Dit is de virtuele expositie van Menno Boermans. Wil je meer foto's van Menno zien, bezoek dan zijn Website over bergredding of Mennoboermans.ch.

In 2002 opende Menno Boermans voor het eerst de deur bij de Walliser reddingsdienst Air Zermatt. Voor een reportage vloog hij een paar dagen met de helikopter mee en vanaf dag één was hij verkocht. "Ik ontdekte dat ik het redden veel interessanter vond dan het fotograferen". Dus werkte hij aan een goede verstandhouding met de redders, volgde cursussen en uiteindelijk verhuisde hij dit jaar naar Zwitserland. "Bergsportfotograaf is het mooiste beroep ter wereld, maar ik heb ook een iets meer sociaal nuttige functie nodig in mijn leven." 50% fotograferen en 50% redden, dat lijkt Menno de ultieme combinatie. Inmiddels is hij bezig met zowel de 'technische' als de 'medische' bergreddingsopleiding en regelmatig vliegt hij met de helikopter mee om bergsporters in nood te helpen. "We komen veel ellende tegen, maar de werkomgeving waarin we opereren, midden tussen de Walliser bergen, is subliem"

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]