Dit is de virtuele expositie van Louis-Philippe Loncke. Wil je meer van zijn foto's zien, bekijk dan http://about.me/louphi.

Eind november 2015 schreef de Belgische avonturier en ontdekkingsreiziger Louis-Philippe Loncke (38) geschiedenis door als eerste Death Valley zonder enige assistentie en niet gemotoriseerd over te steken. Niemand was er ooit eerder in geslaagd om de helse trek van het Noorden van Death Valley National Park naar het Zuiden te voet af te leggen. Loncke liep het hele parcours cross-country, dus zonder gebruik te maken van wegen of paden. Hij deed de trek zonder logistieke ondersteuning (voertuig of team) of hulp bij de bevoorrading, en hij had het park zelfs nooit op voorhand bezocht. Met deze helletocht wil de avonturier aandacht vragen voor ons waterverbruik, en toont hij dat het ook zuiniger kan.
Film-trailer
Kaart met 360 graden fotos


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]