Home » In de kijker

In de kijker

Elke maand opnieuw worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Camelbak heeft tegenwoordig ook geïsoleerde drinkflessen die speciaal bedoeld zijn voor jagers, vissers en bushcrafters. Deze flessen kenmerken zich met hun camouflage print, in ofwel Realtree EDGE of Mossy Oak. Op dit moment zijn ze beschikbaar in drie verschillende maten.

Meer over: Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Fjällräven Ulvö Rolltop 23 rugzak

Fjällräven Ulvö Rolltop 23 rugzak

De Ulvö 23 van Fjällräven is een veelzijdige rugzak, gemaakt van het volledig waterbestendige en duurzame Bergshell-materiaal en voorzien van een handige rolsluiting en laptop-binnenvak inclusief organizer.

Meer over Fjällräven Ulvö Rolltop 23 rugzak

SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier

SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier

De SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier is een lichtgewicht water purifier die werkt op basis van ultra violetlicht en zo meer dan 99,99% van de aanwezige bacteriën, virussen en protozoa uit het water weet te elimineren. De Adventurer-uitvoerig is niet alleen robuust en licht van gewicht, maar ook bijzonder gemakkelijk in het gebruik.

Meer over SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier

Osprey Lumina 45 rugzak

Osprey Lumina 45 rugzak

Met de Lumina 45 combineert Osprey een zeer laag gewicht met opvallend veel draagcomfort in een damesspecifiek ontwerp. Superieur NanoFly™ materiaal wordt gecombineerd met slimme designfeatures zoals een AirSpeed™ rugpand en ExoForm™ heupriem.

Meer over Osprey Lumina 45 rugzak

Reacties op deze pagina: