Dit is de virtuele expositie van Louis-Philippe Loncke. Wil je meer weten over het foto-werk van Louis-Philippe, dan kun je zijn site (www.louis-philippe-loncke.com) bezoeken..

"De volgende fotos zijn een grip uit mijn collectie van mijn eerste avontuur: "The Mountains of the Outback". Mijn bedoeling was door het hele West McDonnells National Park te trekken. Deze is gesitueerd in de Australische woestijn ,ten Westen van Alice Springs. Dit park is het bergachtigste gedeelte van de Outback. Daarom wou ik op mijn weg alle hoogste bergen klimmen.
Die bergen zijn:
Zeil - 1531m (hoogste berg van Australie ten Westen van de Oostkust, hoogste Northern Territory)
Razorback - 1274m (5de hoogste van Northern Territory)
Sonder - 1280m (4de hoogste van Northern Territory)
Giles - 1289m (3de hoogste van Northern Territory)
Brinkley Bluff - 1200m.
Vanaf Mount Sonder tot Alice Springs bestaat er een trek: De Larapinta (slang in Aboriginal). De larapinta track is 230km lang, maar met alle bergen die "Offtrack" zijn heb ik in totaal 330km afgelegd in 12 dagen. Ik ben de eerste persoon die deze bergen in een keer beklommen heeft, dit alleen en zonder hulp (zonder enige voedseldropping of water bevoorrading)"

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }