je het horloge telkens uitdoen als je de temperatuur wilt meten. Handig dat je de declinatie kan invoeren bij het kompas. Wel een flinke knobbel aan je pols.
(Hannes Sels / 26-03-2002)


Suunto Vector (€ 217,36)

Na anderhalf jaar trouwe dienst ging de hoogtemeter vorig jaar kapot. Na lang wachten uiteindelijk een gereviseerd model teruggekregen. Deze is nu weer naar de fabriek wegens condensprobleem. Toch zweer ik bij dit horloge.
(Nico Veenkamp / 03-09-2001)


Suunto Vector (€ 217,36)

Een geweldig horloge.Ik ben dik tevreden over de Barometer en vooral de snelle hoogtemeter! minpunt: ingebouwde temp.sensor is verkeerd gemonteerd en veel te traag.
(Mark Donners / 01-12-2000)


Suunto Vector (€ 159,00)

Glas krast snel, alarmpiep is zachtjes en daar word ik niet wakker van. Stevige studie om alle mogelijkheden te leren. Geeft ook de tijd aan...
(raymond / 13-06-2002)


Suunto Vector (€ 173,00)

Horloge kan behalve kunstof glas tegen stootje. Horlogebandje van slechte kwaliteit en kan je beter vervangen door Suunto klittenband. Temperatuurmeter is traag en wordt beïnvloed door lichaamstemperatuur. Kompas en hoogtemeter zijn snel en accuraat. Horloge geeft qua uiterlijk geen geavanceerde indruk waardoor minder opvalt dan zijn concurrenten. Zal in toekomst zeker voor Suunto blijven kiezen ook vanwege het feit dat Suuntotechnologie in veel (dure) defensieproducten is terug te vinden
(Raoul / 14-01-2003)


Suunto Vector (€ 200,00)

Prima hoogte meter, leuk en handig als extra hulp in de orientatie in de bergen, maar ik prefereer mijn plaatkompas boven de ingebouwde van de vector.
(Tonny Verhoef / 05-03-2003)


Suunto Vector (€ 250,00)

Na bijna een jaar, en een beetje poedelen, condens in mijn horloge. Terug gegaan naar Slee sport, na maand een nieuwe gekregen. Nu, na bijna twee jaar doet weer één streepje van een cijfer het weer niet! Koop hem nooit meer! Geef mij maar een Casio!
(Pierre Scheffers / 22-09-2003)


Suunto Vector (€ 225,00)

Prima horloge. Met de hoogte registratie is een leuke analyse te maken van de gemaakte tocht. Nadeel bij reset (batterij) om alle instelfuncties te onthouden alles wordt teruggezet naar standaard fabrieksinstellingen. Wel problemen met het kompas dat de kompasnaald vast zit. Kost veel moeite om de naald weer gangbaar te krijgen. Erg betrouwbaar gebleken na 2 jaar gebruik.
(Rick Goede / 27-09-2003)


Suunto Vector (€ 190,60)

Positief: Leuke verzameling gadgets om je pols, die handig is op barre tochten. Van de hoogtemeter heb ik al veel plezier gehad. Positief: Een Suunto om je pols geeft vaak aanleiding tot leuke gesprekken. Negatief: Het alarm is nutteloos. Amper te horen als je al wakker bent, laat staan als je slaapt. Negatief: Na enkele jaren is de rubberen band geheel verrot. Ik vind ze te duur om steeds nieuw te kopen en probeer het nu met de klittenband. Neutraal: Het glas krast snel maar ziet er met polijstpasta voor displays (bijv Displex, verkr bij telefoonwinkels) snel weer goed uit.
(Piet Vis / 28-02-2005)


Suunto Vector (€ 200,00)

In 1999 had ik een van de eerste modellen: het perfecte horloge waar iedereen op zat te wachten. Na 1 jaar was het horloge total loss, maar geen probleem : van Suunto een splinternieuw gekregen. Drie jaren later in Ijsland condens in het uurwerk, opnieuw fataal. Nu draag ik een stalen duikuurwerk: robuuster, gegarandeerd waterdicht. Voor de overige functies heb je toch een GPS (met klassieke hoogte meter en kompas) die je beter kunt beschermen. Suunto uurwerken zijn ok, maar niet voor het zware werk. Nadelen van Suunto zijn: glas krast makkelijk + op termijn niet waterdicht.
(Christophe Deblaere / 19-04-2005)


Suunto Vector (€ 173,00)

Na jaren trouwe dienst hebben de hoogtemeter en het alarm het begeven. Dat wordt een nieuwe kopen!
(Raoul / 02-10-2006)


Suunto X-Lander (€ 294,96)

Zeer functioneel. Te bedienen met handschoenen aan! Kwartsglas, dus geen krassen zoals met de Vector. Aanrader
(Dick knol / 16-01-2001)


Suunto X-lander (€ 217,36)

Zelfde horloge als de Vector. Erg compleet. Eenvoudig te bedienen. Wel regelmatig ijken qua hoogte bij grote hoogteverschillen. De enige die ook ‘mooi’ is. Wel erg groot.
(Martin Swinkels jr / 01-12-2000)


Suunto X-Lander wristop computer (€ 308,12)

Eerst de sensor even callibreren voordat je de barometer stand gaat aflezen (lokaal). En vergeet niet het engelse deel te lezen van de handleiding: een stuk uitgebreider dan het nederlandse deel! Een stuk beter als mijn oude Casio Triple sensor...
(C. Bouwer / 01-12-2000)


Suunto X3 HR (€ 124,00)

Zéér discreet en niet te groot met alles erop en eraan. Hartslag, hoogte, temperatuur, luchtdruk, stopwatch, interval timer. Enkel een kompas ontbreekt maar dit is sowieso niet zo handig in een horloge. Ideaal allround horloge om zowel te lopen, te fietsen als mee op vakantie in de bergen te nemen. Wegens z'n discreet design kan je 'm eigenlijk altijd dragen.
(M. Rommes / 04-06-2004)


Suunto X3 HR (€ 124,00)

Ik heb nu enkele maanden ervaring met het horloge. Tijdens de bergvakantie toch een paar onvolmaaktheden ontdekt. Om een juiste temperatuurmeting te bekomen moet het horloge minstens een kwartier van de pols zijn verwijderd. De hoogtemeter werkt goed, alleen bij een beklimming van 1200 m. gaf hij een afwijking van 25 m. Spijtig is ook dat je niet tegelijk en de hoogteinformatie en de tijd kan aflezen. Over de hartslagmeter niets dan lof, en die gebruik ik meerdere malen per week.
(m.rommes / 29-07-2004)


Suunto X3 HR (€ 128,00)

Juni 2006 gekocht en zeer tevreden. Heb er drie weken mee in de Dolomieten gelopen, hoogte- en barometer perfect, de hartslagmeter idem.
(Stephan van der Voort / 29-09-2006)


Suunto X3HR (€ 139,00)

Gebruik het horloge voor fietstraining. Hartslagmeter werkt zonder al te veel toeters en bellen. Borstband zit prettig en blijft op z'n plaats, ook bij overmatig zweten. Hoogtemeter is behoorlijk nauwkeurig, heb diverse malen hetzelfde rondje gefietst en de gestegen/gedaalde meters zijn steeds praktisch gelijk.
(Dennis Waterman / 08-09-2008)


Suunto X6 (€ 369,00)

Prima instrument! Heel nauwkeurige hoogtemeter. Duidelijke uitlezing van de barometer, met log van de laatste 48 uur om de 15 minu. gemeten! Kompas met hellinghoekmeter. Logboeken uitleesbaar naar PC. Menu-indeling als bij mobieltje(dus niet knopje A + B is functie C meer!). Wel ontzettend duur, maar veel beter dan wat er hiervoor verkrijgbaar was!
(Wouter / 30-06-2002)


Suunto X6 (€ 369,00)

Na 5 keer omruilen heb ik mijn suunto x6 terug gebracht en mijn geld terug gekregen. Eerste paar dagen werkt hij perfect. Heel erg precies (hoogte meten op de trap)en makkelijk te bedienen. Na week of twee valt hij om de twee dagen uit en en klopt niets meer van de hoogtemeter en dus ook barometer. Wacht nog steeds op reactie van Suunto. Wat mij betreft miskoop van het jaar. Beetje duur voor een horloge dat twee weken goed werkt.
(Ferdinand / 25-02-2003)


Suunto X6 (€ 280,00)

Ik heb de Suunto X6 nu bijna 3 jaar en moet zeggen: 't is niks maar ellende. Het compas is botweg niet bruikbaar voor navigatie en de hoogtemeter heeft een afwijking van zo'n 10-20%. Ik heb dit getest in een skigebied waar onderaan en bovenaan de lift de hoogte staat vermeld. Een vriend met een Techtrail horloge had op hetzelfde stuk een afwijking van minder dan 5%. Ik moest het horloge pas geleden voor de tweede maal op laten sturen omdat hij het midden in een trekking begaf (nieuwe batterij). Zelf het batterijtje vervangen zou zogenaamd moeten kunnen, maar reken er op dat daarna het klepje kapot is want het plastic is zacht als boter. Duidelijk geen horloge voor een serieuze trekker.
(Michiel Jansen / 03-09-2008)


Suunto X6 HR (€ 300,00)

Zeer goede ervaringen na bijna twee maanden in gebruik. Uitlezen en instellen logbestand vergt enige oefening. Veel functies. Leuk is grafiek van luchtdruk van laatste 6 uren en lage gewicht (vergeleken met Polar type axn). Wel jammer dat barometer en hoogtemeter niet gelijktijdig werken. Handig bij alarmfunctie is dat gekozen kan worden uit 3 tijden en de schermverlichting ook aangaat bij het alarm.
(J.D. Steenbruggen / 25-01-2006)


Suunto X6HR (€ 469,00)

Een zeer uitgebreid en degelijk sport-horloge. Bijgeleverde software vraagt om wat handigheid, maar biedt zeker veel mogelijkheden voor mensen die serieus bezig zijn met conditie-training.
(Raymond Koome / 11-11-2002)


Suunto X6HR (€ 469,00)

Ik ben tevreden. Heb hem op La Palma gebruikt. Heel leuk om alles vast te leggen tijdens een tocht, hoogte verschillen , hartslag. Alleen jammer dat er geen countdown op zit (voor minuten loopjes)maar goed dat is dan zo'n beetje het enige.
(Toni Palacio Serrat / 08-05-2003)


Suunto X6hr (€ 469,00)

Meer wil je niet! Alles in een compact en licht (55 gram!) horloge, echt heel eenvoudig te bedienen en bijzonder overzichtelijk.
(Martijn / 10-06-2003)


Suunto X6HR (€ 469,00)

In eerste instantie was ik enthousiast, het blijft leuk speelgoed maar hij is dus nu voor de 2de keer in reparatie. Om dat paar dagen valt hij gewoon uit. Balen dus.
(Toni PS / 16-02-2005)


Suunto X6HR (€ 469,00)

Het is een goed horloge, en de hoogtemeter is werkelijk fantastisch nauwkeurig. De grafieken die je er uit kan toveren zijn erg mooi en handig, maar ook de mijne is vanwege een software-fout al 2 keer terug voor reparatie. Verder een oerdegelijk horloge dat al wat heeft meegemaakt en gewoon goed blijft functioneren.
(Stijn van Hees / 26-01-2006)


Suunto X9i (€ 459,00)

De suunto X9i is een gadget met een lage gebruikswaarde,de gps ontvangst is slecht en het signaal verliest snel de verbinding de prijs is veel te hoog vergeleken met bv.de foretrex van garmin die een aanzienlijk betere ontvangst heeft een volwaardige gps zonder kaart is en nog niet de helft kost van de suunto x9i
(Anton van der Poel / 03-07-2006)


Suunto X9i (€ 519,00)

Ik heb mei '07 de Suunto X9i gekocht met name voor mijn buitensport hobby's en mijn werk als militair. Ik heb na ongeveer 2 mnd het horloge terug naar Bever gebracht aangezien het kapje los kwam te zitten, na 2 wkn kreeg ik het horloge weer terug. Niets op aan te merken op dat moment, na 2mnd vertrok ik naar Afghanistan voor de duur van 5 mnd. Eenmaal in Afghanistan aangekomen liet het kapje om het display heen voor de tweede keer los, dit toen zelf weer vast gezet met loctite. Na ongeveer 2 mnd in Afghanistan en regelmatig de GPS gebruikt te hebben i.v.m. patrouilles daar ging mijn horloge steeds uit. Ik dacht eerst zelf dat het de batterij was maar eenmaal aan de oplader kreeg hij weer een stroomstoot en gaf hij meteen aan dat hij nog gewoon vol was. Erg irritant aangezien je daar niet altijd de mogelijkheid hebt op een stopcontact. Ik heb de X9i toendertijd samen met een collega militair gekocht en hij heeft er op dit moment ook last van en is ook al terug geweest omdat het kapje loslaat en nu heeft hij ook dat hij steeds uitvalt. Op een gegeven moment op vakantie kwam ik er ook achter dat er condens achter het glas kwam te zitten en ook niet meer waterdicht was. Ik heb mijn beklag bij Bever geuit en gezegd dat ik niet accoord ga met een wederom opgelapte X9i, na 2 weken kreeg ik een nieuwe opgestuurd die het tot heden nog goed doet. Waarschijnlijk was de eerste productie softwarematig en hardwarematig van een slechte kwaliteit.
(Smulders / 25-03-2008)


Tauchmeister T0 168 (€ 129,00)

Mooi groot horloge, het is een juiste verhouding prijs/kwaliteit. Wat wel opvalt is de zeer nauwkeurige tijd. Blijft weken op de seconde de tijd juist wergeven.
(vandeborne filip / 02-06-2009)


Techtrail Alterra (€ 151,00)

Ik zocht een vervanger voor mijn oude Casio. Inmiddels heb ik al meer dan een jaar de Alterra en bevalt mij prima. Veel mogelijkheden, robuust en ziet er fraai uit. Ik draag hem ook gewoon dagelijks en ziet er nog net zo uit als op de eerste dag. De bediening vergt wel enige gewenning, maar is daarna geen probleem meer. De nauwkeurigheid van de hoogtemeter valt mij ook reuze mee.
(Paul / 17-06-2007)


TechTrail Axis (€ 169,95)

Fantastische hoogtemeter, ziet er mooi uit, veel functies, duidelijke overzicht, lekker licht. Jammer dat de hoogte niet nauwkeurig wordt weergegeven en dat de achtergrondverlichting al 2 keer na 3 dagen gebruik stuk is gegaan. O ja, hij geeft ook de tijd aan!
(Matthijs / 09-09-2004)


Techtrail loft (€ 169,00)

De Loft is een erg fijn horloge dat ik dagelijks gebruik. Enerzijds is het horloge onverwoestbaar, de polsband is nog steeds heel na ruim 2 jaar dagelijks gebruik. Maar aan de andere kant slijten de letters van de rvs ring. De ring heeft eenmaal los gezeten. Batterijduur is erg meegevallen. De fabrieksbatterij is ruim 2 jaar meegegaan. De tools functioneren naar behoren. Hoogtemeter dient wel regelmatig te worden geijkt. Maar dat is volgens mij normaal bij dit soort horloges.
(Arjen / 04-02-2010)


Timex E-Tide Temp Compass (€ 159,95)

Paar weken gekocht dit horloge. Prijzen varieren op internet. Het heeft een voor watersproten mooie functies als getijden en het kompas. Daarnaast wordt ook de temperatuur getoond. In het donker goed zichtbaar door de wijzerplaat die middels een knop ca 5 sec. oplicht. Horloge is licht in het dragen en is goed tegen water bestand. Goed stevig horloge voor een mooie prijs.
(dolf van beek / 24-02-2012)


Timex Expedition (€ 76,69)

Datum, tijd, stopwatch, countdown timer, alarm, kompas en verlichting. In daglicht reflecteert het LCD venstertje felgroen, heel bijzonder. Kompas is heel eenvoudig te calibreren. De overwegend bruine kleur van kast en band staat me een beetje tegen.
(Pim Lerou / 01-03-2001)


Timex Ironman Triathlon (€ 79,41)

Sporthorloge met redelijk wat timers en chronograaf mogelijkheden. Geen kompas, hoogtemeters ed, maar wel robuust, waterdicht en twee tijdzones. Doet het al heel lang voor mij.
(Noël Verhoeven / 01-12-2000)


Tissot Chronobico t22238631 (€ 435,00)

Zeer slecht, na 2 jaar net buiten de garantie, uurwerk stuk ? De juwelier zei eerst kosten klant 220 euro, niet mee eens, later zou Tissot ook wat doen, maar werd terug getrokken .Uiteindelijk de juwelier iets en de klant 120 euro betalen, terwijl de klant 2x in de garantie terug is geweest, maar er wordt verder niets gedaan. Koop nooit zo'n horloge van dat merk , koop ereen bij de hema, niet goed krijg je een nieuw horloge. 3x een mail naar tissot gestuurd ze reageren nergens op. En de juwelier doet ook niets meer, hier moet je het mee doen. Echt heel slecht.
(ria van der slot / 24-02-2012)


Tissot coctail round (€ 195,00)

Aan alle collega-verkoopsters,koop dit nooit, als je in een winkel met antidiefstal systeem werk, slaat hij elke dag tilt van de magnetische plaat, ik kan hem dus alleen op vrije dagen dragen wat een grote teleurstelling is.
(Ann / 01-02-2007)


Tissot Le Locle Automaat Limited ed. (€ 1199,00)

Wat een drama dit klokje, en slechte service via Siebel. Dacht een horloge voor het leven te hebben, maar lange reparatie tijden, geen coulance en nog steeds loopt het uurwerk te snel. Intussen is het 6x voor reparatie in totaal 1.5 jaar weggeweest en kosten waren Euro 370. Siebel doet er niets aan en Tissot reageert nergens op. Ik heb het opgegeven, pech geld weg, nooit meer een Tissot voor mij.
(Peter Gerben / 02-09-2010)


Tissot T Touch (€ 660,00)

KOMPAS deugt niet! Heb na diverse reparaties inmiddels mijn "DERDE" nieuwe horloge van de juwelier gekregen (garantie) Maar met elk horloge is het weer het zelfde liedje: na twee a drie weken wijst het kompas weer in iedere willekeurige richting. Ik werk niet bij magnetische bronnen of wat dan ook en ik behandel het horl. zeer omzichtig want het is een duur ding. Een coll. heeft een horloge met dig.kompas van de hema voor 50 euro en die doet het al jaren! De Tissot vertegenwoordiger zei eens dat Tissot geen kompas bouwer is! Heb je het ooit zo zout gegeten? Mijn derde horloge ligt inmiddels weer mij de juwelier met z'n kompas problemen. Nu wilde de importeur alle reparatie rekeningen zien van de voorgaande horloges. Wat ze daar nu mee moeten is mij een raadsel. Het zou Tissot tot eer strekken als ze mij de nieuwste T Touch eens zouden laten uitproberen, misschien zit daar verbeterde techniek in. Verder doet het horloge het prima, de hoogtemeter is bijv. perfect! Afwachten dus maar weer!
(Brejaart Ruud / 03-09-2008)


Tissot T Touch Titanium (€ 700,00)

Horloge gekocht in 2005. Tijdens wintersport 2010 in Zwitserland ging de hoogte/drukmeter defect. Net na verstrijken van de garantie heb ik ht horloge ter reparatie aangeboden. Geen coulance, kosten ruim 200 euro. Een jaar later, 2011, hoogte/drukmeter wederom defect na een vakantie in Zwitserland. Gezien kosten niet laten repareren. Nu, 2012, is ineens een van de functieknoppen van het horloge gevallen. Alleen knop aanzetten zou volgens Tissot niet werken, totale reparatie kost 360 euro! Dit ga ik niet doen. Helaas een mooi horloge maar onvoldoende duurzaam. Overigens wel opvallend dat een Zwitsers horloge blijkbaar niet tegen Zwitserse omstandigheden bestand is.
(R Brink / 01-09-2012)


Tissot T Touch Titanium (oranje band) (€ 650,00)

Mooie klok met theoretisch goede mogelijkheden voor buitensport en dus mijn dagelijks werk als humanitair logistieker. Kompas en hoogtemeter heel handig, bediening prettig, stoer uiterlijk. Maarrr niet waterdicht en dat is bepaald onhandig gebleken. Zwemmen doe ik sowieso niet met een horloge om, maar dit horloge kan niet eens tegen douchen. De garantie gaat niet verder dan 'spatwaterdicht' en dat kan echt niet voor buitensporters. Ik ben hem nu 4 keer voor langere tijd (tot 2 maanden) kwijtgeweest aan de fabriek en het probleem blijkt onoplosbaar. Slechte zaak voor een klokkie dat alle lijkt mee te hebben voor reislustige mensen. Prima horloge voor zondags. Voor doordeweeks heb ik inmiddels een Citizen Eco Drive gekocht. Minder mogelijkheden, maar ik kan er mee in de regen lopen en dus gewoon mn werk doen. Op (laten) sturen naarde fabriek, al is het voor een nieuw bandje) betekent overigens dat je hem minstens 6 weken kwijt bent. Al met al een teleurstellende aankoop. Geen aanrader
(Peter / 01-02-2009)


Tissot T- Touch (€ 560,00)

Ideaal voor outdoor. Zeer accuraat.Redelijk waterdicht; krasvast glas; kompas; hoogtemeter; stopwatch; alarm; thermometer, barometer en trendaanduiding voor weersveranderingen: je eigen Piet Paulusma. Oppassen voor sterke externe magneetvelden, daar kan de kompas sensor niet tegen. Onder het glas zitten 7 capacitieve sensoren waarmee de verschillende functies worden geactiveerd.
(wim / 19-06-2003)


Tissot T-Touch (€ 585,00)

Een bijzondere combinatie van disign en techniek, een zeer coole gadget. Optimaal voor hiken. De hoogte meter is fantastisch voor hiken. Maar dingen als temperatuur en barometer geven een extra dimensie aan je ervaring.
(Machiel van Gogh / 29-10-2002)


Tissot T-Touch (€ 590,00)

Pracht horloge, maar de Altimeter dient meerdere malen per dag te worden goed gezet...deze is niet puntvast...anderen hier ervaring mee?...hoe calibreer je zodat de gegevens langer blijven staan?? dit wisseld wel heel snel nu!!!!
(Toine / 27-12-2003)


Tissot T-Touch (€ 585,00)

Mooi en goed horloge. Het uurwerk daar is niets mis mee dat werkt perfect, maar al 2 keer terug naar de winkel geweest omdat de hoogtemeter, kompas en barometer niet goed werkten. Ik heb een college die met hetzelfde horloge geen problemen heeft, dus mischien heb ik gewoon pech. Ik gebruik het horloge intensief dag en nacht om, en met zwemmen houd hem altijd om...conclusie een top horloge en ik hoop dat hij dadelijk nog 10 jaar mee gaat.
(walther / 15-03-2004)


Tissot T-Touch (€ 585,00)

Mooi en goed horloge, ik schreef al eerder dat ik twee keer in de garantie terug ben geweest omdat de kompas, hoogte en barometer functie niet goed werkten, dit scheen dus een afstelling te zijn van het horloge, het is nu weer perfect....ik blijf het een goed horloge vinden. Ben nu 1 jaar in het bezit...en werkt perfect.
(walther / 26-03-2004)


Tissot T-Touch (€ 580,00)

Horloge heeft leuke functies maar is ondanks zijn stoere uiterlijk niet geschikt om mee te gaan zwemmen. Jammer. Reparatie tjden van 2 maanden schijnen gebruikelijk te zijn. Qua look vindt ik een van de mooiste hoologes simpel en met leuke functies. Maak het hoorloge echt waterdicht en ik ben echt tevreden.
(Johan / 31-08-2005)


Tissot T-Touch (€ 300,00)

Het horloge (2e hands gekocht) is uitstekend maar na circa een half jaar functioneerde de barometer niet meer. Ik heb hem toen opgestuurd naar de importeur in Belgie. Het duurde erg lang en ik heb diverse malen gebeld waar mijn horloge bleef. Steeds kreeg ik antwoord dat ik zou worden teruggebeld en dat gebeurde dan niet. Na 2 a 3 maanden kreeg ik een horloge terug: het verkeerde. Dat stuurde ik terug, helaas niet aangetekend. Vervolgens raakte het zoek en weigerde Tissot mijn eigen horloge terug te sturen, dat werd in gijzeling gehouden. Gelukkig was het verkeerde horloge opeens weer bovenwater en kreeg ik uiteindelijk mijn eigen horloge terug. Maar over de service ben ik niet te spreken.
(Dirk-Jan / 22-10-2007)


Tissot T-Touch (€ 350,00)

2 jaar geleden via de VS ge-importeerd. nooit reparaties aan gehad. Hoogtemeter én Luchtdrukmeter moeten te vaak gecalibreerd worden. het horloge was juist bedoelt voor deze 2 funties, gezien we vaak in de bergen van Tsjechie vertoeven, daar hebben we namelijk een vakantiehuisje. verder een ijzersterk horloge.
(marcel / 16-09-2008)


Tissot T-Touch (€ 585,00)

Horloge in 2004 gekregen en tot nog toe 0 problemen. In 2009 de batterij laten vervangen toen bleek dat wijzers bij de functies niet goed konden volgen. Ivm vakantie vervanging uitgesteld, wijzers gesynchroniseerd en tijdelijk alleen de tijdsaanduiding gebruikt. Nieuwe batterij was volgens mij 7.50 euro en daarvoor werd hij zelfs opgestuurd naar het service center (kostte 2 weken). Zowel voor als na vervangen van de batterij is hij prima waterdicht: hou hem altijd om bij het zwemmen of sauna en de laatste jaren heb ik hem bij het hardlopen ook altijd om. De lichtgevende wijzers zijn tijdens de vakantienachten erg handig. Alle functies werken prima: de hoogtemeter getest tot 5895m. Al met al een prima horloge...
(Rink / 16-04-2013)


Tissot T-Touch 1 Titanium (€ 650,00)

Een prachtig horloge met indrukwekkende en praktische functies. Alleen in de 6 jaar dat ik het nu heb, is het 5 x gerepareerd omdat functies uit vielen, meestal als ik terug kwam van een vakantie. Ik zwem er niet mee, maar loop en fiets wel in de regen. Wel onder garantie gerepareerd. Nu aanbod nieuwe voor 50% omdat deze niet meer gerepareerd wordt. Schijnt toch problemen te hebben met vocht.
(Wouter Roerdink / 11-11-2011)


Tissot T-Touch horloge (€ 589,00)

Pracht horloge van zware kwaliteit. Zwitsers precissie uurwerk. Touch screen hardlex saffier glas (krasvrij). Funkties als kompas, hoogte-/dieptemeter, temperatuur, alarm, chronograaf etc. Echt een top horloge dat zeker jaren meegaat. Mag ook wel voor de prijs.
(Paul Honcoop / 10-07-2003)


Tissot T-Touch Titanium (€ 540,00)

helemaal top. Krasvaste saffierglas is een verademing. hooftemeter werkt prima, maar wel satbiel weer afhankelijk.
(Jan van Putten / 04-01-2007)


Tissot T-Touch Titanium (€ 645,00)

In mei 2006 gekocht, in aug al defect (meteo, alti, kompas) en twee maanden later pas onder garantie gerepareerd terug. Verder is het een goed en mooi horloge dat doet wat het zou moeten doen. Maar het blijkt op deze site wel een horloge dat gevoelig is voor defecten en Tissot is schijnbaar een trage reparateur.
(Gerard Berkers / 11-01-2007)


Tissot T-Touch titanium (€ 650,00)

Twee jaar geleden gekocht en na een week al problemen met de + knop. Inmiddels is hij 4 x 6 weken weggeweest voor uiteenlopende defecten van vocht tot niet werkend touch screen. Gisteren heb ik een compleet nieuwe versie gekregen omdat ik en de juwelier niet akkoord gingen met nog een reparatie. Hopelijk gaat deze langer mee zonder problemen. Overigens, als hij werkt is hij voor mij het ideale horloge met hoogtemeter. V.w.b het vocht, Tissot garandeert een waterdichtheid tot 30M. De nederlandse branchevereniging van horlogedealers echter denkt, met in 1985 uitgedokterde richtlijnen, deze garantie bepalingen in de prullebak te kunnen smijten. Zij hebben "bepaald" dat waterresistant 30M alleen maar spatwaterdicht is en gooien daarmee dus de fabrieksgarantie overboord. Niet mee akkoord gaan dus!!!
(Hans Eggink / 06-11-2007)


Tissot T-Touch Titanium (€ 645,00)

In mei 2006 gekocht en in aug toen reeds twee maanden naar reparateur (zie vorige ervaring). In aug 2008 wederom defect, terug naar reparateur en voor 'vriendenprijs' van €85 gerepareerd (nieuw binnenwerk). Wat me opgevallen is, is dat het horloge beide keren na een lange vliegreis naar Bonaire defect is gegaan. Het lijkt wel of horloge of Schiphol of vliegreis niet overleeft. Maar daar had horlogier nog nooit van gehoord. Het blijft een mooi horloge en als het het doet, doet het dan ook goed. Maar de kwetsbaarheid, lange reparatieduur en garantieregeling maken dat dit mijn eerste en enige Tissot zal zijn en blijven. Ik heb horloges die minder dan de helft kosten met dezelfde of meer opties en daar heb ik nooit problemen mee (b.v Polar AXN700). Ze zien er alleen minder mooi uit.
(Gerard Berkers / 04-02-2009)


Tissot Tissot Touch (€ 550,00)

Tissot Touch in januari 2006 gekocht. Vijf keer teruggestuurd (garantie) voor reparaties die dan gemiddeld 6 weken tot 2 maanden duurden (zo kom je wel door de garantie heen ). Vaak was het horloge dan al na twee of drie weken weer defect, een keer zelfs na 1 dag ! Altijd hetzelfde probleem namelijk het touch screen werkte niet. Tenslotte heeft Tissot het correct opgelost door nieuw exemplaar op te sturen. Ik hoor heel veel klachten over de Tissot Touch. Ik zou dit horloge zeker niet aanraden voor hiking, bergklimmen enz. gezien de slechte betrouwbaarheid. Ook is het niet echt waterdicht en ik zou er in geen geval mee duiken. Als stadshorloge wel aardig.
(roderick / 11-01-2008)


Tissot touch (€ 570,00)

Heb het horloge 4 jaar,3 maanden na verstrijken van garantie problemen met hoogtemeter, reparatie kosten 165 Euro, na lang heen en weer gepraat 125 Euro. Onlangs heeft het compas het begeven, houd mijn hart vast voor de reparatie kosten.
(hans de kruif / 10-09-2008)


Tissot Touch (€ 750,00)

Prachtig horloge dat het ook uitstekend doet, hoogtemeter tot op de meter nauwkeurig, (natuurlijk wel even calibreren bij de start) kompas zeer accuraat en enorm nuttig als je de zon niet goed ziet (grote steden of bij heiige lucht, bijv.in tropische landen als Japan). Maarrr een nieuw batterijtje via Siebel duurt 10 weken en kost 100 euro!!!
(aad van luijk / 25-10-2011)


Tissot Touch (€ 695,00)

Fijne klok. Accuraat, betrouwbaar, robuust. Batterij levensduur 5 jaar zeker. De bezel vertoont lichte gebruiksporen. Aan het glas is niets af te zien. Ik draag deze niet dagelijks.Voor outdoor activiteiten eerst een Suunto Core gebruikt. Het batterij verbruik bij deze Suunto is enorm. Daarom ben ik voor outdoor overgestapt naar deze Tissot, ondanks de risico's van schade of zelfs verlies. Ik ben graag buiten. Veel wandelen in de bergen en vooral klettersteigen. Daarnaast ook zeer actief op het water als schipper/lifeguard.
(Joep Peters / 12-06-2016)


Tissot Touch Titanium (€ 600,00)

Zeer licht in gewicht en saffierglas dat reageert op aanraking met de vinger. Ik heb het horloge nu 6 maanden in bezit en heb hem helaas 2 maal voor reparatie weg moeten brengen. 1 keer omdat de wijzers niet goed liepen (afwijking na calibreren)en 1 keer omdat er toch vocht in het klokje was gekomen. Beide gevallen zijn door Tissot onder garantie verholpen. Ik ben alleen per reparatie mijn horloge 3 weken kwijt geweest.
(Erwin / 23-07-2004)


Tissot Touch Titanium (€ 750,00)

Jammer van de vele negatieve reacties hier. Ik heb het horloge nu ruim 2 jaar in bezit. Heb em nagenoeg altijd om, in het zwembad, op het strand, tijdens het klimmen. Nog nooit problemen mee gehad. Scherm werkt nog perfect, alleen wat schades op de kast (stoot- en krasschades). Dit had ik iets minder verwacht. Barometer werkt perfect en ook het kompas voldoet. De hoogtemeter moet je wel synchroniseren aangezien deze wordt berekend a.d.h.v. de luchtdruk. Kortom: Heel erg te spreken over dit horloge. Alleen wil ik de carbon uitvoering nu, dus nog even sparen ;-)
(Ron Siebeling / 18-08-2011)


Tissot Touch Titanium (€ 645,00)

Derde ervaring! Twee jaar na reparatie was horloge weer defect. Winkelier gaf aan dat het ongeveer €135 zou kosten. Ik heb dat niet geaccepteerd en, na contact met Consumentenbond, hem een brief geschreven dat vorige reparatie niet goed was uitgevoerd en dat ik alsnog goede reparatie eiste. Tegelijkertijd zelfde brief aan importeur gestuurd. Winkelier wilde niet maar importeur wel. Horloge is, via winkelier en importeur door fabriek gratis hersteld. Teveel mensen zich laten afschepen over garantieperiode e.d. Zo'n duur horloge moet langer dan 5 jaar meegaan. Consumentenbond start binnenkort actie daarover.
(Gerard Berkers / 11-09-2012)


Traser Watch H3 P6506 Commander 100 (€ 405,00)

De wijzers zijn verlicht met de 'betalight'-technologie (zie ervaring v.d. betalight-torch). Dit werkt super, en 'snachts het is gewoon gaaf om te zien.. Hij is aardig licht en toch ontzettend robuust (Titanium) en hij heeft een saffier krasvast glas. Ik krijg er hier en daar wat complimenten en nieuwsgierige vragen over. Hij is best prijzig, maar toch krijgt ie 5 sterren.. Wat een super-horloge..!! O ja, voor ik 't vergeet, hij is ook nog eens 200m waterdicht. En last but not least: hij is ook nog gewoon ontzettend mooi!
(Martijn H / 19-09-2006)


Victorinox swiss army startech 3000 (€ 130,00)

Mooie grote klok.Afleesbaar in het donker.Analoge gedeelte werkt zeer precies.De digitale tweede tijd loopt binnen 24 uur 2 seconden voor op het analoge gedeelte.De hoogte meter moet wel regelmatig opnieuw ingesteld worden omdat de werking hiervan aan de barometer is gekoppeld.Als de luchtdruk daalt gaat de hoogte meter dus omhoog. De horlogekast is een beetje voorgevormd,zodat hij beter om je arm past,en de band voelt goed.De klok is niet echt waterdicht,want er zitten nogal wat uitsparingen in de kast voor de diverse(6)knoppen.Maar regenweer en douchen moet kunnen.Ik zou er niet mee zwemmen. Als je van een niet alledaags klokje,dat wel een beetje opvalt houdt een aanrader.
(M.G.C / 18-08-2008)


Wenger Batallion Field (€ 90,76)

Goed horloge. Datum, Dag, Tijd, Thats all. Jammer dar er geen lampje inzit en dat de ring niet kan draaien (want = aardig tijdverdrijf toch). Het leren 'padje' aan de achterkant vind ik prettig. Lichtgewicht, Robuust, Accuraat, Simpel.
(Martin Swinkels jr / 01-12-2000)


Wenger chronograph (€ 250,00)

Na vier jaar gebruik: vrijwel exact lopend horloge. Gebarsten glas zonder kosten vervangen door importeur Wenger. Klasse!
(g. drenth / 31-07-2003)


Vostok Amphibian (€ 50,00)

Iets meer dan een jaar in gebruik. Een militair horloge van Russische makelij, maar het uurwerk is gemaakt met Zwitserse techniek en loopt erg nauwkeurig; geeft tijd en datum. Het is een automatisch horloge, tot 200m waterdicht en schokbestendig. Erg robuust horloge.
(Nathan / 19-05-2010)


Wenger Watch Commander (€ 250,00)

Horloge jarenlang met plezier gedragen, begin dit jaar; uurwerk defect. Ik heb het uurwerk via Crew adventure store in Leiden op laten sturen ter reparatie. Dit heeft meer dan een half jaar moeten duren. Ik weet niet wie er hier fout was maar voor mij geen wenger of Crew Adventure Store meer.
(Edward Marinus / 01-11-2007)


Reacties op deze pagina: