Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

Nite Ize Knotbone Stretch Laces en Lacelock (3x)

Nite Ize Knotbone Stretch Laces en Lacelock (3x) Nite Ize is een merk dat inmiddels wereldwijd faam heft gemaakt vanwege hun vernuftige en praktische oplossingen. De Knotbone-serie is daar een goed voorbeeld van. De Knotbone Stretcth Laces en Stretch Lacelock zijn vervangers voor traditionele veters. Het verschil: de Knotbone Stretch (Lacelock) Laces zijn zeer duurzaam, elastisch, op maat te knippen en gaan dankzij hun antislip laag niet los tijdens het hardlopen.

CamelBak Quick Stow Chill Flask (5x)

CamelBak Quick Stow Chill Flask (5x) Met de warmere dagen op komst is het goed om te weten dat je met de Quick Stow Chill Flask van CamelBak je water tot twee keer toe langer koel kunt houden. Zonder het extra gewicht van een vacuümfles mee te hoeven dragen.

Set Roald Amundsen sun care-producten

Set Roald Amundsen sun care-producten De naam Roald Amundsen kennen de meeste mensen enkel als de beroemde poolreiziger. Maar inmiddels is de naam ook verbonden aan een merk hoogwaardige crèmes voor buitensporters, niet alleen ter bescherming van je handen, gezicht en voeten, maar nu ook met speciale crèmes ter bescherming tegen de zon.

Set Ortlieb Dry Bags

Set Ortlieb Dry Bags Met de Dry Bags van Ortlieb kun je je materiaal veilig en praktisch opbergen. Niet alleen in de rugzak, maar ook in je fietstassen of je kajak. In deze opbergtassen is het materiaal immers goed beschermd tegen vocht en stof. En om het allemaal ook nog eens overzichtelijk te houden zijn de Ortlieb Dry Bag zakken verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.be, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.