Home » Materialen » Ervaringen van gebruikers » Handdoeken

Ervaringen van gebruikers: handdoeken

Op deze pagina vind je de ervaringen die mensen hebben opgedaan met de verschillende soorten handdoeken. Het overzicht is op alfabetische volgorde van merk en type weergegeven.

Om dit overzicht meer inhoud te geven is het hard nodig dat iedereen zijn of haar ervaringen ook instuurt. Neem dus even de tijd om het formulier in te sturen en zorg dat anderen kunnen leren van jouw ervaringen.

Toon alleen:

Sorteer op:

Aldi handdoek in microvezel (€ 2,50)

Eens per jaar vind je bij Aldi lichtgewicht handdoeken in microvezel. Zij drogen behoorlijk, zijn licht en drogen snel op. Zelf neem ik enkel deze handdoeken nog mee op trektocht.
(Gerty Broers / 24-04-2005)


Dweil (€ 1,75)

Aldi en Lidl stunten regelmatig met dweilen (40 x 50 cm) van polyamide. De dweilen zijn sterk vochtopnemend en drogen snel. Naai 2 aan elkaar en je hebt de perfecte handdoek voor weinig geld.
(Jaap Engbers / 25-05-2003)


Sports-Towel (€ 15,95)

19 dagen trekking in Nepal op 1 handdoek voor 2 personen. De 2e handdoek hebben we nooit gebruikt... Snel droog, zacht en aangenaam, gemakkelijk proper te maken, etc... veel beter dan onze Packtowl.
(Jan De Ceuster / 16-12-2002)


Sportstowel (€ 2,95)

Weer meegenomen op een kampie, werkt nog steeds goed. Droogt goed af, ophangen, drogen, en weer gebruiken. Ik ga er nog een paar aanschaffen.
(Willem / 10-08-2004)


Travel/Sports-handdoek (Xenos) (€ 2,95)

Ben nu al een paar dagen achtereen deze handdoek aan het testen, het handdoekje 80x40 neemt goed het water op. 1 a 2 keer over je lichaam en je bent droog. Droogt binnen minder snel op dan buiten. Ik ben er wel tevreden over. Want ik nam altijd vaatdoekjes mee. De handdoekjes zijn compact en zitten netjes in een gaasnetje. En er gaan er 2 in een mestin.
(Willem / 14-06-2004)


Travel/Sports-handdoek Xenos (€ 2,95)

Een handdoek was niet voldoende om mezelf (en mijn half-lange haar) helemaal af te drogen na het douchen. Droogt wel aardig snel en is licht in gewicht.
(Jennifer / 10-05-2005)


Xenos Travel/sportstowel (€ 2,99)

Klein handdoekje van 40x80cm (grotere formaten ook verkrijgbaar). Super praktisch voor bv. trektochten. Neemt namelijk weinig plek in, is zeer licht, droogt snel en werkt prima. En dat allemaal voor een superprijs! Ik heb er direct nog een aantal aangeschaft.
(Saskia / 07-04-2010)


Zeeman (€ 0,45)

De meeste lichtgewicht handdoeken die kosten meer dan F20,-. Bij de zeeman koop je dweil (geel)die net zo goed werkt voor maar 80 cent !!! tip van de week ?
(Marko Kuipers / 01-12-2000)


Fine-wel Sportstowel (€ 13,61)

Lekker compact en supergoed drogend. Altijd handig voor na een rivierdoorsteek of wasbeurt in de bossen. Ook makkelijk schoon te maken.
(Raymond Koome / 01-12-2000)


Finewel sportstowel (€ 13,61)

Niet lekker, droogt niet goed af. Niet lekker als handdoek. Vraag: ervaringen met de packwell towel en of die lekkerder droogt.
(Margriet Nijskens / 17-07-2001)


Rubytec sports-towel (€ 18,15)

Zelfde prima kwaliteit als de 'fine-well'. Iets andere zoompjes en andere structuur in de stof. Pilt iets minder. Verder excact hetzelfde.
(Martin Swinkels jr / 01-12-2000)


Rubytec Sports-Towel (€ 16,79)

Fantastisch artikel! Klein pakvolume, zeer snel droog, voel heerlijk aan. Past precies in mijn toilettas!
(Siegurd van Leusen / 02-08-2001)


Rubytec Sportstowel 120 x 60 (€ 28,95)

Eerst het kleinste formaat geprobeerd, was inderdaad iets te klein, 120 x 60 werkt echt perfect. Packtowel geprobeerd, komt echt niet in de buurt (groter volume) Kleine Rubytec gebruiken we nu als "alles" en thee-doek.
(Luuk Post / 10-08-2003)


Sea to summit Tek Towel (€ 10,50)

140 gram voor een handdoekje van 40 x 80 cm is niet echt licht, maar hij is dan ook superdeluxe. Vergeleken met de Rubytecs heeft deze het echte badstofgevoel en voelt erg prettig op de huid. Hij absorbeert uitermate goed en is snel droog. Ideaal doekje voor op de camping of in de hut. Op bivaktocht neem ik toch liever een Rubytec mee in de rugzak. Deze doet het iets minder comfortabel, maar toch ook prima, en is half zo zwaar.
(Martin Swinkels Jr. / 11-11-2005)


Speedo (€ 13,16)

Perfecte zeem, hoeft niet te drogen, want je wringt 'm gewoon uit (dus ook geen onnodig gewicht aan water meeslepen). Je kunt 'm bij de gewone sportzaak krijgen of bestellen.
(Petra / 22-01-2001)


UCO handdoeken. (€ 2,00)

Drogen goed af. Zijn niet vlug versleten.
(Luc Van Ende / 28-11-2004)


X-socks Sportstowel (€ 5,95)

Ideale handoek (lichtgewicht, sneldrogend) voor een goede prijs.
(Arjan Onwezen / 10-05-2005)


Reacties op deze pagina: