Home » In de kijker

In de kijker

Elke maand opnieuw worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

VAUDE Arco XT 3P trekkerstent

VAUDE Arco XT 3P trekkerstent

De VAUDE Arco XT 3P is een 3-seizoens tent voor trektochten waar je geen of zeer weinig sneeuw verwacht. Het is een ruime tunneltent voor 3 personen, met een zeer ruime vestibule om eventueel in te koken of je rugzak te laten liggen gedurende de nacht. De tent is voorzien van meerdere ventilatie-openingen en kan snel opgezet worden.

Meer over: VAUDE Arco XT 3P trekkerstent

Olight S30R Baton III zaklamp

Olight S30R Baton III zaklamp

Een compacte zaklamp met een output van meer dan 1000 lumen, dat is de S30R Baton III zaklamp van Olight. Voorzien van een krachtige 3500mAh 18650 oplaadbare batterij zorgt deze zaklamp voor voldoende licht tijdens al je tochten in de natuur. Maar natuurlijk kun je hem ook prima in en rond het huis gebruiken.

Meer over: Olight S30R Baton III zaklamp

Morakniv Eldris outdoormes

Morakniv Eldris outdoormes

Met een lemmet van 2 mm dikte en 59 mm lengte en een totale lengte van 143 mm is de Eldris een bijzonder kort en compact mes. Maar in dit geval betekent dat ook een mes dat bijzonder makkelijk in het gebruik is, overal mee naartoe kan worden genomen en je bovendien nooit in de steek laat.

Meer over Morakniv Eldris outdoormes

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro

Voor multisporters die naast hun hartslag en afstanden ook graag nauwkeurig hun hoogtemeters willen meten heeft Suunto de Spartan-serie aangevuld met de Spartan Sport Wrist HR Baro: een compleet (buiten)sporthorloge met ingebouwde GPS, barometer en hartslagmeter.

Meer over Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro

Work Sharp Combo Knife Sharpener

Work Sharp Combo Knife Sharpener

De Combo Knife Sharpener van Work Sharp is een tweetraps slijpsysteen met een medium slijpband die snel en gemakkelijk het profiel van je mes weer in de juiste vorm slijpt. De tweede stap is het nawetten met behulp van de ceramische taps toelopende slijpsteen. Deze is onder een hoek geplaatst zodat je makkelijk de juiste slijphoek aan kan houden. Tevens kan je hiermee verschillende kartels in je mes bijwerken/slijpen.

Meer over Work Sharp Combo Knife Sharpener

Julbo Aerospace goggles

Julbo Aerospace goggles

Julbo heeft de markt van de goggles behoorlijk op z'n kop gezet met hun SuperFlow System voor goggles. Door dit vernuftige systeem van beweegbare lens zijn de goggles namelijk nagenoeg ongevoelig voor condens: je zorgt namelijk zelf voor de nodige ventilatie door de lens naar voren te klikken.

Meer over Julbo Aerospace goggles

Reacties op deze pagina: