Home » Over deze site » Over mij

Over mij

Raymond KoomeHiking-site.nl wordt gemaakt door Raymond Koome, en dat ben ik. Geboren (1973) in het Brabantse Sint Michielsgestel, maar in september 1999 verhuisd naar het zuiden, naar Mataró (vlakbij Barcelona) in Spanje.

Mijn voorliefde voor de buitenlucht en met name het actief hiken stamt uit een eerder tijdperk, waarin ik bijna elk weekend de Ardennen, Luxemburg, de Eiffel of Noord Frankrijk in trok om stevig stappend van de natuur te genieten. Nu ik dichtbij de uitlopers van de Pyreneeën woon, is mijn wandelgebied mee verhuisd richting het zuiden en krijg ik steeds meer ervaring in het ruigere gebied van Catalonië (Noordoost Spanje).

Middels deze site probeerde ik dat alles te combineren door zowel mijn kennis en ervaring op het gebied van internetsites als van de buitensport on-line te zetten. Tegenwoordig zie ik de site steeds meer als een medium om buitensporters bij elkaar te brengen, ze te inspireren met informatie over interessante producten en mooie bestemmingen en uiteraard uit te nodigen om hun eigen ervaringen ook te delen, onder andere via het prikbord van de site en de materiaal-besprekingen. In het begin had ik nog de illusie om van Hiking-site.nl mijn vaste baan te maken en jarenlang is dat ook prima gelukt. Maar tegenwoordig heb ik naast de site een full-time baan om te zorgen voor een vast maandelijks inkomen.

In het dagelijks leven werk ik als Director of Technical Integrations and Client Content voor ReviewPro, een bedrijf dat deel uitmaakt van de Shiji Group. Dat werk combineer ik niet alleen met het beheren van deze website, maar ook met vertalingswerkzaamheden (Spaans, Catalaans, Engels en Duits). Mocht je het idee hebben dat we samen kunnen werken aan een leuk project of dat je mijn kennis/ervaring voor iets zou kunnen gebruiken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik ben altijd in voor interessante projecten, zolang het voor beide partijen iets positiefs oplevert.