Lentehike 21 mei 2017


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
Ik loop graag mee. Zet 'm in m'n agenda en probeer 'm open te houden!

Verstuurd vanaf mijn HTC One M8s met Tapatalk
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik moet helaas verstek laten gaan. Schoonmoeder gaat naar alle waarschijnlijkheid haar verjaardag in dat weekend houden. Mijn vrouw moet daarnaast ook in dat weekend werken. Dus helaas was graag voor de eerste keer eens mee gaan lopen.

Daarnaast gaan we misschien iets eerder de grote oversteek lopen in de Hoge Venen. :)
 
Op een dag ..... hopen we weer eens met de hiking-site mee te lopen.

Maar 21 mei gaat die dag niet worden :(. De bedoeling is om die dag in de auto te springen richting Vogezen en weer verder te gaan waar we, tja, vorig jaar ook al waren met de GR5 ....

Groetzels,
Dennis
 
Al eeuwen geleden dat ik eens mee heb gewandeld en dan dit in mijn achtertuin! Ik kom denk lekker op de fiets!
Groeten,
Ezra
 
De bedoeling is om die dag in de auto te springen richting Vogezen en weer verder te gaan waar we, tja, vorig jaar ook al waren met de GR5 ....
Groetzels,
Dennis

Dennis, in jouw geval kan ik alleen maar blij zijn. Want op weg gaan naar de GR5 betekent dat je je fit genoeg voelt om in ieder geval te starten. En dat klinkt goed!

Sylvia, AmberAnn, Arrien en Ezra, leuk dat jullie ook aanschuiven. Ik ga de tocht die ik op papier (lees: Google Earth) heb uitgestippeld, begin mei in het echt lopen. Het wordt toch in ieder geval 25 kilometer.

Marla
 
Ik zat net te kijken in de agenda tot ik het laatste bericht zag :) In ieder geval 25 km.... Da's een beetje te ver voor die dag denk ik. Laat je weten als je de route hebt gedaan hoe ver het is? Ik zou graag mee gaan
 
Ja, dat dacht ik ook. Niet eens volle bepakking.
Het lijkt me ook geen probleem, maar omdat ik circa 20 had gezegd en er nu iemand piept bij 25, wilde ik maar net doen of ik flexibel ben ;)

Enne ..ik ben geen Laurens die zegt dat het 25 is, maar tegen het eind zegt " Oh, zijn we hier...?", waarna er nog 1,5 uur bij kwam ;)

Marla
 
Dat kan niet ik had nooit een route of liet die iemand anders doen. Maar 25km dan moet jij de buggy duwen Marla of was het geen kids hike ;)
 
Genoeg gelegenheid om wat eerder af te zwaaien in die contreien. OV is nooit ver weg en rijdt frequent, ook in het weekend.
Ik heb dat weekend in elk geval vrij weten te maken. Nu hopen dat allergie, astma en rug mee gaan werken. Ik ben in elk geval totaal niet fit, maar hee, ik heb nog ruim een maand :D
 
Ook ik weet niet of ik 25km nog wel leuk ga vinden. o_O
Als je de gpx hebt, kan ik hem eventueel aanpassen voor een ingekorte versie voor degenen die korter willen!
En ik ga heel hard mijn best doen om van mijn kuitblessure af te komen! :(
 
25 is pittig, maar haalbaar toch? Tas met alleen eten drinken en een eventueel ehbo pakket [emoji23] ...
Slim om een short-cut te maken voor de mensen die 't niet kunnen/willen of onderweg 't toch niet aankunnen. Kan natuurlijk altijd gebeuren [emoji5]
Ik wil nog steeds mee doen en m'n vriend loopt misschien mee. Wel kun je nooit op me aan door een chronische ziekte, dus kan half over kop ziek worden en ineens niet meer kunnen [emoji28].. Maar ik wil graag! Mensen die problemen hebben met honden? [emoji190]

Amber Ann
 
Hallo .. 25 kilometer is pas pittig als je er 1000 hoogtemeters mee doet met volle bepakking. Ik durf het dadelijk niet eens meer de Lentehike te noemen, want dat was gewoon een weekend met kampeerspullen erbij. Laurens help ...?

Ik wil zeker rekening houden met de mensen die minder goed ter been zijn en kijken naar een passende afslag om eerder te stoppen, maar noem alsjeblieft 25 km met dagrugzakje niet 'pittig'.

En honden, daar ben ik gek op maat ik ga er bij de route geen rekening mee houden.

Marla
 
25 km is zeker niet te veel.
maar een short-cut is wel handig voor mij als het te laat dreigt te worden.
ik moet helaas nog 2,5 uur rijden om thuis te komen :)
 
Ach, het woord pittig reserveer ik over het algemeen alleen voor eten dat niet heet genoeg is. ;)
Maar feit is dat 25km voor de één een wandelingetje is, en voor de ander een hele opgave. Na een terugval ben ik soms al helemaal stuk van het naar school brengen van m'n kind, en dan heb ik letterlijk nog geen kilometer gelopen (wel bijna).

Aan de andere kant: een lentehike is gewoon een wandeling van een kilometer of 25, en als je dat weet, kun je ervoor kiezen om al dan niet mee te gaan. En als extra is 'ie dit jaar in een gebied waar erg veel OV rijdt, en inkorten makkelijk is. Iedereen blij, denk ik dan.

Toch?
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan