foto

Materialen

Over materiaal is bijzonder veel te vertellen. Toch is er niet echt veel van te vinden op het Nederlandse deel van Internet.

Daarom wil ik hier een, gestaag groeiend, overzicht geven van de verschillende materialen die je tijdens hiking kunt gebruiken.

Materiaal-nieuws


Materiaal-ervaringen

Sinds 2000 kunnen bezoekers van de site hun ervaringen met buitensport-materialen inzenden. Zo is er inmiddels een goed gevulde database ontstaan met meningen en opmerkingen van échte gebruikers: de bezoekers van Hiking-site.nl.

Materiaal-besprekingen (NIEUW)

De materiaal-besprekingen zijn een stuk uitgebreider dan de bovengenoemde ervaringen. Bij besprekingen worden namelijk de voors en tegens duidelijk tegen elkaar afgewogen en is er ook meer ruimte om uitgebreid in te gaan op de verschillende aspecten van een product.

Gebruik het prikbord om raad te vragen

Mocht je vragen hebben over materialen of iets willen opmerken of aanvullen met betrekking tot de geboden informatie, gebruik dan het prikbord van de site om andere bezoekers om raad te vragen.

Links naar materiaal-merken

Tot slot is er nog het groeiend overzicht van links naar sites van de verschillende materiaal-merken.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-04-2018

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]