Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nooit meer zonder brandhout dankzij de Nordic Pocket Saw

Nooit meer zonder brandhout dankzij de Nordic Pocket SawHet perfect uitwerken van een eenvoudig idee kan soms tot de mooiste producten leiden. De Nordic Pocket Saw is daar een goed voorbeeld van. Het idee is namelijk vrij simpel: een krachtige kettingzaag, maar dan zonder de herrie of het zware gewicht. Het resultaat is een vlijmscherpe en handzame zaag die je op elke tocht mee kunt nemen.

De Nordic Pocket Saw bestaat simpel gezegd uit een kettingzaag met twee handgrepen. Hij is extreem licht van gewicht (slechts 132 gram), extreem compact in te pakken (nog geen 12x10x3 cm) en bovendien verrassend krachtig als het gaat om zaagcapaciteit. Daarmee is deze kleine kettingzaag ideaal om mee te nemen op tochten in de noordelijke wouden, waarbij je de avond wilt doorbrengen bij een kampvuur en het zagen van hout dus onontkoombaar is.

De hoogwaardige zaagtanden van speciaal behandeld staal zijn zeer duurzaam en zijn zo vormgegeven dat ze een goede grip in het hout houden en er gemakkelijk doorheen zagen. Aan beide zijden is de kettingzaag voorzien van stevige nylon handgrepen, waarmee gemakkelijk kracht kan worden gezet om zelfs dikke boomstammen door te zagen.

De Nordic Pocket Saw is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: groen, oranje en rood. Hij wordt geleverd inclusief een praktische draaghoes, welke aan de broekriem kan worden gehangen. Zo is de zaag altijd bij de hand en hoef je dus nooit meer zonder brandhout te zitten tijdens je meerdaagse tochten in het bos.

Inmiddels is de Nordic Pocket Saw ook al in de prijzen gevallen. Tijdens de jaarlijkse OutDoor vakbeurs werd de zaag bekroond met de Scandinavian Outdoor Award. Eerder al verkoos National Geographic de zaag als favoriete product in hun Adventure Gift Guide.

Voor meer informatie: https://nordicpocketsaw.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.