Dit is de virtuele expositie van Ton Joosten. Wil je meer foto's van Ton zien, bezoek dan www.lepetitrefuge.com, de website van zijn herberg in de Pyreneeën.

Sinds april 2011 woon ik in het bergdorpje Ayet, dat te vinden is in de streek de Couserans in de centrale Franse PyreneeŽn. Le Petit Refuge is de naam van mijn kleine herberg voor mensen die willen wandelen in deze prachtige, veelzijdige en onbedorven streek. Veel wandelaars kennen de PyreneeŽn alleen van de zomermaanden. Begrijpelijk want dan zijn de omstandigheden voor het maken van mooie wandelingen in het hooggebergte het best. Wat de meesten niet weten is dat de PyreneeŽn er in de winter ook prachtig bij liggen en dat er verrassend veel mogelijk is zonder dat je gevaarlijke toeren hoeft uit te halen. Op sneeuwschoenen kun je een heel eind komen. Wie in de winter gaat wandelen in de PyreneeŽn, doet zijn intrede in een onbekende wereld van grote schoonheid. Hopelijk laat de expositie daarvan iets zien.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]