Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

Osprey Hikelite 26 rugzak

Osprey Hikelite 26 rugzak De Hikelite van Osprey is de ideale combinatie van high-performance features, duurzame materialen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze rugzak van Osprey heeft alles dat je in een lichtgewicht rugzak zoekt en is bovendien verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Roald Amundsen Skincare winterset

Roald Amundsen Skincare winterset In de zomer smeren we ons allemaal massaal in tegen de zon. Maar in de winter wordt dat vaak vergeten. En dat terwijl juist dan de zon verrassend snel voor problemen kan zorgen. Hetzelfde geldt overigens voor kou. Dus voor beiden heeft Roald Amundsen Skincare oplossingen.

Nite Ize TwistLit en SpotLit

Nite Ize TwistLit en SpotLit Nite Ize heeft een groot aantal slimme en praktische producten in haar assortiment. Op het gebied van verlichting bijvoorbeeld de Nite Ize TwistLit, een multifunctionele fiets-LED en de Nite Ize SpotLit, een praktische LED met karabijnhaak.

Julbo Aerospace Goggles met Zebra Light Red lens

Julbo Aerospace Goggles met Zebra Light Red lens Als jij graag de sneeuw opzoekt om te gaan freeriden, snowboarden of skieën, dan zijn de Julbo Aerospace goggles met Zebra Light Red lens ideaal voor jou. Bijzonder comfortabele goggles, met fotochromatische lenzen en het revolutionaire SuperFlow System.

True Utility tool (4x)

True Utility tool (4x) De kleine praktische tools van True Utility passen zonder problemen in je broekzak, gaan mee aan je sleutelbos en komen altijd wel van pas. Varië,rend van een mini zaklampje tot multi-tools en zakmesjes: allemaal even compact, licht van gewicht en ergonomisch. En bovendien geleverd in een stevige, waterdichte hersluitbare geschenkverpakking.

Rubytec Bigshot isolatiebeker (4x)

Rubytec Bigshot isolatiebeker (4x) De Rubytec Bigshot is een roestvrijstalen vacuüm isolatiebeker om koude dranken langdurig koud te houden en warme dranken een paar uur warm te houden. Dus vanaf nu lekker onderweg een warme kop koffie of chocolademelk. En straks in de zomer een verfrissend drankje in de auto.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.nl, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.