Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
babelfish
Waarderingsscore
312

Profiel berichten Laatste bijdragen Berichten Media Albums Over mij

 • Hoi, net de Lee-trail gelopen (gerend eigenlijk) wil wat campings toevoegen aan het bestand Trekkersvriendelijk, hoe doe ik dit? Grtz Dennis
  Hi Sander, bedankt voor al je posts over de Rambler. Vakanties waren altijd makkelijk te boeken, maar met kids wordt het toch een grotere uitdaging. Een Rambler en Basecamp bleken 2 jaar geleden niet voldoende... wie had gedacht dat er zoooveel rotsen op die paden konden liggen. Dus wist even niet meer hoe ik het moest aanpakken... Jouw posts en die van Petra hebben me super geholpen. Bedankt! Groetjes Manon
  Hey Sander,

  Ben je van plan om dit jaar de kidz hike te gaan doen? hopelijk kan ik er dit jaar wel bij zijn.

  groet sylvia Pim en kids..
  nou dan moet het allemaal wel lukken....ik wist namelijk niet als er water tussenkomt, of dat ook kwaad kon, maar dat is niet zo dus. dan ga ik het vant weekend eens proef opzetten komt vast goed :) Bedankt voor de tips.
  Ok thanx, het gaat in dit geval nog wel om een tunnel tent, maar wil voor solo tochten idd een tipi aanschaffen maar dat duurd nog wel even. Eerst maar even zo proberen allemaal. Dat tegen spannen is wel een goeie idd, daar had ik even niet aan gedacht. onze tunnel heeft een zij-ingang dus denk dat het daarbij ook geen kwaad kan. ik ga vant weekend even proef opzetten. kijken wat en hoe ik de boel vast knoop zonder dat ik zelf in de knoop kom ha ha.
  Hallo Sander,

  Nou ik heb een tarp gevonden waarvan ik denk dat ie ons wel uit de brand helpt in geval van slecht weer. Nu heb ik alleen nog een vraag. De tarp gaat waarschijnlijk voornamelijk gebruikt worden met slecht weer, als ik die tarp aan de tent koppel mogen de stoffen elkaar dan raken? Die van de tent en de tarp dan he, of krijg je dan plekken in het stof die niet meer waterdicht zijn. (ik zeil nog weleens en ruim zeilen nooit nat op om die reden namelijk....)

  gr Tanja
  Hey Sander,

  Een tijdje geleden stond er een topic over een hele mooie tipi tent, die was niet eens zo heel duur. Die had ik ook opgeslagen onder favorieten maar mijn lap top is gecrashd....ik weet dat jij die ook heel mooi vond en ook de prijs gunstig vond. Weet jij toevallig waar ik het over heb? En heb jij nog een link? Ik kan het nergens meer terug vinden hier...

  gr Tanja
  Beste Sascha ik geef je bij deze mijn e-mail adres dat schrijft makkelijker
  Qua foto's zie mijn account. Daar staan tochten over wandelen met kids. Deze zijn een paar jaar oud, wij zijn een paar stapjes verder met ideeen (tent mogelijkheden, trektochten of pad volgen vanuit standplaatsen).
  http://www.hiking-site.nl/fotoalbums/showgallery.php?ppuser=50&username=babelfish

  Verder doe ik jaarlijks een kidshike in juni/juli. Op deze site staan foto's van drie kidshikes (2008, 2009 en 2010).

  Ik ben gaarne bereid om met jullie mee te denken of vrijblijvende suggesties te geven. Kortom wellicht eens wat afspreken of zelfs een weekendje meelopen?

  Waar zijn jullie woonachtig? Wij zitten in Gouda.

  Wij lopen ook regelmatig met Petra en haar gezin samen. Ook van haar staan foto's (WHW) op deze site. http://www.hiking-site.nl/virtuexpo/pmg/index.php
  Beste Sander,

  Wij willen gaan wandelen met de rambler en las ergens in een bericht dat jij een aantal foto's had waar jullie aan het lopen waren met de rambler, Kan ik een aantal foto's zien?
  Wij liepen voor dat onze 2 kinderen kwamen (nu 3 en 1,5 jaar) de GR5 en willen graag weer op pad en zijn benieuwd hoe het wandelen met de rambler gaat.
  alvast bedankt groetjes Sascha
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan