Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

VAUDE PETair rugzak

VAUDE PETair rugzak De VAUDE PETair dankt zijn naam aan het feit dat hij is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en een zeer goede ventilatie op het rugpand heeft. In deze cityrugzak heeft VAUDE hun complete rugzak know-how verwerkt. Niet allen wat betreft milieuvriendelijke materialen en productie, maar ook voor wat betreft features die het draagcomfort van de rugzak verhogen.

Olight S30RIII Baton Rechargeable zaklamp

Olight S30RIII Baton Rechargeable zaklamp Olight is een ware opmars aan het maken als één van de meest vooraanstaande merken op het gebied van zaklampen. De S30RIII Baton Rechargeable zaklamp is voorzien van vernuftige features en vijf verschillende standen. Dankzij een speciale zware batterij gaat hij extra lang mee en laat hij je nooit in het duister tasten.

KEEN Women's Terradora Waterproof boots

KEEN Women's Terradora Waterproof boots Dat modieus, stijlvol, functioneel én gewoon stoer prima samen kunnen gaan in één en dezelfde wandelschoen bewijst KEEN met de Women's Terradora Waterproof boots. Deze lichtgewicht wandelschoenen zien er niet alleen heel kleurig en stoer uit, maar ze bieden je voeten ook stabiliteit en bescherming tijdens het wandelen in de bossen, het park of gewoon in de stad. Of het nu een weekendje Ardennen of een dagse Vondelpark is: de Women's Terradora Waterproof boots van KEEN maken elke stap comfortabel.

Vaude Biwak I.2 bivakzak

Vaude Biwak I.2 bivakzak Met de VAUDE Biwak I.2 bivakzak ben je helemaal klaar voor een warme en onbezorgde nachtrust. Met deze waterdichte bivakzak ben je volledig beschermd tegen weer en wind. De VAUDE Biwak I.2 is namelijk volledig waterdicht en sluit perfect aan om je slaapzak heen.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.be, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.