Dit is de virtuele expositie van Harry Kikstra. Wil je meer weten over het foto-werk van Harry, dan kun je zijn site bezoeken.

"Harry Kikstra is de eigenaar van de populaire website www.7summits.com, hij organiseert expedities en gaat regelmatig zelf mee, zo heeft hij zelf reeds 5 van deze hoogste toppen van de continenten beklommen, Denali en Aconcagua elk 2 keer. 2004 begon hoog: op nieuwjaarsdag stond hij op de top van de Aconcagua, anderhalve week later op de op 1 na hoogste top van Zuid Amerika, de Ojos de Salados. In de zomer ging hij met een groep Zuid Afrikanen een poging doen om de ruim 7600m hoge Chogolisa in Pakistan te beklimmen, maar het slechte weer besliste anders. Direct aansluitend vertrok hij naar de Everest, waar hij reeds op 7500m had geslapen toen de rest van het team de expeditie opgaf. Er was niemand anders en solo was geen optie, dus summit# 6 moet nog even wachten. Harry fotografeert veel tijdens al zijn reizen en verkoopt handvergrotingen van zijn dia's."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }