Home » In de kijker

In de kijker

Elke maand opnieuw worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

Fjällräven High Coast Trousers trekkingbroek

Fjällräven High Coast Trousers trekkingbroek

De Fjällräven High Coast Trousers is een goed ventilerende, lichtgewicht trekkingbroek voor de zomer. De broek is gemaakt van het windbestendige, sneldrogende G-1000 Lite materiaal en voorzien van de nodige zakken om kleine spullen gemakkelijk op te bergen voor onderweg.

Meer over Fjällräven High Coast Trousers trekkingbroek

Julbo AERO Segment zonnebril

Julbo AERO Segment zonnebril

De AERO Segment zonnebril van Julbo is een bril die je zowel dag als nacht kunt dragen. Deze bril met fotochromische REACTIV Performance lenzen van klasse 0 t/m 3 is namelijk zowel geschikt voor in de schemering als ook in de felle middagzon. Maar te allen tijden zal hij je ogen 100% beschermen. Of het nu tegen schadelijke UV-stralen, bijtende tegenwind of kleine vervelende vliegjes is.

Meer over Julbo AERO Segment zonnebril

Eden XP 10x42 verrekijker

Eden XP 10x42 verrekijker

De Eden XP 10x42 verrekijker is een prisma-verrekijker, gemaakt van hoogwaardige materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen. Een heldere kijker, die stevig aanvoelt, al van zeer dichtbij scherp is te stellen en bovendien ook onder extreme omstandigheden is te gebruiken.

Meer over: Eden XP 10x42 verrekijker

Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Camelbak heeft tegenwoordig ook geïsoleerde drinkflessen die speciaal bedoeld zijn voor jagers, vissers en bushcrafters. Deze flessen kenmerken zich met hun camouflage print, in ofwel Realtree EDGE of Mossy Oak. Op dit moment zijn ze beschikbaar in drie verschillende maten.

Meer over: Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Reacties op deze pagina: