Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

Swiza Knife D07 Scissors (3x)

Swiza Knife D07 Scissors Met deze nieuwe D07 Scissors maakt Swiza haar naam als het moderne Zwitserse zakmes opnieuw waar. Dit zakmes is namelijk uitgerust met een ergonomische schaar welke dezelfde grootte heeft als het mes zelf. Daardoor heb je altijd een volwaardige schaar bij je. Samen met de andere bekende functies van het zakmes uiteraard.

Pacsafe Travelsafe 5L en 12L

PacSafe TravelSafe 5L en 12L De Travelsafe-serie van Pacsafe bestaat uit rugzakken die volledige bescherming bieden tegen lange vingers, scherpe messen en andere manieren om ongevraagd bij jouw spullen te komen. Het best kun je de Pacsafe Travelsafe dan ook als een draagbare kluis zien waarin je zonder kopzorgen je waardevolle spullen in kunt opbergen.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.nl, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.