Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

REAL Turmat maaltijden (3x)

REAL Turmat maaltijden (3x) De REAL-producten van DRYTECH hebben onder buitensporters inmiddels een zeer goede faam opgebouwd. Het assortiment is niet alleen breed (bestaande uit onder andere snacks, ontbijt, complete maaltijden en soep), maar de maaltijden zijn ook zeer smakelijk en prettig van textuur. Tel daarbij op dat ze zeer licht van gewicht zijn en uiteraard makkelijk te bereiden en je snapt waarom veel buitensporters voor dit merk outdoorvoeding kiezen.

Eden HD 8x32 verrekijker

Eden HD 8x32 verrekijker De HD-serie verrekijkers van Eden bestaat uit kijkers die een zeer goede kwaliteit combineren met een vriendelijke prijs. De Eden HD 8x32 is een compacte kijker met een zeer helder beeld en robuuste afwerking. Ideaal dus om mee te nemen tijdens je tocht voor het spotten van wild en ander fauna.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.nl, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.