Home » In de kijker

In de kijker

Elke maand opnieuw worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

VAUDE Varyd 30 rugzak

VAUDE Varyd 30 rugzak

Met de Varyd 30 brengt VAUDE een rugzak die je op veel manieren aan je eigen behoeften kunt aanpassen. En omdat die behoeften onder verschillende omstandigheden kunnen veranderen kun je de rugzak steeds weer opnieuw aanpassen: het rugpand, de compressiebanden en de wijze waarop je bijvoorbeeld je klimtouw, fietshelm of wandeljack opbergt.

Meer over de VAUDE Varyd 30 rugzak

La Sportiva Nucleo High GTX hikingschoenen

La Sportiva Nucleo High GTX hikingschoenen

Ga je regelmatig op pad zonder al te zware rugzak en wil je daarbij toch stevige en waterdichte maar ook goed ademende en daardoor erg comfortabele hikingschoenen dragen? Dan zijn de La Sportiva Nucleo High GTX wellicht een goede keus voor jou. Deze lichtgewicht wandelschoenen bieden namelijk stabiliteit en comfort voor lichte tot medium zware tochten.

Meer over de La Sportiva Nucleo High GTX hikingschoenen

Klecker Klax Lumberjack bijlkop

Klecker Klax Lumberjack bijlkop

De Klax Lumberjack bijlkop van Klecker Knives is een uniek systeem van multitool en bijlhoofd in één product. Naast de bijlfunctie heeft deze futuristisch uitziende bijlkop ook nog een mes, bithouder, moersleutel in vijf verschillende maten, clip en een riemsnijder. Wat mist is de steel, want die maak je met deze bijlkop gemakkelijk zelf.

Meer over de Klecker Klax Lumberjack bijlkop

Deuter AirLite 28 rugzak

Deuter AirLite 28 rugzak

De AirLite 28 van Deuter, een comfortabele rugzak met AirComfort rugpand, is niet alleen geschikt voor een dagtocht. Deze lichtgewicht rugzak laat zich namelijk ook prima meenemen als extra rugzak op vakantie of op de fiets.

Meer over de Deuter AirLite 28 rugzak

Suunto Traverse Alpha Foliage

Suunto Traverse Alpha Foliage

De Suunto Traverse Alpha Foliage is een horloge met een heel specifieke doelgroep: vissers en jagers. Speciaal voor hen is dit buitensporthorloge voorzien van features die hen ondersteunen in hun hobby. Met onder andere barometer, maanfases, zonsopkomst en ondergang en natuurlijk een ingebouwde GS/GLONASS ontvanger. Maar daarnaast ook de bekende opslagfunctie om routes vast te leggen en te volgen.

Meer over de Suunto Traverse Alpha Foliage

VAUDE Men's Larvik Pants

VAUDE Men's Larvik Pants

Is het nou een ordinaire spijkerbroek of een functionele outdoorbroek? Of toch beiden in één? De Men's Larviak Pants van VAUDE zijn een revolutie op het gebied van functionele kleding: een broek die er uitziet en aanvoelt als een spijkerbroek, maar is gemaakt van een functionele materiaalmix van biokatoen, gesiliconiseerd polyester en elastaan.

Meer over de VAUDE Men's Larvik Pants

Reacties op deze pagina: