Home » In de kijker » In de kijker 2018

In de kijker in 2018

Olight S30R Baton III zaklamp

Olight S30R Baton III zaklamp

Een compacte zaklamp met een output van meer dan 1000 lumen, dat is de S30R Baton III zaklamp van Olight. Voorzien van een krachtige 3500mAh 18650 oplaadbare batterij zorgt deze zaklamp voor voldoende licht tijdens al je tochten in de natuur. Maar natuurlijk kun je hem ook prima in en rond het huis gebruiken.

Meer over: Olight S30R Baton III zaklamp

VAUDE Arco XT 3P trekkerstent

VAUDE Arco XT 3P trekkerstent

De VAUDE Arco XT 3P is een 3-seizoens tent voor trektochten waar je geen of zeer weinig sneeuw verwacht. Het is een ruime tunneltent voor 3 personen, met een zeer ruime vestibule om eventueel in te koken of je rugzak te laten liggen gedurende de nacht. De tent is voorzien van meerdere ventilatie-openingen en kan snel opgezet worden.

Meer over: VAUDE Arco XT 3P trekkerstent

Fjällräven Greenland Half Century Jacket

Fjällräven Greenland Half Century Jacket

Het klassieke Greenland Jacket van Fjällräven werd in 1968 als eerste jack van dit Zweedse merk ge&iunl;ntroduceerd. Nu, 50 jaar later, komt Fjällräven met een eerbetoon aan deze klassieker met het Greenland Half Century Jacket. Een jack voor dagelijks gebruik dat zich ook prima thuis voelt in de bergen.

Meer over Fjällräven Greenland Half Century Jacket

Deejo Tattoo messen

Deejo Tattoo messen

Deejo is een Frans merk van lichtgewicht messen van de hand van Luc Foin en Stéphane Lebeau, die samen een degelijk, lichtgewicht en mooi mes wilden ontwikkelen. Inmiddels zijn er vele modellen, waarvan de Tattoo-serie met haar verschillende imponerende gravuren steeds meer liefhebbers weet bekoren.

Meer over Deejo Tattoo messen

Compacte kooksets van Optimus

Compacte kooksets van Optimus

Optimus maakt al meer dan een eeuw lang outdoorkooksets en de bijbehorende accessoires. Vandaag de dag zijn die sets nog even betrouwbaar als vroeger, alleen zijn ze een stuk compacter en lichter geworden. Zoals de Optimus Crux Lite brander en het Optimus Terra Weekend HE pannenset.

Meer over compacte kooksets van Optimus

Osprey Pandion 28 rugzak

Osprey Pandion 28 rugzak

Een rugzak die bijzonder licht van gewicht is, uit zichzelf blijft staan en ook nog eens meer dan genoeg ruimte biedt voor alle zaken die je dagelijks mee naar kantoor of universiteit neemt. Dat en een hoog draagcomfort is waar de Osprey Pandion 28 voor staat.

Meer over Osprey Pandion 28 rugzak

Julbo Shield zonnebril

Julbo Shield zonnebril

Met de Shield brengt Julbo een sportieve bril voorzien van een stijlvol frame, welke geschikt is voor extreme omstandigheden zowel voor wat betreft activiteiten als omstandigheden. Of je op je mountainbike graag op volle snelheid downhill gaat of liever al klauterend de hoogste toppen bereikt.

Meer over: Julbo Shield zonnebril

Fox Knives Vox Core Folding Knife

Fox Knives Vox Core Folding Knife

Het Fox Knives Vox Core Folding Knife van Fox Knives is een stevig vouwmes, voorzien van een stonewashed lemmet en comfortabel aanvoelend FRN-handgreep. Een echt werkmes dat zich gemakkelijk laat openen, maar dankzij de liner lock veilig niet zomaar dicht zal klappen.

Meer over: Fox Knives Vox Core Folding Knife

Fjällräven Keb Trousers trekkingbroek

Fjällräven Keb Trousers trekkingbroek

De Keb Trousers van Fjällräven is een technisch geavanceerde wandelbroek welke voldoet aan de hoogste eisen van hikers die lange tochten maken en daarbij niet bang zijn om de gebaande paden te verlaten om mooie plekjes te ontdekken.

Meer over Fjällräven Keb Trousers trekkingbroek

VAUDE lichtgewicht isomatten

VAUDE lichtgewicht isomatten

VAUDE heeft voor dit jaar de gehele serie isomatten vernieuwd, met nieuwe constructies en nieuwe modellen. De lichtgewicht modellen Performance, Hike en Tour zijn bijzonder geschikt voor actieve buitensporters.

Meer over VAUDE lichtgewicht isomatten

UCO Flatpack Grill

UCO Flatpack Grill

Aan het eind van een lange wandeldag in de bergen of een dag op de camping gaat er bijna niets boven het aansteken van een vuurtje voor de gezelligheid of om te barbecueën. Met de UCO Flatpack Grill kun je dat nu op een veilige manier doen, want deze mini-grill en vuurkorf kun je overal mee naartoe nemen.

Meer over UCO Flatpack Grill

VAUDE Chapel L XT 3P tent

VAUDE Chapel L XT 3P tent

De Chapel L XT 3P van VAUDE is een ruime 3-persoons tent die dankzij de extra ruime en hoge vestibule ook plaats biedt om je fietsen te parkeren. Een gemakkelijk op te zetten tent (de binnentent kan blijven zitten), met een redelijk compact pakvolume en een laag gewicht. Ideaal dus voor fietsvakanties!

Meer over VAUDE Chapel L XT 3P tent

La Sportiva Spire GTX hikingschoenen

La Sportiva Spire GTX hikingschoenen

Met de Spire GTX introduceerde La Sportiva een lage wandelschoen voor het sportieve hiken: met weinig gewicht op je rug vlot door het terrein op zoek naar nieuwe uitzichten. In het ontwerp en de features zijn duideli