Home » In de kijker

In de kijker

Elke maand opnieuw worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

Deejo Engraving Kit 'Tattoo Your Deejo'

Deejo Engraving Kit 'Tattoo Your Deejo'

Je weet waarschijnlijk al dat je via de site van My Deejo je eigen Deejo mes kunt samenstellen. Maar deze Franse messenmaker gaat nu nog een stapje verder en laat je je eigen Deejo mes volledig ontwerpen, graveren en het heft voorzien van een inleg naar keuze met de Engraving Kit 'Tattoo Your Deejo'.

Meer over: Deejo Engraving Kit 'Tattoo Your Deejo'

Urikan U-trail 8X26 verrekijker

Urikan U-trail 8X26 verrekijker

De Urikan U-trail 8X26 is een compacte, lichtgewicht kijker met een opvallend helder beeld. Hij is niet alleen robuust, maar ook waterbestendig, wat het een ideale kijker maakt om mee te nemen tijdens tochten waarbij je af en toe een kijker ter hand wilt nemen.

Meer over: Urikan U-trail 8X26 verrekijker

Fjällräven Keb Touring Jacket

Fjällräven Keb Touring Jacket

De Keb-lijn van Fjällräven bestaat uit technische outdoorkleding. Het Keb Touring Jacket staat voor alles wat deze lijn te bieden heeft: onbelemmerde bewegingsvrijheid, goede bescherming tegen het veranderende weer en de robuustheid die je van goede outdoorkleding mag verwachten.

Meer over Fjällräven Keb Touring Jacket

Ganzo kampeerbijl en zaag

Ganzo kampeerbijl en zaag

Ganzo is een Chinees merk van zeer vriendelijk geprijsde messen en outdoorgereedschap. De GSA01-YE, een kampeerbijl inclusief zaag en firestarter daar een prima voorbeeld van. Alles in een praktische beschermkap die je aan je rugzak of broekriem kunt hangen.

Meer over Ganzo kampeerbijl en zaag

X-Treme Multi Shovel

X-Treme Multi Shovel

De X-Treme Multi Shovel is een veelzijdig multitool, maar dan in het groot. Deze outdoorschop is namelijk uitgerust met maar liefst 12 verschillende functies en zal zeker de bushcrafters weten te bekoren omdat je alles in één tool hebt om een hut te bouwen en vuur te maken.

Meer over X-Treme Multi Shovel

Suunto 9 Baro multisport-horloge

Suunto 9 Baro multisport-horloge

Om de verschillende modellen geavanceerde sporthorloge beter van elkaar te onderscheiden is Suunto begonnen met een nieuwe naamgeving. De Suunto 9 Baro is het eerste model dat deze naamgeving voert en is een hoogwaardig multisporthorloge met ingebouwde hartslagmeter, GPS-ontvanger en barometer.

Meer over Suunto 9 Baro multisport-horloge

Reacties op deze pagina: