Dit is de virtuele expositie van Jan Bakker. Heb je vragen over zijn foto's, dan kun je hem altijd mailen.

In mei 2009 verruilde ik Amsterdam voor Edinburgh. Schotland heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op me gehad: het ruige landschap, het karaktervolle volk en de eindeloze buitensportmogelijkheden maakten de verhuizing een stuk makkelijker.
Een vakantie in Schotland is altijd tricky. Je weet dat slecht weer bij Schotland hoort, maar het is lekker als je überhaupt de heuvels kan zien.
Ik heb veel geluk gehad met perfecte condities op een aantal klassieke graadwandelingen zoals de Carn Mor Dearg Arręte aan de achterkant van Ben Nevis of de crisp condities tijdens de Ring of Steall wandeling.
Hoewel de meerderheid van de hiking-site bezoekers waarschijnlijk de schoonheid van dit land al kent, hoop ik toch trekkers te kunnen inspireren met deze fotoserie van Schotland.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]