Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

KEEN Women's Terradora Waterproof boots

KEEN Women's Terradora Waterproof boots Dat modieus, stijlvol, functioneel én gewoon stoer prima samen kunnen gaan in één en dezelfde wandelschoen bewijst KEEN met de Women's Terradora Waterproof boots. Deze lichtgewicht wandelschoenen zien er niet alleen heel kleurig en stoer uit, maar ze bieden je voeten ook stabiliteit en bescherming tijdens het wandelen in de bossen, het park of gewoon in de stad. Of het nu een weekendje Ardennen of een dagse Vondelpark is: de Women's Terradora Waterproof boots van KEEN maken elke stap comfortabel.

Vaude Biwak I.2 bivakzak

Vaude Biwak I.2 bivakzak Met de VAUDE Biwak I.2 bivakzak ben je helemaal klaar voor een warme en onbezorgde nachtrust. Met deze waterdichte bivakzak ben je volledig beschermd tegen weer en wind. De VAUDE Biwak I.2 is namelijk volledig waterdicht en sluit perfect aan om je slaapzak heen.

Ortlieb Velocity rugzak

Ortlieb Velocity rugzak De naam van deze rugzak zegt het helemaal: snel alles erin en je bent op weg. De Velocity van Ortlieb is een echte no-nonsense rugzak: stevig, praktisch en verkrijgbaar in lekker veel verschillende kleuren. Daarnaast is hij ook nog spatwaterdicht en houdt hij je spullen dus netjes schoon en droog onderweg naar school of kantoor.

Morakniv Eldris mes (2x)

Morakniv Eldris mes (2x) Met de Morakniv Eldris bewijst Mora of Sweden dat een klein en compact mes van onschatbare waarde kan zijn tijdens het buitensporten. Vooral bushcrafters weten deze combinatie van Zweedse kwaliteit en een praktisch formaat te waarderen. Een lemmet van nog geen 6 centimeter lang, maar vlijmscherp en zeer robuust.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.be, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.