Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Creativ-EventZ
Plaats: Eifel/Duitsland
Datum publicatie: 08-11-2018

Buitensportinstructeur (M/V)

Op zoek naar een veelzijdige baan in de buitensport in een leuk team? Dan ben je bij Creativ-EventZ outdoor aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Creativ-EventZ outdoor organiseert al 10 jaar vanuit de Duitse Eifel buitensport activiteiten voor scholen, bedrijven, instellingen en particulieren. Wij zijn gevestigd in het plaatsje Stadtkyll (tussen Köln en Trier) op het vernieuwde park van Landal Greenparks Wirfttal. Wij werken met een klein enthousiast vast team die het zelfde doel voor ogen hebben: een onvergeetbare buitensport ervaring met een hoge prijs/kwaliteit verhouding.

Wat voor collega zoeken wij?

  • Een buitensport instructeur die van maart tot en met eind oktober fulltime beschikbaar is.
  • Enthousiast, sportief, flexibel, zelfstandig en geen 9 tot 17 mentaliteit.
  • Je werkt graag met (grote) groepen.
  • Je bent technisch ingesteld en leergierig.
  • Beheersing van de Duitse taal (of bereid om dit te leren).
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Functieomschrijving

Wanneer je hoofdinstructeur bent op onze locatie in de Duitse Eifel heb je een variërend takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor uitvoering van onze buitensport activiteiten, je draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid, je bent verantwoordelijk voor de planningen, onderhoudswerkzaamheden aan onze mountainbikes, materialen en terreinen, promotie van onze activiteiten en begeleiding van onze medewerkers en stagiaires.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan in een leuk team aan. Je salaris wordt bepaald aan de hand van je kennis en inzet. Er zijn vele groeimogelijkheden tijdens deze functie.

Interesse?

Solliciteren doe je door het sturen van je CV en motivatiebrief naar leon@creativ-eventz.nl. Eind januari wordt er een selectie uitgenodigd voor een gesprek op onze locatie in Nederland.

Deze functie vangt aan op 1 maart 2019.

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 08-11-2018

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!