Home » In de kijker

In de kijker

Elke maand opnieuw worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

X-Socks Trekking Light wandelsokken

X-Socks Trekking Light wandelsokken

De Trekking Light wandelsokken van X-Socks zijn speciaal ontwikkeld voor hiking en trekking, met de nadruk op comfort, droge voeten en perfect contact tussen voet en schoen dankzij een vernuftige combinatie van méér dan 10 technologieën. Er zijn aparte Trekking Light sokken voor zowel dames als heren en zelf junior en Merino-modellen.

Meer over de X-Socks Trekking Light wandelsokken

VAUDE Sapporo handbagage-trolley

VAUDE Sapporo handbagage-trolley

Sapporo is de Japanse naam van deze kleine handbagage-trolley van VAUDE voor wereldreizigers. Een trolley reistas met wieltjes die tevens gebruik kan worden als rugzak. Met ruimte voor je laptop, klein materiaal en wat kleding. Gemak dient de mens, dat maakt deze VAUDE-reistas op alle fronten duidelijk.

Meer over de VAUDE Sapporo handbagage-trolley

Buck Small Folding Selkirk

Buck Small Folding Selkirk

Binnen de wereld van buitensporters en bushcrafters heeft de Selkirk-serie een groot aantal fans. Daarom heeft Buck de serie inmiddels uitgebreid met een kleine, opvouwbare uitvoering van dit fraaie overlevingsmes: de Buck Small Folding Selkirk (835BRS).

Meer over het Buck Small Folding Selkirk zakmes

Ortlieb Packman Pro2

Ortlieb Packman Pro2

De Packman Pro2 van Ortlieb is inmiddels een klassieker onder d robuuste rugzakken die op de markt zijn. Deze waterdichte rugzak is zowel geschikt voor hiking als biking en je komt hem dan ook overal tegen. De rugzak combineert een comfortabel rugpand met een waterdicht af te sluiten hoofdvak en slimme features voor zowel bikers als hikers.

Meer over de Ortlieb Packman Pro2

Reacties op deze pagina: