Wat is jouw favoriete videoprovider / videochannel / video?

Ha,

Laatst was ik op zoek naar een mening over een product waar ik interesse in heb. Dus de actie was meteen: even een berichtje plaatsen op HS. Ow nee, eerst zoeken ... en toen bedacht ik me: ik kan natuurlijk ook even zoeken naar een videootje / review van een gebruiker. En tot mijn verrassing waren dat er veel en van goede kwaliteit :)

Wat is jouw favoriete videoprovider / videochannel / video?

Van mij zijn het de volgende:
  • You tube
  • Viking Outdoors
  • Bivvy Bag camp on the Jurassic Coast line with the Rab Ridge Raider
Roel
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Youtube, die andere twee ken ik niet eens. Ik zal eens kijken.

...

O, maar die andere twee kun je ook weer op Youtube bekijken. Of begrijp ik nu je vraag verkeerd?
 
Nee, ik heb het niet duidelijk uitgelegd :)

Dit is duidelijker:
  • Videoprovider: Youtube
  • Channel: Viking Outdoors
  • Video: Bivvy Bag camp on the Jurassic Coast line with the Rab Ridge Raider
Een channel kan je zien als een gebruiker die regelmatig post over een bepaald onderwerp. In mijn geval dus Viking Outdoors, die een review plaatst over de Rab Ridge Raider.
 
zoekopdrachten in youtube geeft inderdaad heel veel interessante reviews en vergelijkingen , practische informatie
 
O hahaha, ja, nu wordt alles duidelijk. Ik kijk wat er voorbij komt en vergelijk dan verschillende reviews van verschillende sites en filmpjes met elkaar. Iedereen beleeft de dingen die je kunt kopen nu eenmaal anders. Neem nu het slaapmatje, waar ik voor aan het rondkijken ben. Als drie verschillende mensen een verschillende kijk op het chipszak-kraken van een luchtbedje hebben (wel of geen last van, wel of niet belangrijk etc.), dan weet ik dat ik die in ieder geval niet moet hebben. Ik heb er namelijk wel last van. Ik vind het dus prettig om verschillende mensen erover te horen. En in mijn geval, ook reviews van vrouwen. Als het om slaapmatjes gaat, tenminste... Kortom, na het aanklikken van Youtube kan het nog alle kanten uit.
 
provider: youtube
channel: ABCGlobus
Video: Jibber and twitch (van bovengenoemd channel)

TOTAAL niet hiking gerelateerd

Ik kijk wel eens naar hiking-filmpjes op youtube om een bepaalde indruk van een gebied of land te krijgen. Spullen interesseren me niet.
 
Dussss.....jij loopt rond in eeh...volle glorie met een speer in je handen? Of bedoel je, dat je lukraak spullen meeneemt en wel ziet, in welke staat je weer thuis komt (als je thuis komt)? Ik neem toch aan, dat je wel kijkt naar de praktische kant van je hike. Spullen zijn niet alleen hele dure merken vergelijken. Je kunt ook kijken of iets voor jou mogelijk werkt voordat je iets in huis haalt waar je spijt van krijgt. Kan altijd nog, maar de kans is kleiner.

Nu moet ik wel zeggen, dat ik niet echt een outdoorzaak of dumpzaak of zo om de hoek heb. Ik woon in Drenthe en hier is niets om de hoek, behalve trekkers.

Dit op reactie "Spullen interesseren me niet."

Ik doe het even zo, want het ging mis met citaat overnemen.:confused:
 
Ik koop gewoon wat ik nodig heb zonder al te veel onderzoek. Het is eigenlijk altijd wel goed genoeg. Al die eindeloze discussies over een extra grammetje hier, een extra ritsje daar; ik heb er werkelijk helemaal niets mee.
 
Ieder zijn mening en ik heb niet aangegeven dat het over hiking "moet" gaan. Wat ook niet hoeft.

Ik ben nog steeds benieuwd naar nog meer channels etc. :)
 
De alpenverenigingen van diverse landen hebben vaak channels die de moeite waard zijn. De oeav en Dnt bijvoorbeeld.
 
Je gaat met mooi weer toch hiken of wandelen en niet filmpje kijken. Wat is overigens de insteek van deze site vraag ik me af. Dit onderwerp is ver weg van de doelstelling toch?? :(
 
Je gaat met mooi weer toch hiken of wandelen en niet filmpje kijken. Wat is overigens de insteek van deze site vraag ik me af. Dit onderwerp is ver weg van de doelstelling toch?? :(

Dit forum (Rond het kampvuur) lijkt me juist wel de juiste plaats voor zo'n vraag. Je kunt hier alles bespreken wat je rond het kampvuur ook zou doen. De rest van de site geeft op een andere manier invulling aan (het principe) hiken. Verder kan ik niet 365 dagen per jaar hiken. Dus op een dag als deze zit ik te meimeren over wat ik allemaal kan gaan doen en te bladeren door hiking-site. En als ik nieuwsgierig ben naar wat andere mensen vinden/denken dan plaats ik een berichtje :)
 
Ik volg een aantal vaste Youtube posters, maar geen m.b.t. hiking. Van de losse hiking-materialen-tests die ik af en toe bekijk om een idee te krijgen van het product, heb ik meestal de indruk dat ze óf gesponsord zijn óf een persoonlijke mening vertegenwoordigen. Waar voor beide geldt dat daar niet zoveel mis mee is, maar of ik een slaapzak of een paar schoenen prettig vind kan ik maar zelden uit de mening van een ander halen. Duurzaamheid wordt maar heel weinig getest, wat voor mij één van de belangrijkste factoren is.
Maar om er voor Roel toch eentje te noemen, als het niet over hiking hoeft te gaan; veruit de mooiste youtube serie die ik tot nu toe gezien heb vind ik deze.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan