Home » In de kijker

In de kijker

Elke maand opnieuw worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

X-Treme Multi Shovel

X-Treme Multi Shovel

De X-Treme Multi Shovel is een veelzijdig multitool, maar dan in het groot. Deze outdoorschop is namelijk uitgerust met maar liefst 12 verschillende functies en zal zeker de bushcrafters weten te bekoren omdat je alles in één tool hebt om een hut te bouwen en vuur te maken.

Meer over X-Treme Multi Shovel

Suunto 9 Baro multisport-horloge

Suunto 9 Baro multisport-horloge

Om de verschillende modellen geavanceerde sporthorloge beter van elkaar te onderscheiden is Suunto begonnen met een nieuwe naamgeving. De Suunto 9 Baro is het eerste model dat deze naamgeving voert en is een hoogwaardig multisporthorloge met ingebouwde hartslagmeter, GPS-ontvanger en barometer.

Meer over Suunto 9 Baro multisport-horloge

Olight S1 Mini Baton Rechargeable zaklamp

Olight S1 Mini Baton Rechargeable zaklamp

Met een lengte van slechts 5,4 centimeter is de S1 Mini Baton van Olight dan misschien wel een hele kleine zaklamp, maar in kracht doet hij zeker niet onder voor veel grotere zaklampen die op de markt verkrijgbaar zijn: maar liefst 600 lumen aan licht is wat deze kleine zaklamp te bieden bieden. Naast een schat aan vernuftige features.

Meer over: Olight S1 Mini Baton Rechargeable zaklamp

La Sportiva Spire GTX hikingschoenen

La Sportiva Spire GTX hikingschoenen

Met de Spire GTX introduceerde La Sportiva een lage wandelschoen voor het sportieve hiken: met weinig gewicht op je rug vlot door het terrein op zoek naar nieuwe uitzichten. In het ontwerp en de features zijn duidelijk de sporen van Mountain Running terug te zien, waardoor La Sportiva een goed ademende, waterdichte en veelzijdige hikingschoen op de markt heeft gezet.

Meer over: La Sportiva Spire GTX hikingschoenen

VAUDE Chapel L XT 3P tent

VAUDE Chapel L XT 3P tent

De Chapel L XT 3P van VAUDE is een ruime 3-persoons tent die dankzij de extra ruime en hoge vestibule ook plaats biedt om je fietsen te parkeren. Een gemakkelijk op te zetten tent (de binnentent kan blijven zitten), met een redelijk compact pakvolume en een laag gewicht. Ideaal dus voor fietsvakanties!

Meer over VAUDE Chapel L XT 3P tent

UCO Flatpack Grill

UCO Flatpack Grill

Aan het eind van een lange wandeldag in de bergen of een dag op de camping gaat er bijna niets boven het aansteken van een vuurtje voor de gezelligheid of om te barbecueën. Met de UCO Flatpack Grill kun je dat nu op een veilige manier doen, want deze mini-grill en vuurkorf kun je overal mee naartoe nemen.

Meer over UCO Flatpack Grill

Reacties op deze pagina: