Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Optimus viert 125-jarig bestaan met speciale limited edition van legendarische Nova-brander

Optimus viert 125-jarig bestaan met speciale limited edition van legendarische Nova-branderAl 125 jaar staat Optimus synoniem voor betrouwbare outdoorbranders en slimme accessoires. Opgericht in Stockholm in 1899, heeft het bedrijf gedurende zijn lange geschiedenis nieuwe technische normen gesteld. Ter ere van het 125-jarig bestaan van het merk heeft Optimus een speciale limited edition van de legendarische Optimus Nova-brander ontworpen. De Optimus Nova 125Y wordt geleverd in een blikken doos die het ontwerp van de historische blikken weerspiegelt die werden gebruikt om Optimus branders op te slaan. Bovendien is elk van de 1899 beschikbare branders genummerd met een lasermarkering.

Een tijdloze samensmelting van functionaliteit en stijl
De Optimus Nova 125Y belichaamt het erfgoed van het merk Optimus, waarbij traditie wordt gecombineerd met innovatie en duurzaamheid. Elk aspect van dit speciale jubileummodel is doordrenkt met de passie van het merk voor het creëren van hoogwaardige producten die tegemoetkomen aan de behoeften van avonturiers en buitenliefhebbers over de hele wereld.

Kenmerken en Feiten

  • Geïntegreerde MAGIC™-reinigingsnaald: Voor snel en eenvoudig reinigen van de sproeier, zelfs tijdens het koken.
  • Brandt alle soorten brandstof: Met dezelfde sproeier kan de brander verschillende soorten brandstof aan.
  • Legendarisch multi-brandstof expeditiebrander: Een betrouwbare metgezel voor avonturiers die vertrouwen op veelzijdigheid.
  • Nauwkeurige en directe vlamregeling: Voor optimale controle over de hitte tijdens het koken.
  • Duurzame aluminium pomp en snelaansluitingen: Voor meer veiligheid en gemak bij het gebruik.
  • Zelfreinigende FLIPSTOP™-pomp: Houdt de brander schoon van brandstof en drukt de brandstof uit de fles voor een gemakkelijke opslag.
  • Snelle primerende brander: Vereist minder voorverwarming en bespaart brandstof, waardoor koken efficiënter wordt.
  • Windscherm: Verhoogt de prestaties van de brander, zelfs onder winderige omstandigheden.
  • Compact formaat: Dankzij de inklapbare turbinevormige pannensteun en opvouwbare vlamregeling is het pakformaat minimaal, maar biedt het toch stabiliteit voor grote pannen.

Beschikbaarheid
De Optimus Nova 125Y, met zijn unieke ontwerp en geavanceerde functies, is een must-have voor liefhebbers van buitenactiviteiten, verzamelaars en avonturiers die streven naar het beste in prestaties en betrouwbaarheid. Met slechts 1899 exemplaren beschikbaar, vertegenwoordigt deze limited edition een exclusieve kans om een stukje geschiedenis en innovatie in handen te krijgen.

De adviesverkoopprijs van de Optimus Nova 125Y bedraagt EURO 216,95 en uiteraard zijn ze slechts beperkt en bij specifieke buitensportwinkels verkrijgbaar.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.optimusstoves.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Optimus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.