Dit is de virtuele expositie van Kim Verhees. Wil je meer weten over het foto-werk van Kim, dan kun je haar mailen op kimverhees@hetnet.nl.

'Na mijn expositie in 2002 heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft en een cursus landschapsfotografie gevolgd. Het fotograferen is vanaf die tijd echt een hobby van me geworden. Langzaamaan ben ik ook gaan experimenteren met filters. Aangezien buitensporten ook een grote hobby van me is, kon ik dit mooi combineren tijdens mijn reis begin dit jaar. Gewapend met spiegelreflex en filters ben ik 4 weken op pad geweest in PatagoniŽ. Daar hebben we de Nationale parken Tierra del Fuego, Torres del Paine en Los Glaciares bezocht, waar we korte en lange tracks hebben gemaakt. PatagoniŽ is ongelooflijk gevarieerd in flora en fauna, en daarom misschien wel het mooiste (nog niet toeristische) stukje natuur op aarde. Van regenwouden, uitgestrekte kale pampa's tot de koude witte gletsjers en de eeuwige sneeuw op de toppen van de vulkanen.'

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }