Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vernieuwde Fjallraven Abisko Friluft voor heten dagen

Vernieuwde Fjallraven Abisko Friluft voor heten dagenAl meer dan 60 jaar streeft Fjällräven naar het creëren van duurzame, functionele en tijdloze outdoor uitrusting die avonturiers inspireert om de natuur te verkennen. In 2024 presenteert de Zweedse outdoor expert een verbeterde versie van zijn rugzak speciaal ontworpen voor trekking in warm weer. Maak kennis met de vernieuwde Abisko Friluft.

Stabiel draagsysteel
De Abisko Friluft is een lichtgewicht, slijtvaste rugzak met fantastische ventilatie en uitstekend draagcomfort. Het stabiele draagsysteem met een vaste ruglengte, ergonomische schouderbanden en een ondersteunende heupgordel met ventilerend gaas, biedt groot comfort en bewegingsvrijheid. Het aluminium frame en het mesh-achterpaneel laten de lucht vrij langs de rug circuleren. Aan alle details is gedacht om de rugtas perfect te laten functioneren tijdens wandelingen in warme en vochtige klimaten.

100% gerecycled
De rugzak is nu gemaakt van lichtgewicht maar toch duurzaam 210D nylon ripstop-materiaal met een versterkte basis van 500D nylon, beide materialen zijn 100% gerecycled. De Abisko Friluft komt in twee formaten: 35 en 45 liter. Daarbij is de rugzak in beide formaten verkrijgbaar in verschillende ruglengtes; S/M voor een ruglengte tot 42 cm of M/L voor een ruglengte tot 52 cm. Zo is er voor iedereen een passende maat en het juiste volume te vinden.

Veel features
Over de opbergruimte is goed nagedacht, met een groot hoofdcompartiment dat van bovenaf kan worden geladen. In een royaal vak met een beschermde ritssluiting aan de voorkant van de tas kan de drager kleine spullen opbergen die onderweg bij de hand moeten worden gehouden. Ook aan weerszijden van de rugtas zijn vakken met elastiek geplaatst om spullen in op te bergen. Het hoofdcompartiment is voorzien van ritsen die geheel van boven tot onder openen voor gemakkelijke toegang tot de inhoud van de tas. De bovenklep kan omhoog worden geplaatst om bijvoorbeeld een slaapmat op z'n plaats te houden, deze kan ook onder de banden van de basis geplaatst worden. Op de klep is zelfs een bungy-koord bevestigd, waaronder ook nog spullen geplaatst kunnen worden. Op de heupgordel zitten twee vakjes - waarvan één van mesh - voor snacks, zonnebrandcrème en andere kleine benodigdheden. Aan de lus en een elastisch koord op de voorkant kan zelfs een trekkingstok worden bevestigd. Kortom, bij het inpakken voor een trip kan men alle kanten op. En omdat voldoende drinken in warm weer van cruciaal belang is, is de Abisko Friluft uiteraard compatibel met een drinksysteem.

Verkrijgbaarheid
De vernieuwde Abisko Friluft, in lichtgroen of donkerblauw, is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar in de winkel en online.

Adviesverkoopprijzen
Abisko Friluft 35 S/M: EURO 250
Abisko Friluft 35 M/L: EURO 250
Abisko Friluft 45 S/M: EURO 270
Abisko Friluft 45 M/L: EURO 270

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.