Home » In de kijker

In de kijker

Af en toe worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

Osprey Kyte 48 damesrugzak

Osprey Kyte 48 damesrugzak

De Kyte 48 van Osprey is een robuuste dames trekkingrugzak voor weekendtrips of huttentochten. De rugzak is voorzien van een AirScape-rugpand, welke volledig aan de lengte van de rug kan worden aangepast en zorgt voor een perfecte pasvorm en ventilatie voor meer draagcomfort.

Campingaz Camping Kitchen 2 Grill & Go CV

Campingaz Camping Kitchen 2 Grill & Go CV

Wil je op de camping liever uitgebreid koken in plaats van op een kleine brander, dan is de Campingaz Camping Kitchen 2 Grill & Go CV jouw keuken voor de vakantie. Met 2 branders, inclusief een afneembare vlakke en geribbelde bakplaat en handige draagzak, is deze campingkeuken ideaal voor het koken, braden of grillen voor het hele gezin.

VAUDE Rosemoor II Longsleeve Shirt

VAUDE Rosemoor II Longsleeve Shirt

Met het Rosemoor II Longsleeve Shirt brengt VAUDE een herziene versie van dit zomershirt, dat niet alleen ideaal is voor wandelen in de tropen, maar bijvoorbeeld ook een kanotocht op het water. Dit duurzaam gemaakte shirt biedt namelijk een UV-werende bescherming van UPF 50+, heeft een zeer goed ademend vermogen en droogt ontzettend snel als het nat wordt of je het tussentijds een keer moet wassen.

Fjällräven Kajka 35 trekking rugzak

Fjällräven Kajka 35 trekking rugzak

De Kajka 35 van Fjällräven is een stevige trekking rugzak welke bijzonder stabiel op de rug blijft dankzij een houten frameconstructie met een traploos in hoogte verstelbaar draagsysteem. De Kajka 35 wordt duurzaam gemaakt van onder andere gerecycled nylon en het FSC-gecertificeerd berkenhout in het draagstel.