Home » In de kijker » In de kijker 2024

In de kijker in 2024

ENO JungleLink Hammock Syste

BACH Shield 26 rugzak

Het JungleLink Hammock System van ENO (Eagles Nest Outfitters) is een compleet slaapsysteem bestaande uit een zeer comfortabele, lichtgewicht JungleNest hangmat met geïntegreerd muskietennet, een zeer ruim bemeten DryFly regentarp en de zeer makkelijk te bedienen Helios Hammock Straps. En dat alles zit compact opgeborgen in een gemakkelijk mee te nemen opberghoes.

BACH Shield 26 rugzak

BACH Shield 26 rugzak

De Shield 26 dagrugzak van BACH is een zeer veelzijdige rugzak die je niet alleen dagelijks gebruikt naar uni of kantoor, maar ook voor een dagtocht in het bos of de duinen. De rugzak beschikt over features die voor een breed scala aan activiteiten geschikt zijn. Denk daarbij aan een gepolsterd laptopvak (ook geschikt voor je hydratiezak), zijvakken voor een drinkfles en een goed geventileerd rugpand voor extra draagcomfort.

Fjällräven Vidda Pro Lite Trousers trekkingbroek

Fjällräven Vidda Pro Lite Trousers trekkingbroek

Speciaal voor wandelen in een warm klimaat heeft Fjällräven de Vidda Pro Lite Trousers ontwikkeld: een lichte, zeer comfortabele trekkingbroek van G-1000 Air Stretch. Als je al fan bent van de verschillende wandelbroeken van Fjällräven, dan heb je met deze broek waarschijnlijk een nieuwe favoriet voor tochten in de warme maanden van het jaar.

Rubytec Robusta XL draagbare koffiemolen

Rubytec Robusta XL draagbare koffiemolen

Als je een paar dagen op pad gaat, is het fijn om elke ochtend bij je ontbijt een verse kop koffie te kunnen zetten. Dat is mogelijk met de Robusta XL van Rubytec, een compacte koffiemolen voor versgemalen koffie in de wildernis. Gemakkelijk in gebruik, met de maalgraad in te stellen naar smaak, is deze molen perfect voor je buitensportvakantie.

TravelSafe slaapzak liners (inlets)

TravelSafe slaapzak liners (inlets)

Wil je de levensduur van je slaapzak verhogen, dan is een slaapzak liner (ook wel sleepingbag inlets genoemd) onmisbaar. TravelSafe heeft een ruim aanbod van verschillende modellen en materiaalsoorten, zodat je de perfecte TravelSafe slaapzak inlet kunt kiezen voor jouw gebruiksomstandigheden.

Optimus Polaris Optifuel brander

Optimus Polaris Optifuel brander

Met de Optimus Polaris Optifuel brander hoef je aan het eind van een lange dag in de buitenlucht nooit zonder warme maaltijd te zitten. Deze hybride brander is namelijk niet alleen bijzonder robuust en betrouwbaar gemaakt, maar is bovendien geschikt voor een breed scala aan brandstoffen. Hierdoor kun je met de Optimus Polaris Optifuel gebruik maken van praktische gascartouches, maar als de omstandigheden daarom vragen gewoon je brandstoffles aansluiten en op vloeistof je maaltijd bij temperaturen ver onder het vriespunt snel en efficiënt warm maken.