WildWest Beef Jerky

WildWest Beef Jerky

Wat kan WildWest Beef Jerky toevoegen aan de voeding van de serieuze wandelaar. Het is een ‘ready to eat’ snack gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog eiwit gehalte, bevat koolhydraten en heel weinig vet, ideaal en gemakkelijk voor de actieve buitensporter als voeding tijdens zijn wandeltochten.

Wildwest Beef Jerky

Gezondere Snacks Steeds Populairder…

Vandaag de dag is de populariteit van Beef Jerky steeds groter aan het worden omdat steeds meer mensen de voordelen zien van een natuurlijke gezondere snack, die tegelijkertijd ook nog eens een hele lekkere smaakt heeft.

Het basis ingredient bestaat uit 100% biefstuk wat een natuurlijk en gezonder product is dan de meeste, huidig op de markt verkrijgbare snacks. Om 100 gram WildWest Beef Jerky te verkrijgen heb je 200 gram mager rundvlees nodig. Je krijgt dus de voedingswaarde van 200 gram mager rundvlees in elke 100 gram WildWest Beef jerky, als dat niet waar voor je geld is?….

WildWest Beef Jerky is een van de gezondere snacks van dit moment. Ideaal voor de active sportieve mens (eiwitten, koolhydraten) en ook voor personen die op hun gewicht willen letten (weinig vet) en die toch af en toe zin hebben in een lekkere snack tussendoor.

Kies jij ook voor gezonder en minder vet neem dan ook eens WildWest Beef Jerky en ervaar het voor jezelf. Je zult verbaasd zijn over de lekkere smaak en het verzadigde gevoel dat het je geeft na het eten van onze WildWest Beef Jerky…

In tegendeel tot de meeste vlees producten heeft Beef jerky geen koelling nodig en zijn de grotere verpakkingen hersluitbaar en heeft het product door het specifieke behandelings proces een lange houdbaarheid.

Twijfel niet langer en proef zelf ook eens de unieke smaak van de Beef Jerky van WildWest Beef Jerky, en laat de smaak en het voedingsgehalte ervan jou ook overtuigen net als vele andere sportieve gebruikers die hiervoor gekozen hebben.

Bron: WildWestBeefJerky.nl

Verdere informatie

Meer informatie over onze unieke WildWest Beef Jerky vindt je op onze vernieuwde webshop http://www.wildwestbeefjerky.nl/. Vandaar uit kun je gemakkelijk online bestellen en zorgen wij ervoor dat jij je Beef Jerky gegarandeerd binnen twee dagen in huis hebt.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]