Home » In de kijker

In de kijker

Elke maand opnieuw worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

UCO Flatpack Grill

UCO Flatpack Grill

Aan het eind van een lange wandeldag in de bergen of een dag op de camping gaat er bijna niets boven het aansteken van een vuurtje voor de gezelligheid of om te barbecueën. Met de UCO Flatpack Grill kun je dat nu op een veilige manier doen, want deze mini-grill en vuurkorf kun je overal mee naartoe nemen.

Meer over UCO Flatpack Grill

VAUDE lichtgewicht isomatten

VAUDE lichtgewicht isomatten

VAUDE heeft voor dit jaar de gehele serie isomatten vernieuwd, met nieuwe constructies en nieuwe modellen. De lichtgewicht modellen Performance, Hike en Tour zijn bijzonder geschikt voor actieve buitensporters.

Meer over VAUDE lichtgewicht isomatten

Fjällräven Keb Trousers trekkingbroek

Fjällräven Keb Trousers trekkingbroek

De Keb Trousers van Fjällräven is een technisch geavanceerde wandelbroek welke voldoet aan de hoogste eisen van hikers die lange tochten maken en daarbij niet bang zijn om de gebaande paden te verlaten om mooie plekjes te ontdekken.

Meer over Fjällräven Keb Trousers trekkingbroek

Fox Knives Vox Core Folding Knife

Fox Knives Vox Core Folding Knife

Het Fox Knives Vox Core Folding Knife van Fox Knives is een stevig vouwmes, voorzien van een stonewashed lemmet en comfortabel aanvoelend FRN-handgreep. Een echt werkmes dat zich gemakkelijk laat openen, maar dankzij de liner lock veilig niet zomaar dicht zal klappen.

Meer over: Fox Knives Vox Core Folding Knife

Julbo Shield zonnebril

Julbo Shield zonnebril

Met de Shield brengt Julbo een sportieve bril voorzien van een stijlvol frame, welke geschikt is voor extreme omstandigheden zowel voor wat betreft activiteiten als omstandigheden. Of je op je mountainbike graag op volle snelheid downhill gaat of liever al klauterend de hoogste toppen bereikt.

Meer over: Julbo Shield zonnebril

Osprey Pandion 28 rugzak

Osprey Pandion 28 rugzak

Een rugzak die bijzonder licht van gewicht is, uit zichzelf blijft staan en ook nog eens meer dan genoeg ruimte biedt voor alle zaken die je dagelijks mee naar kantoor of universiteit neemt. Dat en een hoog draagcomfort is waar de Osprey Pandion 28 voor staat.

Meer over Osprey Pandion 28 rugzak

Reacties op deze pagina: