Home » Winkels » Score bekijken

Ervaringen met Bever in TILBURG

Onderstaand een overzicht van de ervaringen van bezoekers van Hiking-site.nl met Bever (Koningsplein 2 in TILBURG).

Scores:

Aantal inzendingen: 9

Gemiddelde totaalscore: 3.92

Gemiddelde totaalscore

Gemiddeld assortiment: 3.78

Gemiddelde score voor assortiment

Gemiddeld prijzen: 3.44

Gemiddelde score voor de prijzen

Gemiddeld service: 4.22

Gemiddelde score voor de service

Gemiddeld personeel: 4.22

Gemiddelde score voor het personeel

Geef ook jouw mening over deze winkel.


Paul (score: 3.00/5.00)

Ik doe al jaren met plezier mijn aankopen bij de Bever maar afgelopen week kreeg ik een behoorlijke tegenvaller. Donderdag kom ik in de winkel voor de aankoop van een rugzak, welke in de reclame is. Omdat ik mijn pinpas vergeten was ben ik zaterdag terug gegaan. Maar wat bleek nu het geval; de korting liep t/m vrijdag. Mooi balen. Als de verkoper dit aangegeven had dan hadden we de rugzak achter laten houden en later opgehaald. Nu zijn we voor niets gekomen en met niets weer vertrokken!!!

Scores van deze gebruiker op 21-09-2019:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 2  Personeel: 2


Willem de Beer (score: 4.50/5.00)

Een gekochte slaapzak bleek nog geen 3 weken later in de aanbieding. Na kort overleg kon ik voor het verschil producten aanschaffen. Prettige service waardoor ik me niet bekocht voelde. Gewoon eerlijk en reeeel. Ik kom terug!

Scores van deze gebruiker op 08-03-2012:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Ria (score: 4.00/5.00)

Was aan het trainen voor de vierdaagse, in een zeer gespecialiseerde winkel schoenen gekocht met zeer slecht resultaat. Toen naar Bever... goede adviezen, goede schoen, ik heb met veel plezier de vierdaagse uitgelopen, de gladiolen waren wat mij betreft ook voor de verkoper van Bever Tilburg.

Scores van deze gebruiker op 10-06-2011:
Assortiment: 3  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


pam (score: 4.00/5.00)

Ben (na verschilende bezoeken) erg tevreden. Alle tijd werd oa genomen voor mijn dochter die een rugzak voor een lange reis wilde kopen. Per merk sorteren: Waarom? Als je een fijne broek van merk A hebt hoeft dat toch niet te beteken dat de jacks ook de beste zijn? Als je dat merk perse wilt kun je toch tussen de jacks zoeken maar zie jem meteen ook andere, waardoor je beter kunt vergelijken, denk ik.

Scores van deze gebruiker op 10-06-2011:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Bart (score: 3.00/5.00)

Sorteren op merk zou een uitkomst zijn. Toch blijf ik erbij dat de outdoor winkels in de omgeving van de alpen zich duidelijk onderscheiden van de winkels hier in Nederland. Kijk alleen maar naar de (berg/wandel)schoenen afdeling, in Nederland is het veel bruin en zwart wat je ziet, tevens ook een verouderde collectie, ook vind je dit helaas terug in de kleding afdeling. ik blijf het jammer vinden. daarom koop ik vaak mijn spullen in het buitenland

Scores van deze gebruiker op 02-06-2011:
Assortiment: 3  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 3  Personeel: 3


Ger (score: 4.50/5.00)

Ik hoor vaak zeggen dat de bever duur is, maar producten van de zelfde kwaliteit/merk zijn elders niet goekoper is mijn ervaring. buiten dat is de deskundigheid en behulpzaamheid van het personeel hoog. Oke je kunt een net beginned personeels lifdtreffen zoals overal maar dan vraag ik gewoon naar de expert en die is er op ieder gebied een. Soms is het druk en dan hebben ze iets minder tijd voor je maar als ze dan klaar zijn nemen ze ook uitgebreid de tijd om me te helpen

Scores van deze gebruiker op 18-09-2006:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Twan Jansens (score: 4.25/5.00)

personeel is zeer behulpzaam en heeft kennis van zaken. Zijn er niet alleen op uit om te verkopen maar geven ook heel goed advies.

Scores van deze gebruiker op 09-01-2006:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Marc Janssen (score: 4.25/5.00)

Persoonlijk zou ik liever de producten per merk gesorteerd zien, maar dat blijft natuurlijk een kwestie van voorkeur. Grote comlimenten voor de kennis en behulpzaamheid van het vriendelijke personeel!!

Scores van deze gebruiker op 05-01-2006:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Jeroen van de Nieuwelaar (score: 3.75/5.00)

Ik ga vaak bij deze winkel kijken naar nieuwtjes, omdat ze alles op het gebied van outdoor hebben. Misschien wel teveel van alles, zodat ze niet alles uit de catalogus in de winkel kunnen hangen. De winkel ziet er wat chaotisch uit. Vooral de kleding hangt door elkaar. Ik kan er niet veel logica in ontdekken.

Scores van deze gebruiker op 02-12-2004:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Geef ook jouw mening over deze winkel.


Bovenstaande meningen zijn ingezonden door bezoekers van Hiking-site.nl en zijn niet noodzakelijk de mening van de beheerder(s) van Hiking-site.nl. Bent u eigenaar van bovenstaande winkel en heeft u bezwaar tegen ingezonden meningen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder(s) van deze website.