foto

Kleding

Als er één bepaalde materiaalgroep is in de buitensportwereld die de afgelopen jaren compleet veranderd is, dan is het wel outdoorkleding. Zeker in de laatste paar jaar heeft de ontwikkeling van nieuwe stoffen en materialen en verfijning van de toegepaste technieken ervoor gezorgd dat bijna elk kledingsstuk een high-tech eindproduct is.

Dat is uiteraard goed voor de mensen die het beste van het beste willen, maar het brengt ook bezwaren met zich mee. Zo is kleding de afgelopen jaren ook een stuk duurder geworden omdat de fabrikanten hun researchkosten en dure materialen uiteraard wel terug moeten verdienen. Daarnaast is het steeds moeilijker geworden om het juiste kledingsstuk te kiezen in de volle rekken van de buitensportzaken.

Daarom deze rubriek over kleding voor hiking en andere buitensporten, waarin ik zal beginnen met het uitleggen van het zo vaak genoemde 3-lagen systeem. Daarnaast probeer ik je te helpen bij het kiezen van de juiste kleding, waarbij ook een overzicht van de verschillende materialen een hulp kan zijn bij het definiëren van je wensen. Tenslotte zal het geen verrassing zijn dat al deze nieuwe materialen ook om ander onderhoud dan normaal wassen en strijken vragen en dus kun je ook hier iets over lezen in deze rubriek.

Er zijn op het internet veel bronnen te vinden als het gaat om kleding. Toch gaat er niets boven de ervaringen van andere buitensporters. Lees ook eens de tips & tricks van andere bezoekers met betrekking tot kleding door.

Voor kleren zijn er onnoemelijk veel verschillende merken waar je uit kunt kiezen. Hieronder een greep uit de verschillende outdoor-kledingmerken:
· Ziener ·


Hiking-site.nl op Twitter




Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 23-02-2017

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]