Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kleurrijke Urban Outdoor collectie van Protest Sportswear voor komende lente/zomer

Kleurrijke Urban Outdoor collectie van Protest Sportswear voor komende lente/zomerMaak je klaar voor een opwindend avontuur in de buitenlucht terwijl Protest Sportswear de nieuwste toevoegingen aan haar populaire Urban Outdoor collectie introduceert, en het assortiment uitbreidt. Dit seizoen nodigt het merk je uit om de natuur te verkennen met een explosie van kleuren. De collectie is de perfecte mix van modieuze ontwerpen, technische functionaliteiten en duurzame materialen.

Never Out Of Stock
De collectie combineert moeiteloos stedelijke streetwear-looks met outdoor prestatiekwaliteiten en biedt tijdloze essentials samen met NOOS-items voor langdurig comfort en stijl. NOOS-items, afkorting voor "Never Out Of Stock", zijn de ruggengraat van de Urban Outdoor collectie en zorgen ervoor dat basisstukken het hele jaar door beschikbaar blijven voor klanten. Dit betekent dat je deze essentiële items kunt bestellen wanneer je ze nodig hebt, ongeacht het seizoen. De Urban Outdoor collectie bevat veelzijdige stukken zoals fleeces, bodywarmers, truien en pullovers, perfect voor zowel crossover-drag als het hele jaar door gebruik. Het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van stedelijke avonturiers die zowel stijl als functionaliteit waarderen.

Mannencollectie
In de Urban Outdoor collectie voor mannen introduceert Protest Sportswear nieuwe kleuropties voor populaire stukken zoals de PRTSHAFFER en PRTWOODGATE outdoorjassen, BRAMPTOON bodywarmer en PRTNAVAGIO en PRTCARBOST shorts. De collectie heeft nu eigentijdse tinten Botergeel en Bloedoranje, geïnspireerd op de dromerige zonsondergang na een warme zomerdag, waardoor buitensporters een breder palet hebben om uit te kiezen.

Als aanvulling op de innovatie introduceert Protest Sportswear het PRTAMAGO Regular-Fit T-shirt voor mannen. Dit snel drogende shirt, gemaakt van gerecyclede PET-flessen als onderdeel van de PVRE Green collectie, combineert stijl met duurzaamheid en voldoet aan de behoeften van de moderne avonturier.

Vrouwencollectie
Vrouwen kunnen nu genieten van een uitgebreider scala aan opties met de nieuwste toevoegingen aan de collectie outdoor shorts van Protest Sportswear. De PRTACACIA outdoor shorts zijn nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren geïnspireerd op de levendige tinten van de Oosterse Bazaar, met Hunter Green en Port Red tinten. Daarnaast zijn de PRTCEDRO outdoor shorts versterkt met de introductie van de levendige Deco Pink kleur. Deze nieuwe toevoegingen bieden vrouwen een breder scala aan keuzes om hun unieke stijl uit te drukken tijdens outdoor avonturen.

Protest Sportswear's SS24 Urban Outdoor Collection gaat verder dan kleding; het is een reis naar avontuur. Elk stuk vertelt een deel van het verhaal, dus laten we ons voorbereiden om daar te komen en te genieten van tijd buitenshuis in de natuur.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://protest.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.