Dit is de virtuele expositie van Arjen Kruisman.

In het voorjaar van 2007 maakten ik en mijn vrouw met een gids een toer door Addis Abeba, Rift Valley Lakes, Bale Mountains en Arba Minch in EthiopiŽ. Eerst een paar dagen de smeltkroes van Addis Abeba ondergaan, de injera pannenkoek met zijn zure smaak leren eten. Dat is hun dagelijks brood, heel wat anders dan onze boterham met kaas. Dan met een jeep afzakken en te voet een trektocht door de Bale Mountains van EthiopiŽ. Een ruig natuurpark op een hoogvlakte tot 4162 meter waar nog wolven leven, het waterreservoir van EthiopiŽ. Een groep met scout, gids, helpers en sjouwpaarden ging ons voor en maakte ons kamp. Een aparte ervaring om je tentje opgezet te krijgen, je eten opgediend en het waswater aangedragen... Door naar Arba Minch voor een vaartocht.
Flamingo's, nijlpaarden, wevervogels, krokodillen. De natuur is daar erg rijk. Terug naar huis met het you, you, you, ferengi, ferengi (vreemdeling) van de talrijke kinderen langs de weg nog toeterend in de oren.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]