Dit is de virtuele expositie van Louis-Philippe Loncke. Wil je meer weten over het foto-werk van Louis-Philippe, dan kun je zijn site bezoeken: Louis-Philippe Loncke.

"Na meer dan 10 jaren zonder te sporten, en dus enkel studeren en werken moest ik zo vlug en zo ver vertrekken. Beu van Europa ! Mijn duikgerief en kampeer gerief mee, ben ik 1 jaar gaan reizen in OceaniŽ met het doel om de beste fotos te nemen van het leven onderwater en de verschillende landschapen van de natuur die ik niet kende. Na 2000km of trekken, 43000 of rijden en 100 duiken had ik 11.000 fotos genomen. Terug Thuis heb ik een tentoonstelling opgericht met de 500 beste fotos. Ik ben zowiezo avontuur fotografer geworden. Alles digitaal, maar voor m'n volgende projekten zal ik waarschijnlijk nog moeilijker en nog langer trekken. Ik moet nog veel ontdekken "down under" : langer door de woestijnen alleen, door de fjorden,... En filmen van maken. Nu ben ik een grote trek aan het voorbereiden, nog een geheim omdat niemand het al in een keer gedaan heeft! Word ik de eerste?" Sponsors welkom ! Meer info email:lonckelph@gmail.com en kom gedurende 2006 op m'n website, misschien kan je m'n volgende avonturen volgen."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }