Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

Granger's Down Wash Kit (5x)

Granger's Down Wash Kit (5x) De Down Wash Kit van Granger's is een complete kit om je donsslaapzak of donsjack zonder problemen thuis veilig te wassen. De kit bestaat uit wasmiddel en drie speciale ballen om de loft van het dons terug te brengen. Het Granger's donswasmiddel is een zachte reiniger, die effectief is tegen vuil, stof en andere verontreiniging. Het dons komt na de wasbeurt weer terug in zijn oorspronkelijke vorm, waardoor het goed isoleert.

KEEN Men's Feldberg wandelschoenen

KEEN Men's Feldberg wandelschoenen De Men's Feldberg Waterproof van KEEN staan voor stoere wandelschoenen met een klassieke look, maar dan met toepssing van alle moderne technologieën om ze zo comfortabel mogelijk voor je te maken. En wat deze Feldberg zo bijzonder maakt? Ze zijn ook prima geschikt voor urban-gebruik!

Suuntto Spartan Sport

Suuntto Spartan Sport Sinds enige maanden is de Spartan-lijn de laatste aanvulling van de toch al indrukwekkende serie (buiten)sporthorloges van Suunto. De Suunto Spartan Sport is met GPS-navigatie, kleuren touch-screen, hartslagmeting, 3D-kompas, speciale modi voor 80 verschillende sporten en tal van andere functies een horloge voor ambitieuze multi-sporters en avonturiers.

Boek Schokgolf van Frank van Zwol (3x)

Boek Schokgolf van Frank van Zwol (3x) "Tom Brandt, oud-marinier en natuurfotograaf, raakt tijdens een reportage voor National Geographic betrokken bij een dramatisch ongeval in een vulkaankrater op IJsland. Was er sprake van een toevallige aardbeving of hadden de mysterieuze trillingen een andere oorzaak?" In zijn nieuwste thriller Schokgolf neemt Frank van Zwol de lezer mee naar de ruige natuur van IJsland en combineert hij op ongekende wijze zijn kennis van de natuur en overlevingstechnieken met de actualiteiten van vandaag de dag.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.be, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.