Dit is de virtuele expositie van Debby Gosselink. Wil je meer foto's van Debby zien, ga dan naar deze site.

"Op de zeventiende dag van de zevende maand liep de ark vast op het Ararat gebergte. Het water zakte voortdurend verder, en op de eerste dag van de tiende maand werden de toppen van de bergen zichtbaar"
Er zijn nog steeds mensen op onderzoek naar de ark van Noach ! Tijdens onze fietsreis van Istanbul naar verre oosten hebben we per voet de Mt. Ararat (5165m) beklommen. We hebben een fiks bedrag voor de vergunning moeten betalen. Belachelijk, want als je dat niet betaald zeggen ze dat er een hoge boete betaald moet worden aan de militairen en dat ze op je gaan schieten...etc. Je kunt prima zelfstandig de berg op. Maar de meeste toeristen durfen dat niet! Er is hier echt sprake van maffia ! Wij kregen een hele slechte gids mee. Hij nam bv. een lege gasfles mee. Ook nam hij geen verantwoordelijkheden toen een mede beklimmer niet verder kon door hoogteziekte. De laatste dag werden we totaal aan ons lot overgelaten. We waren uitgedroogd en konden de drinkflessen niet vullen met water. Ja, t'was ondanks alles toch een mooie ervaring. We hadden geluk dat we zelf eten en een brander bij ons hadden !"

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }