Home » Winkels » Score bekijken

Ervaringen met Spac Sport in NIJMEGEN

Onderstaand een overzicht van de ervaringen van bezoekers van Hiking-site.nl met Spac Sport (Groenewoudseweg 336 in NIJMEGEN).

Scores:

Aantal inzendingen: 27

Gemiddelde totaalscore: 3.29

Gemiddelde totaalscore

Gemiddeld assortiment: 3.85

Gemiddelde score voor assortiment

Gemiddeld prijzen: 2.63

Gemiddelde score voor de prijzen

Gemiddeld service: 3.30

Gemiddelde score voor de service

Gemiddeld personeel: 3.37

Gemiddelde score voor het personeel

Geef ook jouw mening over deze winkel.


Hans Mulder (score: 4.25/5.00)

Hoewel Spac niet de goedkoopste buitensportzaak is wordt dit ruimschoots goedgemaakt door hun kennis en service. Zelfs als je iets koopt in de 'uitverkoop' kan je het product toch nog terugbrengen als het je toch niet bevalt. Mijn ervaringen gelden met name op de bergsportafdeling op de 1e etage. Min puntje vind ik de teruglopende kledinglijn. De keuze is niet meer zo groot als vroeger.

Scores van deze gebruiker op 17-10-2011:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 5


Martijn (score: 2.75/5.00)

Laatste jaar zie je het assortiment achteruit lopen bij Spac. Veel keuze is er niet meer en ook de lopende maten ontbreken vaak. Ga laatste tijd meer bij Bever en Austria kijken. Personeel blijft wel vriendelijk maar als er niets te verkopen is dan houdt het op toch!

Scores van deze gebruiker op 18-08-2011:
Assortiment: 1  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Maria Derks (score: 3.75/5.00)

Heb mei jl een paar Lowa Vivione gekocht, zeer vriendelijk geholpen door de verkoper. Binnen 3 weken slijtage aan de hak. Spac sport heeft de schoenen retourgezonden aan fabriek en ik kreeg binnen 10 dagen geheel nieuwe schoenen. Geweldig toch!

Scores van deze gebruiker op 06-07-2011:
Assortiment: 3  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Jos (score: 3.00/5.00)

Het assortiment is de laatste jaren behoorlijk minder uitgebreid geworden, met name outdoor kleding hoor je toch ruimschoots in alle maten en kleuren op voorraad te hebben. Daarom ga ik tegenwoordig wat vaker naar Bever die dat toch beter voor mekaar hebben. Het personeel bij Spac is daarentegen erg goed in staat je goed te informeren.

Scores van deze gebruiker op 02-06-2011:
Assortiment: 2  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Luuk (score: 4.00/5.00)

Ik snap niet waarom veel mensen slechte ervaringen met het personeel/winkel hebben. Ik kom er regelmatig en ben tot nu toe altijd netjes geholpen door mensen die verstand van zaken hadden. Alleen bij het afrekenen doet het altijd een beetje pijn.

Scores van deze gebruiker op 10-06-2010:
Assortiment: 5  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 5


Hans (score: 4.25/5.00)

Sinds 1996 kom en koop ik met veel plezier bij deze winkel. Personeel is ervaren en/of zelf buitensporter. Prijzen zijn aan de hoge kant, daartegenover staat een uitstekende service en kennis. Onlangs problemen gehad met m'n Bucktool. Zonder problemen werd mij een nieuw exemplaar overhandigd, alleen kreeg ik geen nieuw hoesje. Tja je moet ook niet alles willen.

Scores van deze gebruiker op 27-11-2008:
Assortiment: 5  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Jos (score: 2.25/5.00)

Gezocht naar nieuwe bergschoenen. Het personeelslid had meer aandacht voor de TV met een uitzending van het olypisch voetbal toernooi. Zijn daarna naar Bever Nijmegen gegaan waar we wel de nodige aandacht kregen en uiteindelijk schoenen hebben gekocht.

Scores van deze gebruiker op 03-09-2008:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Inge (score: 2.50/5.00)

Goede service gehad: inlegzooltjes bergschoenen waren relatief snel op rare plek versleten, maar werden gratis vervangen. Prijsniveau is wel hoog, maar er zijn - vrijwel doorlopend - leuke aanbiedingen van met name kleding (korting tot 50%). Assortiment vind ik wel wat minder de laatste jaren (teveel andere sporten bijgekomen als duiken)

Scores van deze gebruiker op 15-06-2008:
Assortiment: 2  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 3  Personeel: 3


Sophie (score: 1.50/5.00)

Ik heb daar B-schoenen en klimschoenen gekocht. Twee miskopen. B- schoenen bleken gore-tex te hebben, wat niet echt praktisch is in de tropen. Klimschoenen wel ok, maar heel erg klein, het is niet altijd nodig om je schoentjes zo klein te kopen.

Scores van deze gebruiker op 28-05-2008:
Assortiment: 2  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Ontzoet (score: 2.00/5.00)

Kom er regelmatig, aardig assortiment helaas bij ruilen / moeilijke vragen heeft personeel vaak zeer botte en arrogante houding! Afrader.

Scores van deze gebruiker op 17-06-2007:
Assortiment: 3  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 2


Om de overzichtelijkheid te bewaren worden de rest van reacties niet getoond. In totaal zijn er 27 reacties/meningen voor deze winkel gegeven.


Geef ook jouw mening over deze winkel.


Bovenstaande meningen zijn ingezonden door bezoekers van Hiking-site.nl en zijn niet noodzakelijk de mening van de beheerder(s) van Hiking-site.nl. Bent u eigenaar van bovenstaande winkel en heeft u bezwaar tegen ingezonden meningen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder(s) van deze website.