Home » Winkels » Score bekijken

Ervaringen met Spac Sport in NIJMEGEN

Onderstaand een overzicht van de ervaringen van bezoekers van Hiking-site.nl met Spac Sport (Groenewoudseweg 336 in NIJMEGEN).

Scores:

Aantal inzendingen: 31

Gemiddelde totaalscore: 3.23

Gemiddelde totaalscore

Gemiddeld assortiment: 3.74

Gemiddelde score voor assortiment

Gemiddeld prijzen: 2.61

Gemiddelde score voor de prijzen

Gemiddeld service: 3.26

Gemiddelde score voor de service

Gemiddeld personeel: 3.32

Gemiddelde score voor het personeel

Geef ook jouw mening over deze winkel.


Judith Schippers (score: 1.50/5.00)

Vanmorgen zeer onplezierige ervaring gehad met Spac Nijmegen. Kwam terug met Lowa wandelschoenen die ik daar in september 2020 op advies van 1 van hun medewerkers had aangeschaft. Binnenkant was bij de hiel al kapot en ik had 2 ontstoken achillespezen daardoor. Ik werd op een onaangename manier te woord gestaan. Opsturen had geen zin, hij wist de reactie van Lowa al. Het lag aan de pasvorm. Spac ging daar ook niks aan doen ondanks dat deze schoen mij was geadviseerd. Er was geen enkele service en er werd niet aangeboden om tot een oplossing te komen. Ons zien ze daar niet meer!

Scores van deze gebruiker op 28-06-2021:
Assortiment: 2  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Jos Versleijen (score: 4.50/5.00)

Topservice van Mark die ons geholpen heeft.

Scores van deze gebruiker op 11-08-2018:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


els hermans (score: 4.25/5.00)

zeer goed adviezen en erg geduldig. Vakbekwaam kortom zeer goed geholpen

Scores van deze gebruiker op 05-04-2018:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Groot (score: 1.25/5.00)

Na de koop van twee paar wandelschoenen. Een blik geworpen op het assortiment wandelsokken, de verkoopster raadde mij nadrukkelijk om een bepaalde maat te nemen. De mening van de koper dat is mijn maat niet en vast te groot kreeg geen gehoor en werd het toch opgedrongen. Met de grote belofte is het niet goed dan mocht het geruild worden. Afijn het resultaat het zakt af en zakt onder de voet te grote maat.. Teruggegaan bij zelfde verkoopster niet te ruilen of geld terug.

Scores van deze gebruiker op 23-01-2018:
Assortiment: 2  Prijzen: 1  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Hans Mulder (score: 4.25/5.00)

Hoewel Spac niet de goedkoopste buitensportzaak is wordt dit ruimschoots goedgemaakt door hun kennis en service. Zelfs als je iets koopt in de 'uitverkoop' kan je het product toch nog terugbrengen als het je toch niet bevalt. Mijn ervaringen gelden met name op de bergsportafdeling op de 1e etage. Min puntje vind ik de teruglopende kledinglijn. De keuze is niet meer zo groot als vroeger.

Scores van deze gebruiker op 17-10-2011:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 5


Martijn (score: 2.75/5.00)

Laatste jaar zie je het assortiment achteruit lopen bij Spac. Veel keuze is er niet meer en ook de lopende maten ontbreken vaak. Ga laatste tijd meer bij Bever en Austria kijken. Personeel blijft wel vriendelijk maar als er niets te verkopen is dan houdt het op toch!

Scores van deze gebruiker op 18-08-2011:
Assortiment: 1  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Maria Derks (score: 3.75/5.00)

Heb mei jl een paar Lowa Vivione gekocht, zeer vriendelijk geholpen door de verkoper. Binnen 3 weken slijtage aan de hak. Spac sport heeft de schoenen retourgezonden aan fabriek en ik kreeg binnen 10 dagen geheel nieuwe schoenen. Geweldig toch!

Scores van deze gebruiker op 06-07-2011:
Assortiment: 3  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Jos (score: 3.00/5.00)

Het assortiment is de laatste jaren behoorlijk minder uitgebreid geworden, met name outdoor kleding hoor je toch ruimschoots in alle maten en kleuren op voorraad te hebben. Daarom ga ik tegenwoordig wat vaker naar Bever die dat toch beter voor mekaar hebben. Het personeel bij Spac is daarentegen erg goed in staat je goed te informeren.

Scores van deze gebruiker op 02-06-2011:
Assortiment: 2  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Luuk (score: 4.00/5.00)

Ik snap niet waarom veel mensen slechte ervaringen met het personeel/winkel hebben. Ik kom er regelmatig en ben tot nu toe altijd netjes geholpen door mensen die verstand van zaken hadden. Alleen bij het afrekenen doet het altijd een beetje pijn.

Scores van deze gebruiker op 10-06-2010:
Assortiment: 5  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 5


Hans (score: 4.25/5.00)

Sinds 1996 kom en koop ik met veel plezier bij deze winkel. Personeel is ervaren en/of zelf buitensporter. Prijzen zijn aan de hoge kant, daartegenover staat een uitstekende service en kennis. Onlangs problemen gehad met m'n Bucktool. Zonder problemen werd mij een nieuw exemplaar overhandigd, alleen kreeg ik geen nieuw hoesje. Tja je moet ook niet alles willen.

Scores van deze gebruiker op 27-11-2008:
Assortiment: 5  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Om de overzichtelijkheid te bewaren worden de rest van reacties niet getoond. In totaal zijn er 31 reacties/meningen voor deze winkel gegeven.


Geef ook jouw mening over deze winkel.


Bovenstaande meningen zijn ingezonden door bezoekers van Hiking-site.nl en zijn niet noodzakelijk de mening van de beheerder(s) van Hiking-site.nl. Bent u eigenaar van bovenstaande winkel en heeft u bezwaar tegen ingezonden meningen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder(s) van deze website.