Dit is de virtuele expositie van Ivan Verjans. Wil je meer weten over het foto-werk van Ivan, dan kun je hem altijd mailen.

"Samen met mijn vriend / collega Jos heb ik vorig jaar van 11 september tot 06 oktober een trekking ondernomen in het zuiden van Peru. We hadden alles zelf mooi gepland en probeerden zo weinig mogelijk de druk belopen paaden van het grote massatoerisme te volgen. We reisden zo veel mogelijk met het normale alledaagse transport van de gewone mensen, en sliepen en aten meestal in de gewone "hostals". In plaats van de "normale" Incatrail naar Machu Pichu zochten we zelf een alterrnatieve route, over 6 dagen, met als eindpunt de misterieuze stad. Op onze verschillend tochten kwamen we steeds in contact met erg vriendelijke bevolking die ons steeds het gevoel gaven alsof wij de attraktie van het jaar waren voor hun. Ze verklaarden ons dikwijls voor "Loco gringo" omdat we onze zware rugzakken zelf droegen i.p.v. een muilezel of dragers in te huren. Mensen die graag meer info willen over onze reis mogen me steeds een mailtje sturen."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }