Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ga deze zomer op avontuur in de nieuwe kajak-modellen van Sevylor

Ga deze zomer op avontuur in de nieuwe kajak-modellen van SevylorKajakken is een leuke en spannende manier om de prachtige waterwegen van Nederland te verkennen. Of je nu een doorgewinterde peddelaar bent of voor het eerst in een kajak stapt, de ervaring zal beslist onvergetelijk zijn. En in deze premium modellen van Sevylor vind je alles wat je nodig hebt voor een veilig en plezierig avontuur.

Twee nieuwe opblaasbare kajaks
Het toonaangevende merk voor waterrecreatie, Sevylor, lanceert in 2023 twee nieuwe opblaasbare kajaks: Charleston en Montreal. Deze premium kajaks bevatten unieke kenmerken en vormen een perfecte keuze voor het verkennen van de talloze mooie kanalen, rivieren, grachten en meren die Nederland rijk is. Elke kajak wordt geleverd met een handige draagtas en is van sneldrogend materiaal gemaakt.

CHARLESTON
De Sevylor Charleston is een veelzijdige kajak die perfect is voor tandempeddelen of solotochten. De kajak is licht van gewicht en gemakkelijk te manoeuvreren. De tweepersoons Charleston combineert uitstekende stabiliteit met maximaal comfort, waardoor het de ideale metgezel is voor lange dagen waterpret. Deze sterke kajak bevat een verstevigde buitenlaag van pvc die lekkage voorkomt. Ook wordt deze geleverd met thermisch gevormde stoelen die niet hoeven te worden opgeblazen en veel comfort en efficiënt peddelen garanderen.
Adviesverkoopprijs: EURO 1.119,99

MONTREAL
De Sevylor Montreal is een ruime kajak die perfect is voor gezinnen of groepen vrienden. Deze kajak is ontworpen voor maximaal drie personen, zodat iedereen samen van het avontuur kan genieten. Dit gloednieuwe ontwerp is klaar voor het water, dankzij de nieuwe stijfgevormde drop-stitch vloer waardoor je met volledig vertrouwen op avontuur kunt. En het Sevy-Strong™ Tarpaulin in de bodem voorkomt lekkage. De Montreal wordt geleverd met schuimrubberen stoelen met bekerhouders, voor extra comfort tijdens het touren.
Adviesverkoopprijs: EURO 999,99

Kortom, kajakken is een fantastische manier om de schoonheid van de natuur vanaf het water te ontdekken. Met de nieuwste kajaks van Sevylor heb je alles wat je nodig hebt voor een veilig en plezierig avontuur.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.sevylor-europe.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sevylor (kajaks):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.