Dit is de virtuele expositie van Laurens Ekkelkamp en Rieneke van Gelder. Wil je meer foto's van Laurens zien, bezoek dan zijn online Flickr-gallery.

Begin juni zijn wij tweeŽnhalve week op vakantie geweest naar de Lofoten en Vesterålen in Noorwegen. De eerste week verbleven we in Vesterålen, waar we voornamelijk hebben gevist vanuit onze authentieke vissershut (Rorbu) in Offersøy. Ook hebben we toen vanuit Stø een zeevogel en walvissafari gemaakt, waarbij we 10 Potvissen hebben gezien. Deze eerste week was het bijzonder mooi weer waardoor we soms het gevoel hadden dat we op de CaraÔben waren.
De tweede week zijn wij naar de Lofoten getrokken, waar we enkele mooie wandelingen hebben gemaakt naar prachtige witte stranden en door erg mooie natuur. Lopend langs de fjorden werden wij soms begroet door bruinvissen en vele soorten vogels. Helaas moesten wij na tweeŽnhalve week weer terug, maar wij willen zeker nog een keer terug gaan!

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]