Dit is de virtuele expositie van Melvin Redeker. Wil je meer foto's van Melvin zien, bezoek dan zijn website.

Melvin Redeker is professioneel fotograaf en inspirational speaker. Hij is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen en natuurfotografie. Melvin trekt in zijn presentaties parallellen tussen extreme Himalaya beklimmingen en innovatie, creativiteit, samenwerken en optimaal presteren. Meer daarover lees je op zijn site.
Melvin is co-auteur van Vertical Vision, het luxe bergsportfotoboek in het format van een kunstboek. Melvin publiceert zijn foto’s in magazines in binnen- en buitenland, fotografeert sportklimmers en boulderaars voor BLOK (Blad over Klimmen), maakt portretten op locatie voor diverse klanten en hij fotografeert op congressen.
Melvin richt zich in 2010 vooral op het maken van sportklim- en natuurreportages (ook Nederland) en het geven van lezingen. Vanaf begin november 2009 kun je via www.melvinredeker.nl gesigneerde fine art prints bestellen van Melvin's mooiste berg- en natuurfoto's.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter




Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]