Dit is de virtuele expositie van Sander van der Werf. Wil je meer weten over de gids Trekking in Zweden, bezoek dan www.dominicus.info of kijk op www.sandervanderwerf.nl voor meer foto's.

Sander van der Werf (1973) is freelance buitensport fotograaf en auteur. Voor uitgever Dominicus ging hij met zijn rugzak en spiegelreflexcamera’s na een jaar afwezigheid opnieuw op avontuur in Zweden. Gedurende twee jaar liep hij in bijna drie maanden vele honderden kilometers in verschillende fjällgebieden. Om zo de mooiste trek- en wildernistochten van dit prachtige buitensportland voor de wandelgids Trekking in Zweden te kunnen beschrijven. Hier een foto impressie uit dit uitgestrekte land vol ruige natuur. De meeste foto’s zijn genomen in de arctische berggebieden van Lapland. Maar ook zijn er een aantal opnamen uit zuidelijke fjällgebieden, zoals het toegankelijke Fulufjället. Voor dit project werd Sander ondermeer gesponsord door Technolyt en Adventure Food.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-03-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]