Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Klamboes van Care Plus

Klamboes van Care PlusBehoor jij ook tot die koopjesjagers die de goedkope klamboe van de meubelmarkt vertrouwen om de muggen buiten te houden? In een mug-arme omgeving zonder gevaar van muggen die ziektes overbrengen kan dat nog, maar voor een verre reis in een warm land gaat dat zeker niet meer op. Dan heb je een betrouwbare klamboe met impregnatie nodig, bijvoorbeeld van Care Plus.

Een kwalitatieve klamboe is te herkennen aan de combinatie van een zeer fijn net om ook de kleinste muggen tegen te kunnen houden, maar tegelijkertijd genoeg groot genoeg om lucht vrij te kunnen laten circuleren. Bovendien raadt de Wereldgezondheidsorganisatie voor malariagebieden in Azië, Afrika en Midden- en Zuid-Amerika aan om het net te impregneren met een insectenwerend middel. Het idee is simpel: is de mug zo klein dat hij toch door een gat in het net kan kruipen, dan sterft hij toch nog vóór hij kan steken door het middel.

Bij reizen naar Malariagebieden moet de klamboe dan ook bovenaan de paklijst staan. Het Nederlandse Tropenzorg biedt met Care Plus klamboes met een klein pakvolume en een laag gewicht. Bovendien zijn ze behandeld met LLI-impregnatie (Long Lasting Impregnation) en daardoor zo’n vijf maal langer bruikbaar dan andere middelen.

Care Plus biedt de klamboes in verschillende modellen aan, zowel in kastvorm (rechthoekig) als ook in de vorm van een bel: de nieuwe Compact Bell bijvoorbeeld. Slechts 350 gram en geschikt voor twee personen om er onder te liggen.

Voor meer informatie: https://www.careplus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Care Plus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.