Dit is de virtuele expositie van Emiel Martens. Wil je meer weten over het foto-werk van Emiel, bezoek dan ťťn van zijn websites.

Emiel vertok in februari 2002 voor een half jaar naar Aotearoa Nieuw-Zeeland om te studeren aan de University of Otago in Dunedin. Naast zijn studie (Media en Cultuur) probeerde hij zoveel mogelijk van het land te ontdekken: de cultuur, het landschap en het avontuur. Samen met zijn tweedehands autootje Willy Wancker verkende Emiel zowel het Noorder- als het Zuidereiland, en ook maakte hij een kort uitstapje naar AustraliŽ. Willy bleef toen achter in Nieuw-Zeeland. Voor Reis Om De Wereld (www.reisomdewereld.nl) schreef hij in die periode diverse reisverhalen en stelde hij meerdere fotoreportages samen. Emiel combineerde hiermee zijn interesse voor media en cultuur met zijn liefde voor fotografie en outdoor. Als beginnend freelance tekstschrijver en fotograaf heeft Emiel in Nieuw-Zeeland en AustraliŽ veel ervaring kunnen opdoen. Deze virtuele expositie geeft een paar indrukken van zijn werk.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }