Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

ECCO Terra-sandalen

ECCO Terra-sandalen De Terra-sandalen van ECCO gaan overal met je mee, of het nu voor een wandeling door het bos, een uitje in de stad of een dagje naar het strand is. Met hun sportieve zool bieden ze stevige grip op elke ondergrond en hun moderne en stijlvolle uiterlijk zorgen dat ze nergens misstaan.

La Sportiva Spire GTX hikingschoenen

 La Sportiva Spire GTX hikingschoenen De La Sportiva Spire GTX is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en vervolgens combineren van verschillende technologieën zoals GoreTex Surround en Vibram XS Trek tot een lichtgewicht outdoorschoen die comfort, stabiliteit en verbluffende grip kan bieden.

KeySmart sleutelhouder

KeySmart sleutelhouder KeySmart is fabrikant van slimme sleutelhouders. Niet zomaar een sleutelring, maar een speciale houder om je sleutels stevig in op te bergen en eventueel uit te breiden met slimme tools die je er los bij kunt kopen.

Jimmy Joy voedingspakketten (3x)

Jimmy Joy voedingspakketten (3x) Lekker eten tijdens een meerdaagse tocht zonder dat je eten hoeft op te warmen, pannen hoeft af te wassen of brander en brandstof hoeft mee te nemen. Dat is wat Jimmy Joy mogelijk maakt met hun gezonde voeding in poedervorm en heerlijke repen.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.nl, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.