Home » Winkels » Score bekijken

Ervaringen met Bever in MAASTRICHT

Onderstaand een overzicht van de ervaringen van bezoekers van Hiking-site.nl met Bever (Scharnerweg 66-70 in MAASTRICHT).

Scores:

Aantal inzendingen: 12

Gemiddelde totaalscore: 3.40

Gemiddelde totaalscore

Gemiddeld assortiment: 3.58

Gemiddelde score voor assortiment

Gemiddeld prijzen: 2.92

Gemiddelde score voor de prijzen

Gemiddeld service: 3.58

Gemiddelde score voor de service

Gemiddeld personeel: 3.50

Gemiddelde score voor het personeel

Geef ook jouw mening over deze winkel.


Tim (score: 4.25/5.00)

Mijn allesbrander van MSR vertoonde wat kuren (na 6 jaar gebruik). 1 van de verkopers is meer dan 1 uur bezig geweest met mijn brander schoon te maken en te bijstellen. Heb flink wat info gekregen over het onderhouden en repareren v/d de brander. GEEN kosten hoeven betalen!N iet voor de brandstof die gebruikt is om te testen en zelfs niet voor het smeermiddel om het pompje wat beter te laten gaan! Hoort bij de service zei de verkoper. Superservice zeg ik!

Scores van deze gebruiker op 06-02-2010:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Jean (score: 4.25/5.00)

Leuke winkel met prima, deskundig en vriendelijk personeel. Groot assortiment, af en toe wat prijzig maar de service maakt veel goed. Heb ook al 2x een cursus bij ze gedaan (GPS)Zeker de GPS totaal navigatiecursus op een hele mooie lokatie is de mooite waard. Voor mij is Bever Maastricht een aanrader.

Scores van deze gebruiker op 26-11-2009:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Thom (score: 4.25/5.00)

Kundig personeel, erg vriendelijk ook. Nemen alle tijd voor je, maarja als je op een donderdagavond of zaterdag gaat, kun je natuurlijk wel verwachten dat je iets sneller geholpen moet worden. Ik begrijp de onderstaande reacties dan ook niet. voor mij is Bever nog altijd de Beste! ( ook met after-sales/ garantie is al heel coulant met het vergoeden omgegaan)

Scores van deze gebruiker op 25-11-2009:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


G Bollen (score: 1.25/5.00)

Ik heb daar info gevraagd over schoenen. De verkoper was erg onvriendelijk en had geen tijd voor mij. Voor mij dus geen bever meer.

Scores van deze gebruiker op 19-08-2009:
Assortiment: 1  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


N. Ramaekers (score: 2.75/5.00)

nadat ik vorige week perfect te woord werd gestaan op mijn vraag over een fenix lamp wilde ik afgelopen donderdag gaan kopen,maar op m,n vragen werd zeer ongeintereseerd geantwoord weet ik niet ,zelfs diverse malen. toch wilde ik een fenix lamp kopen maar het type welke ik wilde hebben hadden ze niet,toen ik vroeg of ze deze wilden bestellen werd er gezegd koop hem maar via internet. een gemiste kans jammer omdat ik door andere verkopers in het verleden zeer goed ben geholpen.

Scores van deze gebruiker op 23-01-2009:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 2  Personeel: 2


Carla (score: 1.50/5.00)

Klacht wordt onge´nteresseerd, ongeduldig en onprofessioneel afgehandeld. Met andere woorden: helaas, zoekt u het maar uit. Dure spullen, maar absoluut geen service. Via mail dezelfde klacht ingediend: niet eens een antwoord of ontvangstbevestiging gekregen! Bij Bever houdt het op voor mij (en ik zal ook zeker geen reclame meer maken). Heb inmiddels prima ingekocht bij Mulders Bergsport in Limbricht (goed advies, vriendelijk en geduldig personeel, redelijke prijzen).

Scores van deze gebruiker op 22-01-2008:
Assortiment: 3  Prijzen: 1  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


tim (score: 4.25/5.00)

Petje Af voor Bever! Goed uitgebreid assortiment, heel aardig en vakkundig personeel (de jongens die mij hielpen waren zelf klimmers, trekkers en kanoÚrs)ze weten tenminste waar je het over hebt als je Bivyzak of inclinatie zegt;)

Scores van deze gebruiker op 21-04-2006:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Daniel van de Ven (score: 3.50/5.00)

UItgebreide winkel met groot aanbod. Je moet wel een beetje geluk hebben met de verkooper(ster). Sommigen weten veel andere weinig.

Scores van deze gebruiker op 21-04-2006:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 3


Bart Heiligers (score: 4.75/5.00)

De verkoper die ik had, wist precies waar hij het over had. Hij smeerde me helemaal niet de duurste dingen aan en lette zelfs op de prijzen. De prijzen zijn in vergelijking met andere niet-internetwinkels niet eens duur. Soms zelfs goedkoper dan andere winkels. Maar de prijs die je meer betaald dan een internetshop krijg je ook goed terug in de vorm van uitleg en service. Ze hebben niet alles, maar toch een behoorlijk groot assortiment. Kortom prima winkel (met de verkoper die ik had).

Scores van deze gebruiker op 05-01-2006:
Assortiment: 4  Prijzen: 5  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Danny Polmans (score: 4.75/5.00)

Ik ben toevallig tijdends een wandeling in deze winkel terecht gekomen.Omdat ik aan een andere trekkingrugzak toe was ben ik info gaan vragen. De verkoper heeft zeker een uur de tijd genomen om alles tot in de puntjes uit leggen wetende dat ik hem nog niet zou kopen. Een paar dagen later heb dat toch gedaan.Omdat het mijn eerste aankoop was kan ik nog niet veel zeggen maar de eerste indruk was positief.

Scores van deze gebruiker op 01-11-2005:
Assortiment: 5  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Om de overzichtelijkheid te bewaren worden de rest van reacties niet getoond. In totaal zijn er 12 reacties/meningen voor deze winkel gegeven.


Geef ook jouw mening over deze winkel.


Bovenstaande meningen zijn ingezonden door bezoekers van Hiking-site.nl en zijn niet noodzakelijk de mening van de beheerder(s) van Hiking-site.nl. Bent u eigenaar van bovenstaande winkel en heeft u bezwaar tegen ingezonden meningen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder(s) van deze website.