Home » Winkels » Score bekijken

Ervaringen met Kampeermarkt, De in EINDHOVEN

Onderstaand een overzicht van de ervaringen van bezoekers van Hiking-site.nl met Kampeermarkt, De (Lodewykstraat 4 in EINDHOVEN).

Scores:

Aantal inzendingen: 13

Gemiddelde totaalscore: 3.17

Gemiddelde totaalscore

Gemiddeld assortiment: 3.46

Gemiddelde score voor assortiment

Gemiddeld prijzen: 3.23

Gemiddelde score voor de prijzen

Gemiddeld service: 3.00

Gemiddelde score voor de service

Gemiddeld personeel: 3.00

Gemiddelde score voor het personeel

Geef ook jouw mening over deze winkel.


Giesel (score: 1.50/5.00)

Windscherm besteld. Het windscherm is niet bestand tegen wind. Stokken zijn verbogen en afgebroken. Na klacht hierover bij Kampeermarkt moest ik het scherm maar retourneren op eigen kosten. De leverancier zal dan beoordelen of er eventueel compensatie geboden kan worden. Medewerker gaf aan dat voor die prijs er eigenlijk geen deugdelijk artikel geleverd kan worden. Weinig klantvriendelijke behandeling.

Scores van deze gebruiker op 13-08-2016:
Assortiment: 3  Prijzen: 1  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Manon Mol (score: 4.50/5.00)

Onze bestelde tent werd snel geleverd. Na opzetten bleek er wat stuk te zijn. Na telefonisch contact werden we per omgaande teruggebeld dat de tent kosteloos omgeruild kon worden. Binnen een paar dagen was het geregeld. Ik vind dit echt heel netjes gedaan. Klasse!

Scores van deze gebruiker op 04-06-2015:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Paul van Haren (score: 4.25/5.00)

Het kan ook anders. Zojuist een pomp teruggebracht. was 12 volt i.p.v. 220 volt. Wel nog in verpakking. Kreeg zonder probleem geld terug. toppie

Scores van deze gebruiker op 26-08-2014:
Assortiment: 5  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Mariska (score: 3.75/5.00)

Heb een tent besteld via de online winkel en deze bleek tijdens de hevige regen van laatst niet waterdicht. Binnen 1 dag had ik op de camping een vervangende tent en een strandspeelset voor de kinderen als extraatje.

Scores van deze gebruiker op 24-06-2014:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Marloes (score: 4.25/5.00)

Groot assortiment aan tenten staan om te bekijken. Daarnaast hebben ze zonder problemen mijn kapotte tentstok (die niet onder garantie viel) gratis gerepareerd binnen een dag! Goede communicatie en prima service!

Scores van deze gebruiker op 08-04-2014:
Assortiment: 4  Prijzen: 5  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Gerrit (score: 4.00/5.00)

Op woensdag een tent besteld, werd telefonisch correct beantwoord. Conform toezegging na 2 dagen op vrijdag bezorgd. Is inderdaad goedkoopste voor deze tent (Coleman phad X2) Zelfs 50 euro goedkoper dan degene uit Winterswijk die claimt de goedkoopste te zijn.

Scores van deze gebruiker op 15-02-2014:
Assortiment: 3  Prijzen: 5  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


maarten (score: 3.50/5.00)

Beetje onduidelijke communicatie. Eerst vantevoren gebeld, toen werd er gezegd dat “alles“ opgesteld stond tot het uitverkocht was. Maar ik had beter naar het specifieke model kunnen vragen dat ik zocht. Dit bleek dus niet meer in de showroom te staan („volgend seizoen pas weer“). Ze wilden of konden het ook niet alsnog even opzetten. Leuk wel dat er desondanks zoveel tentjes te zien zijn, en je kunt ongestoord rondkijken. Maar uiteindelijk heb ik het tentje waar ik voor kwam elders gekocht.

Scores van deze gebruiker op 09-09-2013:
Assortiment: 5  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 2  Personeel: 3


Martin (score: 1.75/5.00)

Slechte zaak, tafel gekocht, zijn de schroeven al verroest in de doos, werd afgedaan met, we kunnen toch niet elke doos openen? Ruilen hoefde voor mij niet meer, wat een ellende.....

Scores van deze gebruiker op 12-08-2013:
Assortiment: 3  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Patrick van Son (score: 4.00/5.00)

Via internet een koffergrill besteld. Een dag later reeds ontvangen echter waren twee onderdelen beschadigd. per mail gemeld waarna ik terug gebeld werd. Andere items konden helaas niet meer gestuurd worden daar wij snel op vakantie gaan. Als compensatie werd toen een vergoeding aangeboden. DUS PRIMA SERVICE, ECHT EEN AANRADER......

Scores van deze gebruiker op 12-08-2013:
Assortiment: 3  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 4


s muller (score: 1.50/5.00)

Zeer slechte service. Vooraf aan bestelling gebeld om te vragen of het artikel voorradig is. Belofte was dat binnen 2 dagen het artikel binnen was. De volgende dag werden we gebeld dat het artikel toch niet op voorraad was en dat het binnen 5 dagen geleverd zou worden. Inmiddels 9 dagen verder en nog steeds niet het betstelde artikel binnen. Een medewerker aan de telefoon geeft nu als reden dat de bezorgdienst het laat afweten. Ik ben zeer ontevreden over deze webshop.

Scores van deze gebruiker op 12-08-2013:
Assortiment: 2  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Om de overzichtelijkheid te bewaren worden de rest van reacties niet getoond. In totaal zijn er 13 reacties/meningen voor deze winkel gegeven.


Geef ook jouw mening over deze winkel.


Bovenstaande meningen zijn ingezonden door bezoekers van Hiking-site.nl en zijn niet noodzakelijk de mening van de beheerder(s) van Hiking-site.nl. Bent u eigenaar van bovenstaande winkel en heeft u bezwaar tegen ingezonden meningen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder(s) van deze website.