Home » In de kijker

In de kijker

Af en toe worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

BACH Shield 26 rugzakk

BACH Shield 26 rugzak

De Shield 26 dagrugzak van BACH is een zeer veelzijdige rugzak die je niet alleen dagelijks gebruikt naar uni of kantoor, maar ook voor een dagtocht in het bos of de duinen. De rugzak beschikt over features die voor een breed scala aan activiteiten geschikt zijn. Denk daarbij aan een gepolsterd laptopvak (ook geschikt voor je hydratiezak), zijvakken voor een drinkfles en een goed geventileerd rugpand voor extra draagcomfort.

Fjällräven Vidda Pro Lite Trousers trekkingbroek

Fjällräven Vidda Pro Lite Trousers trekkingbroek

Speciaal voor wandelen in een warm klimaat heeft Fjällräven de Vidda Pro Lite Trousers ontwikkeld: een lichte, zeer comfortabele trekkingbroek van G-1000 Air Stretch. Als je al fan bent van de verschillende wandelbroeken van Fjällräven, dan heb je met deze broek waarschijnlijk een nieuwe favoriet voor tochten in de warme maanden van het jaar.