Dit is de virtuele expositie van Werner van Steen. Wil je meer weten over het foto-werk van Werner, dan kun je zijn site bezoeken.

"De liefde voor de natuur groeide bij werner reeds toen zijn ouders hem op jonge leeftijd vergezelden tijdens wandelingen doorheen de Hoge Venen. Als amateur-fotograaf toonde zijn vader hem hoe een zwart-wit foto tot stand kwam en werner bracht vervolgens menige uren door in de donkere kamer. Op 11 jarige leeftijd raakte werner bezeten van het alpinisme en later het extreme rotsklimmen ; een passie die hij tot z'n 25e levensjaar intensief beleefde. Op z'n activiteiten staan meer dan 10 klimroutes in graad 8A en 8A+ ; in die tijd (1988) nagenoeg het moeilijkste niveau ter wereld. En 1999 werd voor werner het begin van een carrière als wildlife-, natuur-, extreme sporten en modelfotograaf. Zijn beeld van de beer die een opspringende zalm tracht te vangen, werd bij internationale natuurfotografen hoog aangeschreven. Ondertussen keerde werner verschillende malen terug naar Alaska - "z'n tweede thuis" alsook Afrika en natuurgebieden in Europa, steeds met twee doelen voor ogen : genieten van de natuurpracht en terugkomen met prachtig beeldmateriaal."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }