Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

Ortlieb Velocity rugzak

Ortlieb Velocity rugzak De naam van deze rugzak zegt het helemaal: snel alles erin en je bent op weg. De Velocity van Ortlieb is een echte no-nonsense rugzak: stevig, praktisch en verkrijgbaar in lekker veel verschillende kleuren. Daarnaast is hij ook nog spatwaterdicht en houdt hij je spullen dus netjes schoon en droog onderweg naar school of kantoor.

X-Socks Trekking Light wandelsokken (3x)

X-Socks Trekking Light wandelsokken (3x) De X-Socks Trekking Light serie is enorm populair onder wandelaars. Niet alleen bergwandelaars, maar ook bijvoorbeeld Vierdaagse wandelaars. Geen wonder dus dat je ze overal tegen komt, van de toppen op de Via Alta tot op de laatste meters van de Via Gladiola.

Morakniv Eldris mes (2x)

Morakniv Eldris mes (2x) Met de Morakniv Eldris bewijst Mora of Sweden dat een klein en compact mes van onschatbare waarde kan zijn tijdens het buitensporten. Vooral bushcrafters weten deze combinatie van Zweedse kwaliteit en een praktisch formaat te waarderen. Een lemmet van nog geen 6 centimeter lang, maar vlijmscherp en zeer robuust.

Myra de Rooy: Chamlang, de eerste Nederlandse vrouwenexpeditie (3x)

Myra de Rooy: Chamlang, de eerste Nederlandse vrouwenexpeditie (3x) Chamlang beschrijft het inspirerende en spannende reis- en klimavontuur over de eerste Nederlandse vrouwenexpeditie naar de Chamlang. Zes Nederlandse vrouwen beklimmen, zonder hulp van Sherpa's of andere klimmers, een ruim 7.000 meter hoge bergtop in de Himalaya en zijn daarmee de eerste Nederlandse vrouwenexpeditie.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.be, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.