Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

Light My Fire Spork Titanium (5x)

Light My Fire Spork Titanium (5x) Het is een lepel, het is een vork, het is een mes, het is licht van gewicht, het is bijna onbreekbaar en het is makkelijk schoon te maken: de Spork Titanium van Light My Fire. Een special uitvoering van dit razend populaire stukje multi-bestek./strong>

Olight S2A Baton zaklamp

Olight S2A Baton zaklamp Compact, robuust en een enorme bak licht! Dat is hoe je de S2A Baton van Olight in 3 woorden zou kunnen omschrijven. Een compacte zaklamp die met gevoed wordt door 2 AA batterijen, maar vervolgens wel 550 lumen aan licht weet te geven.

Julbo Cham zonnebril

Julbo Cham zonnebril Met de Cham laat Julbo oude tijden herleven in een nieuw jasje. Wie krijgt geen nostalgisch gevoel bij het zien van oude foto's van klimmers in Chamonix met hun zonnebril, trots op het behalen van de hoogste pieken in de wereld? De Jubo Cham, met de kenmerkende lederen zijpanelen, is een bril vol emoties en historie.

Osprey Hikelite 26 rugzak

Osprey Hikelite 26 rugzak De Hikelite van Osprey is de ideale combinatie van high-performance features, duurzame materialen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze rugzak van Osprey heeft alles dat je in een lichtgewicht rugzak zoekt en is bovendien verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.nl, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.