Dit is de virtuele expositie van Elmar van Drunen en Ellen van der Zwan. Wil je meer weten over het foto-werk van Elmar en Ellen, dan kun je hun site bezoeken.

"Elmar en Ellen vormen sinds 2 jaar een stel en hebben besloten samen op de fiets verder te gaan! In 2005 fietsten zij nog naar de Noordkaap, maar in 2006 gaan ze de natuur buiten Europa onder de loep nemen en vertrekken ze binnenkort voor een 3-weekse fietsvakantie in de omgeving van Las Vegas. Verderop in het jaar staat IJsland op de planning. Tijdens deze fietsreizen kunnen ze hun fotografie-hobby goed tot uiting laten komen. Iets waar Ellen al jaren aan verknocht is, maar haar enthousiasme is ook naar Elmar overgewaaid. Vooral de ongerepte natuur trekt hen erg aan en dit vind je dan ook terug in de foto’s. In 2008 staat een twee jarige fiets-foto-reis op het programma naar verre oorden!"

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }