Dit is de virtuele expositie van Laurens Ekkelkamp en Edgar Leijten. Voor meer info over de route die zij volgden: http://www.hiking-site.nl/themas/route_2005-05-01.php

Eind april 2009 hebben wij een gedeelte van de GR83 in CataloniŽ (Spanje) gelopen. Deze route, voluit CamŪ del Nord o del Canigů, volgt de vluchtroute die de Catalanen in de burgeroorlog gebruikten om naar Frankrijk te vluchten. Aangezien de route op het laatst door PyreneeŽn gaat waar nog veel sneeuw lag hebben wij de eerste 6 etappes gelopen van Matarů naar Olot. De makers van de route waren ook erg enthousiast met de lengtes van de etappes, zodat wij maar al te blij waren dat wij de 6 etappes op ons gemak in 10 dagen hebben gelopen. Het mooie van deze route is dat je elke dag wel in een andere omgeving loopt. Zo begonnen wij de eerste dag tussen de palmbomen en cactussen bij Matarů en eindigden wij tussen de oude vulkanen en lava-blokken in het Parc Natural De La Zona Volcanic De La Garrotxa. Kortom er was genoeg te fotograferen en hierbij een selectie van onze foto's.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]