Home » Over deze site » Adverteren op deze site

Adverteren op deze site

Hiking-site.nl is een site speciaal gericht op de buitensporter. De bezoekers van deze site zijn bijna altijd op zoek naar buitensport-winkels, -materialen of -boeken. De meeste bezoekers zijn gericht aan het zoeken op internet naar informatie omdat zij op het punt staan om aankopen te doen of omdat zij op zoek zijn naar nieuws en feiten over buitensport(materialen).

Het ligt dan ook voor de hand dat hiking-site.nl zich uitstekend leent voor advertenties op het gebied van hiking, buitensport, reizen en de natuur. Stuk voor stuk gebieden waar de bezoekers van deze site in zijn geïnteresseerd.

Adverteren op deze site staat open voor eenieder die een advertentie wil plaatsen met betrekking tot de bovenstaande gebieden. En dat voor een ongekend laag tarief gezien het bereik dat je hebt met een advertentie op deze site.

Mocht ook jij interesse hebben in een advertentie op deze site, dan kun je de tarieven en de voorwaarden aanvragen middels onderstaand formulier. De informatie wordt per ommegaande toegezonden, zodat je meteen weet wat de mogelijkheden en de kosten zijn van adverteren op hiking-site.nl

Je naam:


Bedrijf/Organisatie:


Je emailadres:


Ideeën, voorstellen of andere opmerkingen:


 
 

Alvast hartelijk bedankt voor je reactie!

Raymond Koome