Home » In de kijker

In de kijker

Elke maand opnieuw worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

Princeton Tec Helix Basecamp lantaarn

Princeton Tec Helix Basecamp lantaarn

De Helix Basecamp van Princeton Tec is een geavanceerde lantaarn voor in of bij de tent. De lantaarn beschikt over een dimbare LED, zowel in normaal wit als rood licht. De Princeton Tec Helix Basecamp lantaarn kan compact worden vervoerd, maar is tegelijkertijd een volwaardige lantaarn als hij volledig is uitgevouwen.

Meer over het Princeton Tec Helix Basecamp lantaarn

Mountain Equipment Janak Jacket

Mountain Equipment Janak Jacket

Het zonnetje schijnt, je geniet van het uitzicht dat je achter je laat terwijl je de bergtop nadert. Eenmaal boven schrik je even van de donkere wolken die aan de andere kant van de berg langzaam omhoog kruipen. Even maar, want je weet dat je Mountain Equipment Janak jacket met GORE-TEX® Pro je droog zal houden.

Meer over het Mountain Equipment Janak Jacket

VAUDE Varyd 30 rugzak

VAUDE Varyd 30 rugzak

Met de Varyd 30 brengt VAUDE een rugzak die je op veel manieren aan je eigen behoeften kunt aanpassen. En omdat die behoeften onder verschillende omstandigheden kunnen veranderen kun je de rugzak steeds weer opnieuw aanpassen: het rugpand, de compressiebanden en de wijze waarop je bijvoorbeeld je klimtouw, fietshelm of wandeljack opbergt.

Meer over de VAUDE Varyd 30 rugzak

SIGG Hot & Cold ONE ACCENT vacuümfles

SIGG Hot & Cold ONE ACCENT vacuümfles

SIGG is waarschijnlijk het bekendste merk als het gaat om drinkflessen. Dit Zwitserse merk heeft de Hot & Cold serie isoleerflessen uitgebreid met de Hot & Cold ONE ACCENT in verschillende kleuren. De One slaat op het feit dat de fles met één hand te openen is en ACCENT duidt op het kleuraccent waarmee de flessen van deze serie zijn uitgerust.

Meer over de SIGG Hot & Cold ONE ACCENT vacuümfles

La Sportiva Nucleo High GTX hikingschoenen

La Sportiva Nucleo High GTX hikingschoenen

Ga je regelmatig op pad zonder al te zware rugzak en wil je daarbij toch stevige en waterdichte maar ook goed ademende en daardoor erg comfortabele hikingschoenen dragen? Dan zijn de La Sportiva Nucleo High GTX wellicht een goede keus voor jou. Deze lichtgewicht wandelschoenen bieden namelijk stabiliteit en comfort voor lichte tot medium zware tochten.

Meer over de La Sportiva Nucleo High GTX hikingschoenen

Klecker Klax Lumberjack bijlkop

Klecker Klax Lumberjack bijlkop

De Klax Lumberjack bijlkop van Klecker Knives is een uniek systeem van multitool en bijlhoofd in één product. Naast de bijlfunctie heeft deze futuristisch uitziende bijlkop ook nog een mes, bithouder, moersleutel in vijf verschillende maten, clip en een riemsnijder. Wat mist is de steel, want die maak je met deze bijlkop gemakkelijk zelf.

Meer over de Klecker Klax Lumberjack bijlkop

Reacties op deze pagina: