Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

La Sportiva Stream GTX hikingschoenen

La Sportiva Stream GTX hikingschoenen Het berg-DNA van La Sportiva straalt af van de Stream GTX hikingschoen, speciaal ontwikkeld voor sportieve hikers die er stevig de pas in zetten. Licht van gewicht, maar met een bijzonder stevige grip op de ondergrond. En dankzij toepassing van Grote-Tex Surround ook nog eens volledig waterdicht.

Julbo Shield zonnebril

Julbo Shield zonnebril De Shield van Julbo is een sportieve zonnebril voor extreme omstandigheden die vragen om een bril die 100% beschermt en tegelijkertijd comfortabel op zijn plek blijft zitten als je stevig aan het klauteren bent of met bizarre snelheid een downhill op je mountainhike maakt. Met afneembare zijschermpjes die de naam geven aan deze bril is hij biijzonder multifunctioneel te gebruiken door buitensporters.

Swiza Tick Tool

Swiza Tick Tool Een Zwitsers zakmes dat je tevens kunt gebruiken om veilig een teek te verwijderen? De Swiza Tick Tool is de eerste die het mogelijk maakt dankzij een ingebouwde tekentang, inclusief vergrootglas voor de nacontrole.

Lowe Alpine Nijmegen 6 heuptas

Lowe Alpine Nijmegen 6 heuptas Midden juli staat Nijmegen traditiegetrouw in het teken van de Vierdaagse, misschien wel het grootste wandelevenement ter wereld. Speciaal voor de vierdaagse wandelaars heeft Lowe Alpine de Nijmegen 6 heuptas ontwikkeld: praktisch, licht van gewicht en bijzonder comfortabel.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.nl, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.