Dit is de virtuele expositie van Twan van Bakel. Wil je meer zien van het werk van Twan bezoek dan Djørney True Adventure.

"Twan is een reiziger pur sang. Altijd op zoek naar onbekende gebieden, nieuwe avontuurlijke uitdagingen om zijn reiskoorts te bevredigen. Reizen buiten de standaard is dan ook zijn motto. Met rugzak en tent de bergen in voor een meerdaagse trekking is zijn passie. Maar een winterse sneeuwschoentocht op Groenland of een zware klim naar 6000 meter stillen evengoed zijn reisbehoefte. Na een solo 1000 kilometer trektocht door noord Scandinavië in 1999, volgde een wereldreis van veertien maanden. Bij terugkomst bleek Nederland opnieuw te klein en in 2003 vertrok hij naar Rusland waar hij twee jaar woonde en verschillende reizen maakte; hij klom aan de noordkant van Elbrus in de Kaukasus, kampeerde op het harde ijs van Lake Ladoga en trok door westelijk Tuva in Siberië. Van mei tot september van 2005 legde hij tijdens zijn Baikal Belukha Expeditie meer dan 2000 kilometer af door de republieken Buryatia, Tuva en Altai in Siberië. In september 2005 keerde hij terug in Nederland maar al in februari 2006 vertrok hij voor een nieuwe expeditie. Samen met een Poolse klimvriend reisde hij naar de Argentijnse Andes voor hun 4PEAKS eXpedition die hen in slechts 60 dagen naar enkele van de hoogste toppen van de beide Amerikas zou brengen. Zijn ervaringen en zijn uitgebreide lokale contacten deden hem bij terugkeer besluiten de basis te leggen voor een avontuurlijke reisorganisatie, het begin van Djørney True Adventure.
Daarnaast is Twan eigenaar/distributeur van Marabut Benelux, professionele (expeditie) tenten en schrijft hij regelmatig op freelance basis voor buitensportbladen. Op dit moment bereid hij zich verder ook nog voor op een expeditie naar de 7027 meter hoge Spantik in het Karakorum gebergte in Pakistan."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }