foto
Cursus/Workshop
Trail, trek- en hikers
Bergwandel en meer
Kaart & Kompas
GPS (GNSS)
Groep- en Privécursus
Groepstocht GPS/K&K
www.padvinden.nl

Cursus kaart en kompas

Om het makkelijker voor je te maken om te leren omgaan met kompas en kaart, heb ik alle informatie over het gebruik van kompas en kaart in een cursus gestopt. Deze cursus kun je dan in één keer downloaden en op je eigen printer printen.

De cursus zelf is bedoeld als theorie gedeelte. Het praktijk-deel zul je zelf moeten doen door een kompas en kaart ter hand te nemen en buiten te oefenen.

De cursus bevat naar mijn idee alle informatie die je nodig hebt om goed met een kompas en kaart om te kunnen gaan. Het is dezelfde informatie die je ook op de site kunt vinden over kaart en kompas. Mocht je aanvullingen hebben, dan hoor ik het uiteraard graag.

Het is een PDF-bestand, welke je kunt openen met Acrobat Reader van Adobe.

Hier kun je de cursus downloaden: cursuskenk.pdf (205 Kb).

De cursus is opgemaakt voor A5-pagina's en dus kun je 'm makkelijk printen. Als je de pagina's vervolgens bij elkaar hecht met een nietje, heb je een klein handzaam boekje om mee te nemen tijdens je hikes.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]