Home » In de kijker » In de kijker 2019

In de kijker in 2019

Osprey Lumina 45 rugzak

Osprey Lumina 45 rugzak

Met de Lumina 45 combineert Osprey een zeer laag gewicht met opvallend veel draagcomfort in een damesspecifiek ontwerp. Superieur NanoFly™ materiaal wordt gecombineerd met slimme designfeatures zoals een AirSpeed™ rugpand en ExoForm™ heupriem.

Meer over Osprey Lumina 45 rugzak

SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier

SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier

De SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier is een lichtgewicht water purifier die werkt op basis van ultra violetlicht en zo meer dan 99,99% van de aanwezige bacteriën, virussen en protozoa uit het water weet te elimineren. De Adventurer-uitvoerig is niet alleen robuust en licht van gewicht, maar ook bijzonder gemakkelijk in het gebruik.

Meer over SteriPEN - Adventurer Opti UV Water Purifier

Fjällräven Ulvö Rolltop 23 rugzak

Fjällräven Ulvö Rolltop 23 rugzak

De Ulvö 23 van Fjällräven is een veelzijdige rugzak, gemaakt van het volledig waterbestendige en duurzame Bergshell-materiaal en voorzien van een handige rolsluiting en laptop-binnenvak inclusief organizer.

Meer over Fjällräven Ulvö Rolltop 23 rugzak

Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Camelbak heeft tegenwoordig ook geïsoleerde drinkflessen die speciaal bedoeld zijn voor jagers, vissers en bushcrafters. Deze flessen kenmerken zich met hun camouflage print, in ofwel Realtree EDGE of Mossy Oak. Op dit moment zijn ze beschikbaar in drie verschillende maten.

Meer over: Camelbak Hunt drinkflessen met camo-print

Eden XP 10x42 verrekijker

Eden XP 10x42 verrekijker

De Eden XP 10x42 verrekijker is een prisma-verrekijker, gemaakt van hoogwaardige materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen. Een heldere kijker, die stevig aanvoelt, al van zeer dichtbij scherp is te stellen en bovendien ook onder extreme omstandigheden is te gebruiken.

Meer over: Eden XP 10x42 verrekijker

Julbo AERO Segment zonnebril

Julbo AERO Segment zonnebril

De AERO Segment zonnebril van Julbo is een bril die je zowel dag als nacht kunt dragen. Deze bril met fotochromische REACTIV Performance lenzen van klasse 0 t/m 3 is namelijk zowel geschikt voor in de schemering als ook in de felle middagzon. Maar te allen tijden zal hij je ogen 100% beschermen. Of het nu tegen schadelijke UV-stralen, bijtende tegenwind of kleine vervelende vliegjes is.

Meer over Julbo AERO Segment zonnebril

Fjällräven High Coast Trousers trekkingbroek

Fjällräven High Coast Trousers trekkingbroek

De Fjällräven High Coast Trousers is een goed ventilerende, lichtgewicht trekkingbroek voor de zomer. De broek is gemaakt van het windbestendige, sneldrogende G-1000 Lite materiaal en voorzien van de nodige zakken om kleine spullen gemakkelijk op te bergen voor onderweg.

Meer over Fjällräven High Coast Trousers trekkingbroek

VAUDE Mark 3P 4-seizoenentent

VAUDE Mark 3P 4-seizoenentent

De Mark-serie trekkingtenten van VAUDE is dit jaar volledig herzien. Nog lichtere, maar tegelijkertijd sterkere materialen, die bovendien aan strenge milieu-eisen voldoen. De Mark-serie bestaat uit stevige tenten die inmiddels op alle continenten hebben gestaan en zowel voor grote als kleine avonturen kunnen worden ingezet.

Meer over VAUDE Mark 3P 4-seizoenentent

Nigor Woodstar en Woodpecker houten kampeerstoelen

Nigor Woodstar en Woodpecker houten kampeerstoelen

Met de opkomst van glamping, het luxere kamperen, is Nigor direct begonnen met het introduceren van luxe houten kampeerstoelen. De Woodstar en Woodpecker zijn modellen die inmiddels enorm populair zijn onder kampeerders die de luxe van een fijne kampeerstoel zoeken.

Meer over Nigor Woodstar en Woodpecker houten kampeerstoelen