Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De beste outdoorbroeken van de Zweedse outdoor-expert Fjallraven

De beste outdoorbroeken van de Zweedse outdoor-expert FjallravenEr is weinig mooier dan een lange wandeling door de natuur. Om de frisse buitenlucht in te ademen en te voet uitgestrekte landschappen en dichtbegroeide bossen te ontdekken. Een goede outdoorbroek is daarbij een veelal onderschat onderdeel van een perfecte uitrusting. Want in een comfortabele broek die je benen beschermt tegen de elementen en niet schuurt, kun je je vrij bewegen op het pad. Fjällräven brengt ons dit voorjaar daarom drie nieuwe broeken, elk geoptimaliseerd voor warme klimaten en ontworpen om ultiem draagcomfort, de perfecte pasvorm en functionaliteit te bieden tijdens zomerse wandelingen.

ABISKO HIKE TROUSERS
De lichtgewicht, comfortabele en compact opvouwbare Abisko Hike Trousers zal vanaf het voorjaar van 2024 ook in een vrouwenversie verkrijgbaar zijn. Zodat niet alleen mannen kunnen profiteren van deze veelzijdige outdoorbroek. Dit duurzame exemplaar is gemaakt van G-1000 Air Stretch, bestaande uit gerecycled polyester en biologisch katoen. Het materiaal zorgt voor bewegingsvrijheid en dat maakt het een ideale trekkingbroek voor warme klimaten. Met een geïntegreerde riem voor het aanpassen van de taille en ventilatieopeningen aan de zijkanten heeft de broek ook aanpassingsvermogen op het pad. In de twee zakken met ritssluiting en de zak met ritssluiting op het rechterbeen kunnen essentiële spullen worden opgeborgen. De taps toelopende pijpen, bevatten aan het uiteinde een trekkoord, voor extra bescherming of juist extra ventilatie.
Adviesverkoopprijs: EURO 180,00

KEB AGILE TROUSERS W
De nieuwe Keb Agile Trousers is ontworpen om de favoriete allround trekkingbroek van elke vrouw te verworden gedurende de lente- en zomermaanden. De broek combineert ultieme bewegingsvrijheid in een lichtgewicht ontwerp. Dat maakt dit exemplaar moeilijk te weerstaan voor liefhebbers van het buitenleven. Gemaakt van een duurzame, dubbelgeweven stretchstof, die snel droogt en de benen beschermt op ruw terrein. Die bescherming, maakt samen met de pasvorm, met taps toelopende pijpen en voorgevormde knieën, dat de Keb Agile Trousers de perfecte keuze is voor activiteiten waarbij optimale bewegingsvrijheid nodig is, zoals bergbeklimmen, trekking en klimmen.
De praktische beenzakken en knieën met ritssluiting zijn versterkt met G-1000 Lite Eco Stretch en daarom extra slijtvast. Andere spullen kunnen worden opgeborgen in de twee handzakken met ritssluiting. Verder is de broek ontworpen met elastische uiteinden en een drukknoop onderaan de pijpen, alsmede een haakje om de broekspijp aan de wandelschoen te bevestigen, zodat deze goed op z'n plaats blijft. De Keb Agile Trousers is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.
Adviesverkoopprijs: EURO 225,00

ABISKO TRAIL STRETCH TROUSERS M
Ook de Abisko Trail Stretch Trousers is een nieuwe outdoorbroek voor mannen, ontworpen voor ultiem comfort. Deze trekkingbroek voor een warmer klimaat is lichtgewicht en zeer makkelijk in te pakken, ideaal voor onderweg. De stretchbroek biedt optimale bewegingsvrijheid, dankzij de duurzame, dubbelgeweven stretchstof die snel droogt en de benen beschermt op ruw terrein. Ook de elastische tailleband, mesh handzakken met ritssluiting en een gelamineerde broekszak om het risico op schuren te verminderen, brengen de drager extra comfort. Het model heeft meerdere zakken met ritssluiting om essentiële spullen in mee te dragen. De pasvorm bestaat uit gelede knieën, taps toelopende pijpen en beenuiteinden met trekkoordverstelling. De Abisko Trail Stretch Trousers is verkrijgbaar in vier tijdloze tinten.
Adviesverkoopprijs: EURO 210,00

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.