Home » In de kijker

In de kijker

Af en toe worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

Onewind Lightweight Survival Shelter

Onewind Lightweight Survival Shelter

De Lightweight Survival Shelter van Onewind is een compacte en gemakkelijk mee te nemen shelter, die je bescherming biedt tegen weer en wind op korte tochten waarbij je zo min mogelijk gewicht mee wilt nemen. Met een gewicht van slechts 265 gram (exclusief spantouw en haringen), maar ruime afmetingen van 4,2 bij 2,6 meter is deze onopvallende shelter perfect voor in de daypack en vervolgens een nachtje in het bos.

Helly Hansen Women's Adore Puffy Parka

Helly Hansen Women's Adore Puffy Parka

Tijdens de koude en donkere dagen van de winter heb je graag een warme jas. De Helly Hansen Women's Adore Puffy Parka is zo'n jas: zeer warm, heerlijk lang en behaaglijk zacht. Tel daarbij de wegvouwbare reflecteren op de mouwen bij op en je hebt een jack waar je jarenlang plezier van zult hebben in stad en park.

LifeSaver Wayfarer waterfilter

LifeSaver Wayfarer waterfilter

De Wayfarer is de nieuwste aanvulling op het assortiment waterfilters van het Britse merk LifeSaver. Deze filter met een gewicht van slechts 323 gram werkt met een dubbel filterprincipe, waarbij het water niet alleen door de vervangbare filter gaat, maar tevens door de koolstofdisc om ook chemicaliën, zware metalen en nare smaakjes te bestrijden.