Home » In de kijker » In de kijker 2019

In de kijker in 2019

Osprey Lumina 45 rugzak

Osprey Lumina 45 rugzak

Met de Lumina 45 combineert Osprey een zeer laag gewicht met opvallend veel draagcomfort in een damesspecifiek ontwerp. Superieur NanoFly™ materiaal wordt gecombineerd met slimme designfeatures zoals een AirSpeed™ rugpand en ExoForm™ heupriem.

Meer over Osprey Lumina 45 rugzak

SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier

SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier

De SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier is een lichtgewicht water purifier die werkt op basis van ultra violetlicht en zo meer dan 99,99% van de aanwezige bacteriën, virussen en protozoa uit het water weet te elimineren. De Adventurer-uitvoerig is niet alleen robuust en licht van gewicht, maar ook bijzonder gemakkelijk in het gebruik.

Meer over SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier

Fjällräven Ulvö Rolltop 23 rugzak

Fjällräven Ulvö Rolltop 23 rugzak

De Ulvö 23 van Fjällräven is een veelzijdige rugzak, gemaakt van het volledig waterbestendige en duurzame Bergshell-materiaal en voorzien van een handige rolsluiting en laptop-binnenvak inclusief organizer.

Meer over Fjällräven Ulvö Rolltop 23 rugzak

Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Camelbak heeft tegenwoordig ook geïsoleerde drinkflessen die speciaal bedoeld zijn voor jagers, vissers en bushcrafters. Deze flessen kenmerken zich met hun camouflage print, in ofwel Realtree EDGE of Mossy Oak. Op dit moment zijn ze beschikbaar in drie verschillende maten.

Meer over: Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Reacties op deze pagina: