Dit is de virtuele expositie van Rieneke van Gelder en Laurens Ekkelkamp. Wil je meer foto's van Laurens zien, bezoek dan de online Flickr-gallery.

In juni 2012 hebben wij een super mooie reis door het westen van de Verenigde Staten gemaakt. Doel van deze vakantie was om alle bekende nationale parken te bezoeken; van Yellowstone tot Yosemite National Park. Aangezien wij een aardige verlanglijst hadden, werd het een roadtrip beginnende in Salt Lake City en eindigend in San Francisco. Tijdens het bezoeken van de Nationale parken hebben wij verschillende dagtochten gemaakt, wat soms met temperaturen van tegen de 40 graden Celcius een uitdaging was. Daarentegen begonnen we onze reis in Yellowstone met sneeuw en vorst. Na meer dan 10 Nationale parken, 6200km rijden en meer dan 5000 foto’s kijken we terug op een onvergetelijke vakantie, waarbij het moeilijk was om een selectie van 24 foto’s te maken.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]